Slavia – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Frýdek-M. 4:2 (kon.) | Benátky n/J – Vsetín 2:3 (kon.)
Motor ČB – Přerov 3:2 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 6:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 1:4 (kon.)
Jihlava – Chomutov 4:0 (kon.) | Třebíč – Sokolov 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:2 (0:0, 1:2, 2:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 28.09.2019, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Martin NOVÁK - 3:2
     
    58:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Před přerovským brankářem nastala nepřehledná situace, z níž se kotouč odrazil do mezikruží. Tam stál připravený MARTIN NOVÁK, který si puk srovnal ke střele a zacílil naprosto přesně! Bez asistence.
    52:23 Matouš VENKRBEC - 2:2
     
    52:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí příznivci se radují, je totiž opět srovnáno! MATOUŠ VENKRBEC se přes obránce natlačil až do zakončení. Nadvakrát pak kotouč dorazil, kam bylo třeba, a to přes ležícího Petráska. Asistence: Martin Novák, Ivan Lytvynov.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Niklas Pavel – 2 min., nedovolené bránění).
    35:33 Šimon KRATOCHVIL - 1:2
     
    35:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní část utkání pro Zubry! Tomáš Sýkora vyslal na pravém křídle do útoku ŠIMONA KRATOCHVÍLA, a ten střelou z úhlu propálil mezi betony až do branky! Asistence: Tomáš Sýkora, Mikuláš Zbořil.
    33:07 Jan SÜSS - 1:1
     
    33:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští hráči se radují, nadělili si k tomu dobrý důvod! V Budvar aréně máme srovnáno. Mikuláš Zbořil nahodil kotouč na Kloučka z velké vzdálenosti. Domácí brankář ho vyrazil před sebe, čehož využil nejrychlejší JAN SÜSS, který puk dopravil za brankovou čáru! Asistence: Mikuláš Zbořil, Šimon Kratochvíl.
     
    32:46
    Darek Hejcman se objevil v obrovské šanci, která Přerovu srovnání nepřinesla! Hejcman totiž v klíčový okamžik poslal kotouč těsně nad levý horní růžek z brankářova pohledu!
     
    29:43
    Jiří Goiš se rychle po buly dostal k puku a pořádně domácí fanoušky vystrašil! Jeho nebezpečný pokus mířil k bližší tyči, ale Klouček předvedl parádní reflex a střelu dostal mimo nebezpečí.
    26:21 Zdeněk DOLEŽAL - 1:0
     
    26:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení, přesilová hra byla rychle využita! Roman Přikryl vystřelil z větší vzdálenosti, načež jeho pokus dorazil pohotový ZDENĚK DOLEŽAL. Asistence: Roman Přikryl, Pavel Pýcha.
     
    26:09
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Sýkora – 2 min., podrážení).
     
    23:48
    Jan Veselý vyslal nenápadnou, ale o to nebezpečnější střelu! Jeho parádní pokus se zastavil až o horní tyčku, od které se puk odrazil zpět do branky. Tentýž hráč zkoušel pálit jetšě z bekhendu, z otočky, ovšem ani tento pokus si cestu za brankovou čáru nenašel.
     
    19:47
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Martin Weinhold – 2 min., hákování).
     
    17:07
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Šimánek – 2 min., sekání).
     
    13:50
    A s dalším parádním pokusem přispěchal domácí kapitán Pavel Pýcha! Ten napřáhl na modré čáře, seč to jen šlo, a vyslal ze své hokejky pumelici. Ta se zastavila o výstroj Michaela Petráska, který si puk našel a předvedl skvělý a jistý zákrok.
     
    12:08
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Navrátil.
     
    11:03
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., faul kolenem).
     
    04:31
    Krásná práce dvou domácích obránců! René Vydarený uvolnil parádní přihrávkou do jízdy Karla Plášila, kterému se tím pádem otevřela cesta k brance. Plášil se tak objevil v dobré střelecké pozici, ze které však posílá kotouč nad.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 27. Z. Doležal (R. Přikryl, Pýcha), 53. Venkrbec (M. Novák, Lytvynov), 59. M. Novák – 34. Süss (Zbořil, Š. Kratochvil), 36. Š. Kratochvil (T. Sýkora, Zbořil)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Pavlin, Suchánek, Lytvynov, Pavel – Babka, Venkrbec, Holec – M. Novák, Gilbert, Beránek – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, J. Veselý.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Šimonů) – Čáp, R. Černý, Kubeš, Zbořil, Krisl, Weinhold, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný, Navrátil – Goiš, Hejcman, M. Kratochvil – Süss, T. Sýkora, Š. Kratochvil – Ma. Svoboda, Indrák, Kočica.

    Rozhodčí: Čech, Maršálek – Kotlík, Zídek
    thejrc.org