Sparta – Královské Vinohrady 6:4 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 3:2 (kon.) | Chodov – Střešovice 13:10 (kon.)
Česká Lípa – Liberec 3:2 (kon.) | Black Angels – Pardubice 11:10 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
13:10 (6:2, 1:4, 6:4)
PSN Tatran Střešovice
Pátek 27.09.2019, 19:00 • SH Jižní Město • Livesport Superliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:30:55)
     
    Střely na branku: 28 – 30
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli vyhlášeni Mikuláš Krbec (4+0) a Martin Šindelář (2+2).
     
    Je dobojováno! Oba týmy sklízí od necelých tří stovek fanoušků naprosto zasloužený aplaus. Derby mezi Chodovem a Střešovicemi asi bude ozdobou celé základní části, hrál se koukatelný florbal plný šancí a to vše při obdivuhodné produktivitě obou týmů. Tatranu tak ve finále není nic platné, že na hřišti silného soupeře nasázel deset branek, Chodov zaznamenal ještě o tři zásahy více a po třech kolech tak zůstává s bohatým skóre 35:23 bodově stoprocentní.
     
    Konec zápasu.
    59:53 Martin PRAŽAN - 13:10
     
    59:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Skutečně jsou to domácí, kteří napíšou gólovou tečku za tímto parádním mačem. Přihrávka z půlky hřiště šla doleva na Ondruška, který bez rozmýšlení vracel míček na osu hřiště. Obránci Tatranu tam nechali vystřelit MARTINA PRAŽANA a ten zužitkoval i třetí přesilovku domácího mužstva. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    59:38
    Dvaadvacátý gól ještě nemusí být tím posledním. Filip Langer dostal dvě minuty za hru rukou a Chodov si potřetí zahraje přesilovku.
    59:33 Jonáš KREYSA - 12:10
     
    59:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nestává se často, aby oba týmy dosáhly na desetigólovou metu! Gólové konto Střešovic zakulatila nekompromisní střela z pravého mantinelu od JONÁŠE KREYSY. Asistence: Martin Pánek.
     
    59:10
    Střešovice se ještě nevzdávají. Moc času už ale nemají, což dvojnásobně platí po střele Havlase a zákroku Rebra.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Obrovská úleva pro Chodov! Hosté to zkusili bez gólmana, ale posléze na to doplatili. Míček totiž ztratili a MAREK VÁVRA jej po nahrávce Podhráského bekhendem uklidil do prázdné branky. Asistence: Michal Podhraský.
     
    57:20
    Filip Langer našel diagonální přihrávkou spoluhráče u levého mantinelu, nicméně Rebro si se střelou z ostrého úhlu poradil.
     
    56:15
    Tatran je zpět na koni. O další snížení se pokusil Jakub Kolísko, ale z první tentokrát trefil jenom prostor, který Rebro vykrýval.
    55:52 Filip LANGER - 11:9
     
    55:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Čtyři minuty před koncem jsou Střešovice zpět ve hře! Vinu na tom nese Podhráský, který ztratil míček u plící čáry. FILIP LANGER potáhl míček po pravé straně a místo přihrávky na Jakuba Kolíska sám vypálil mimo dosah Michala Rebra. Asistence: Pavel Sládeček.
     
    55:09
    Martin Pánek přihrával zprava doleva na Havlase, jenže tomu střela před poloprázdnou brankou vůbec nesedla.
     
    54:40
    Krbec se vymotal ze zahuštěného prostoru a ještě přihrál na Mikeše, který se mezi tři tyče hostující branky rovněž netrefil.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Krbec (M. Vávra), 11. Ondrušek (Sýkora), 11. Matejčík, 13. Krbec (Pražan), 13. Ondrušek (Matejčík), 20. Řezáč (Vošta), 39. Ondrušek (Sýkora), 43. Koutný (Ondrušek), 44. Krbec (M. Vávra), 47. Krbec (Podhráský), 50. Koutný (Ondrušek), 59. M. Vávra (Podhráský), 60. Pražan (Ondrušek) – 4. Langer (Mühlfait), 8. Ja. Kolísko (Langer), 23. Meliš (Pánek), 25. Šindelář (Jak. Kolísko), 30. Šindelář (Tlapák), 37. Jak. Kolísko (Šindelář), 45. Langer (Meliš), 53. Havlas (Šindelář), 56. Langer (Sládeček), 60. Kreysa (Pánek)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Mich. Rebro (Šimůnek) – Pražan, Maxa, Doubek, T. Vávra, Sýkora, Podhráský, Strnad – Mikeš, Vošta, Ondrušek – Řezáč, Koutný, Matejčík – Eremiáš, Koutný, Krbec – Plíhal, M. Vávra.
    PSN Tatran Střešovice: Frühbauer (13. Kříž) – Tlapák, Mühlfait, Ja. Kolísko, Sádlo, Sládeček, Pánek – Kreysa, Piták, Jak. Kolísko – Langer, Havlas, Pixa – Šrámek, Josef Novák, Meliš – Brautferger, Švéda, Šindelář.

    Rozhodčí: Both, Černín

    Diváci: 272
    thejrc.org