Přerov – Vsetín 4:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:3 (1:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Slavia 2:4 (kon.)
Vítkovice – Zlín 6:4 (kon.) | Sparta – Kladno 4:6 (kon.) | Třinec – Poruba 7:0 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Technika Brno 9:3 (kon.) | Kometa Brno – HK MD Šumperk 11:1 (kon.)
Olomouc – Havířov 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:4 (kon.) | Tábor – Mountfield HK 2:8 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:6 (2:3, 1:1, 1:2)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 26.09.2019, 17:15 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    To jde ode mne pro dnešek vše. S konstatováním, že na ledě Malé haly probíhá kladenská děkovačka se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:30:09)
     
    V Holešovicích je dohráno! Kladenští hokejisté dnes potrestali všechny chyby domácích a z Malé haly si poměrně zaslouženě odváží tři body! Herní krize sparťanského dorostu se tak prohlubuje, Stránského svěřenci prohráli třetí z prvních pěti duelů sezóny.
     
    Konec zápasu.
     
    59:26
    Krbeček si na své konto připsal další úspěšný zákrok, jeden z mnoha ve třetí třetině. Půl minuty před koncem se tak bude vhazovat před jeho brankou.
     
    59:05
    Do konce utkání zbývá jedna minuta, hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý. Častěji jsou u kotouče hokejisté z Kladna.
     
    58:18
    Horáček byl dotěrným protihráčem odzbrojen u modré čáry, kladenský borec následně vyšťouchl puk ven z pásma. Sparta se musí stáhnout do neutrální třetiny.
     
    57:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Rytíři se na chvilku probojovali do útočného pásma a hned je z toho další gól, pod který se podepisuje ADAM SOJKA. Hostující útočník tak uzavírá svůj hattrick! Asistence: Matyáš Malý, Lukáš Sýkora.
     
    56:47
    Hra ve čtyřech na obou stranách zatím prospívá hlavně sparťanům, hraje se převážně před Gabriškovou klecí. Kladenští ale nepouští svého soka do větších šancí.
     
    55:39
    Poměr sil na ledě se vyrovná, kladenská přesilovka končí předčasně. Na dvě minuty si jede nuceně odpočinout Michal Koštoval (KLA), který byl vyloučen za podrážení.
     
    55:25
    Situace se pro svěřence Dareka Stránského ještě více komplikuje, Spartu čeká dvouminutové oslabení. Michal Vitouch (SPA) je vyloučen za hrubost.
     
    54:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou zničehonic znovu do vedení a sparťané to budou mít pořádně těžké! Pět a tři čtvrtě minuty před koncem základní hrací doby vzal věci do svých rukou kapitán Rytířů PETR ULLRYCH, který za Krbečka poslal pátý kotouč! Asistence: Matyáš Šapovaliv, Štěpán Vimmer.
     
    53:34
    U mantinelu za kladenskou klecí se nějakou dobu bojovalo o kotouč, tahanici nakonec ukončil jeden z rozhodčích. Hra je na chvilku přerušena.
     
    52:45
    Ludvíkův projektil z modré čáry tečoval jeden z hráčů před brankovištěm mimo tři tyče kladenské svatyně, pohotový Gabriška tak nakonec nemusel zasahovat.
     
    51:06
    Adam Hvězda (KLA) na dvě minuty oslabuje svůj celek, hostující bek je na dvě minuty vyloučen za podrážení. Sparta má šanci jít po dlouhé době do vedení.
     
    50:23
    Sebastian Redlich projel do pásma po pravém křídle a zajel před brankoviště, Krbeček jeho následné zakončení zneškodnil pohotovým zákrokem hokejkou.
     
    49:41
    Po dalším úspěšném zákroku holešovického gólmana se opět přerušuje, Jakub Krbeček teď neprožívá úplně bezstarostné chvíle. Kladno tlačí na jeho klec.
     
    48:57
    Vimmer chtěl nabídnout kotouč volnému Nedvědovi, který jej ale nezvládl zachytit. Kladno tak v útočném pásmu přišlo o pryž, k niž se dostávají domácí.
     
    48:02
    Z mezikruží se ozval Petr Ullrych, na jehož střelu Krbeček zareagoval rychlým zákrokem vyrážečkou. Puk se nyní ohřívá v rukavici domácího brankáře.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Höll (Krupička), 16. Straka (Theimer), 39. Broš, 44. Menzel (Broš) – 9. Sojka, 12. Malý (Hurta), 19. Hurta (Sýkora, Nedvěd), 30. Sojka, 55. Ullrych (Šapovaliv, Vimmer), 58. Sojka (Malý, Sýkora)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Červenka, Zembol, Pražák, Theimer, Vitouch, Senčák.
    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Danda, Malý, Hvězda, Havel, Koštoval, Kohlíček (A), Sýkora – Vimmer, Redlich, Hurta, Ullrych (C), Nedvěd, Sojka, Adam, Šapovaliv (A).

    Rozhodčí: Domský – Dědek, Raška.
    ocianews.com