Poruba – Šumperk 3:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 3:2 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 6:1 (kon.)
Kobra – Kralupy n. Vltavou 0:1 (kon.) | Žďár n/S – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Chrudim – Písek 5:6 (kon.)
konec
SKLH Žďár nad Sázavou
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 27.09.2019, 20:00DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Máme za sebou další utkání REDSTONE Extraligy juniorů, ve kterém byl úspěšnější domácí celek, který byl lepší dvě třetiny, i díky přesilovým hrám a v závěrečné periodě se dostal ke slovu Krejčí, a tak tři body zůstávají ve Žďáru nad Sázavou. Já Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večere a zase někdy u Extraligy na počtenou. (22:06:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Neskutečné zákroky předváděl Krejčí v domácí brance, když zneškodnil tři hostující pokusy. K puku na středu hřiště se dostal MATĚJ JINDRA a měl velice snadný úkol, a to trefit prázdnou branku, což se mu povedlo, i když zahozená hůl obránce po puku by znamenala přiznanou branku – 4:1! Asistence: Jiří Hromádka.
     
    58:55
    Ke střele backhendem se dostal Macel, ale puk letěl pouze do hrudi Krejčího.
     
    58:40
    Hosté hrají v šesti!
     
    58:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Doležal – 2 min., krosček).
     
    58:00
    Domácí v plném počtu a zároveň probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:49
    Harkabus našel osamoceného Janouška mezi kruhy, ale ten čekal se střelou dlouho a ideální chvilku prováhal. K puku se později dostal Matloch, ale jeho centr by nezpracoval ani holohlavý Koller v malém vápnu.
     
    56:02
    Před koncem třetí třetiny má hostující celek možnost početní výhody, se kterou nezačal vůbec dobře, jelikož se po krasojízdě dostal ke střele Štola, který vážně ohrozil branku Volkeho.
     
    56:00
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Prokop – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:03
    Štěpánek najel v útočném pásmu do pěti protihráčů, kteří se ocitli jako rytíři kolem kulatého stolu a hostující obránce o puk velice rychle přišel.
     
    53:43
    Velice sympatický výkon předvádějí ve třetí třetině hráči Slovanu, ale dobře chytající Krejčí, zatím drží svůj celek ve vedení.
     
    52:20
    Hosté buší do puku, jak hluchý do vrat, ale ne a ne dostat černý kus gumy za záda Krejčího. Nyní Gottfried, který nanesl Alpu před zápasem na své nohy, vybruslil od svého hlídače a vystřelil, ale jeho puk skončil na betonech domácího ochránce svatyně.
     
    51:06
    I na druhé straně se blýskl hostující brankář zákrokem, semaforem zneškodnil střelu Brúhy a o chvilku později i střelu po vhozené buly jednoho z obránců Žďáru.
     
    49:09
    Polata, Harkabus a Janoušek se dostali společně do přečíslení, i když poslední jmenovaný puk při kličce ztratil, tak o chvilku později se ke střele dostal Harkabus, ale vyrážečka Krejčího byla rychlejší, a tak se skóre prozatím nemění.
     
    48:20
    Do šance dva na jednoho se dostal domácí tým, ale trochu hamouncky se rozhodl ke střele Malenovský, který trefil pouze břicho Volkeho.
     
    47:43
    Po osmi minutách se dostali ke střele také domácí, a to Štola, který prověřil střelou zápěstím Volkeho, ale tento pokus se řadí pouze do kolonky propagačních střel.
    Marken.cz

    Jiří Cícha

    Branky a nahrávky: 6. Jindra, 11. Pachl (Štola), 35. Doležal (Štola, Winkler), 60. Jindra (Hromádka) – 12. Harkabus (Janoušek, Suchlý)


    SKLH Žďár nad Sázavou: Krejčí – Prokop, Čermák, Pelikán, Grauer, Winkler, Brož, T. Doležal – Štola, Brúha, Procházka, Pachl, Malenovský, Šerejch, Hromádka, Jindra (C), Augusta, Bednář, P. Doležal
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Polata, Stuchlý, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Macel, Brandner, Tot, Janoušek, Šindelář, Čermák

    Rozhodčí: Mejzlík – T. Krejčí, M. Krejčí
    thejrc.org