Litvínov – Liberec 4:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:3 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Kladno 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 4:2 (kon.) | Olomouc – Pardubice 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC Sparta Praha
Pátek 27.09.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Radek SMOLEŇÁK - 4:2
     
    59:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, Hradec Spartu na svém ledě porazí. RADEK SMOLEŇÁK vystřelil ze středního pásma do prázdné brány a trefil se tentokrát naprosto neomylně. Asistence: Rudolf Červený, Daniel Rákos.
     
    59:08
    Velká chyba rozhodčích! Smoleňák netrefil bránu, ale u puku byl první Rudolf Červený, takže se nemělo přerušovat. Icing se nakonec odpískal, ale hlavní jej opravil, takže se bude vhazovat uprostřed.
     
    58:52
    Sparta je bez brankáře!
     
    58:39
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:18
    Od brusle se teď odrazil puk na bránu Hradce, ale Mazanec byl připraven a odrazil puk do bezpečí.
     
    54:34
    Radek Smoleňák mohl opět uklidnit Mountfield HK, ale jeho střelu na vyrážečku si Sedláček pohlídal.
     
    Dnešní utkání sleduje 5407 diváků.
    53:13 Vladimír RŮŽIČKA - 3:2
     
    53:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Současně s příchodem Zámorského na ledovou plochu se Sparta prosazuje a snižuje. VLADIMÍR RŮŽIČKA dostal přihrávku na pravou stranu a křižnou střelou vykřesal pro Spartu naději. Asistence: Marek Ďaloga, Tomáš Pavelka.
     
    51:23
    Mazanec velmi dobře zasáhl proti Košťálkovi. Tomu se dneska bude o hradeckém brankáři zdát.
     
    51:12
    Sparta má šanci vrátit se do zápasu, protože je vyloučen za sekání Petr Zámorský.
    50:55 Jordann PERRET - 3:1
     
    50:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další extrémní rychlík v hradecké sestavě se zapisuje do listiny střelců. JORDANN PERRET si velmi šikovně propíchl puk kolem obránce a ujížděl sám na bránu, kde si roztáhl Sedláčka a zakončil přesně mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    50:06
    Hradec se dobře dostal z vlastní třetiny a Červený s Rákosem jeli do přečíslení, jenomže první jmenovaný dlouho nemohl zkrotit puk. Nakonec tedy vystřelil do Sedláčka.
    47:53 Radovan PAVLÍK - 2:1
     
    47:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda v podání domácího týmu, který se opět vrací do vedení! Navrátilec do sestavy RADOVAN PAVLÍK dostal exkluzivní pas od Petra Zámorského a dlouhým forhendovým blafákem vyřadil Sedláčka ze hry. Pavlík byl sice faulován, ale i v pádu zasunul do prázdné brány. Asistence: Petr Zámorský, Filip Pavlík.
     
    46:00
    Zámorský našel žabičkou Jordanna Perreta, který střílel do bližšího horního rohu, ale orazítkoval pouze spojnici břevna a tyče! To je velká škoda pro domácí. Následný tlak do brankoviště vedl pouze k postavení útočícího hráče v tomto území.
     
    39:26
    Matůš Sukeľ pak zbytečně podrazil hradeckého hráče a je druhým potrestaným sparťanem v utkání.
    37:11 Miroslav FORMAN - 1:1
     
    37:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta nakonec přetavila velký tlak ve srovnání. Je ale velkou záhadou, kudy se puk do brány dostal. Mazanec zřejmě nechal skulinku někde u své levé tyče, do které vměstnal kotouč MIROSLAV FORMAN. Asistence: Marek Ďaloga, Tomáš Pavelka.
     
    36:27
    Další výtečný přesun Marka Mazance, tentokrát opět zneškodnil Jana Košťálka!
     
    30:59
    Petr Zámorský se postavil do cesty soupeři u mantinelu a rozhodčí to vyhodnotili jako nedovolené bránění. První přesilovou hru si tak zahraje také hostující mužstvo.
     
    30:36
    Aleš Jergl našel Filipa Pavlíka, ale jeho dynamit se nevešel mezi tři tyče! Velké štěstí pro Sedláčka.
     
    27:22
    Sparta se snaží rychle srovnat a měla k tomu skvělou šanci! Řepík dostal puk na útočnou modrou a vypálil golfem, jenomže minul bránu.
    25:41 Radek SMOLEŇÁK - 1:0
     
    25:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Kouzlo Jakuba Sedláčka je pryč a postaral se o to RADEK SMOLEŇÁK. Po buly vznikla skrumáž a hradecký kapitán zůstal před bránou úplně sám. Puk se k němu nakonec odrazil a Smoleňák bekhendem procpal puk po ledě za Sedláčka. Bez asistence.
     
    25:37
    Skvěle sehraná přesilovka a ještě lepší předvídavost Sedláčka! Červený našel přihrávkou přes osu hřiště Jergla, který střílel bez přípravy, ale brankář hostů se přesunul v bráně a skvěle zasáhl.
     
    25:00
    První přesilovka zápasu je na světě a zahraje si ji Hradec. Jan Košťálek dlouho masíroval Mislava Rosandiče, až došla rozhodčímu trpělivost a vyloučil sparťanského obránce za nedovolené bránění.
     
    23:44
    Mazanec betonem opět vyrazil jen před sebe a na Kudrnu zívala prázdná brána, jenomže hradecký brankář předvedl druhý zákrok a skvělým přesunem udržel nulu!
     
    21:16
    Sparta měla výbornou šanci! Růžička velmi šikovně vypálil do betonů Mazance, který musel vyrazit, na což čekal Michal Řepík. Kotouč ale neskončil v bráně, proskotačil vedle tyče.
     
    18:24
    Mislav Rosandič vypustil druhou tvrdou ránu v téhle třetině, ale opět ji vyrazil Jakub Sedláček.
     
    10:50
    Aleš Jergl byl v gólovce! Mířil svoji střelu někam kolem hlavy brankáře hostů, ale ten byl znovu výborně postaven.
     
    08:23
    Matůš Sukeľ se objevil úplně osamocen před Mazancem, který ale zasáhl výtečně!
     
    07:39
    Paulovič dobře dojel kotouč a naslepo jej poslal na osu hřiště. Po odrazu od brusle se puk odrazil příhodně pro Mislava Rosandiče, jehož dělovka ale opět skončila ve výstroji hostujícího brankáře. Ten zatím vypadá velmi jistě.
     
    05:35
    Košťálek nechal puk za sebou a toho mohl využít Matěj Chalupa, který byl sám před bránou! Brankář Sparty ale svého spoluhráče zachránil a šanci opět zlikvidoval.
     
    04:09
    První vážná šance v zápase je na straně Pražanů! Jan Buchtele vyřešil přečíslení dvou proti jednomu střelou na lapačku, ale puk nakonec skončil přesně v ní. Dobrý zákrok Marka Mazance.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 26. Smoleňák, 48. R. Pavlík (Zámorský, F. Pavlík), 51. Perret, 60. Smoleňák (Červený, Rákos) – 38. Forman (Ďaloga, T. Pavelka), 54. V. Růžička (Ďaloga, T. Pavelka)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Nedomlel, Cibulskis, Gaspar, F. Pavlík, Rosandić – Miškář, Bičevskis, Perret – Smoleňák (C), Rákos, Červený (A) – Paulovič, Cingel, R. Pavlík (A) – Jergl, Kubík, M. Chalupa – R. Pilař.
    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Kalina, Blain, Košťálek, Polášek (A), Ďaloga, T. Pavelka, M. Jandus – Kudrna, Pech (A), Forman – Buchtele, V. Růžička, Řepík (C) – Rousek, Sukeľ, Říčka – Dočekal, Klíma, Dvořáček.

    Rozhodčí: Jeřábek, Lacina – Brejcha, Komárek

    Diváci: 5407
    bahis siteleri