Třinec – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Kladno – Olomouc 4:3 (po pr.)
Liberec – Zlín 6:4 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Mountfield HK
Neděle 29.09.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    29:24 Martin GERNÁT - 4:0
     
    29:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další akce Ocelářů již končí v síti, hráči s drakem na prsou tak po kritických chvílích v oslabení přidávají čtvrtou branku! Michal Kovařčík se už dostával do dobré šance, když se mu povedlo přebruslit dva bránící hráče, Kovařčík ale zabrzdil a poslal kotouč před odkrytou branku pro dojíždějícího MARTINA GERNÁTA! Ten měl velice jednoduchou práci! Asistence: Michal Kovařčík.
    25:09 Andrej NESTRAŠIL - 3:0
     
    25:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají přesilovku a jdou do tříbrankového trháku! ANDREJ NESTRAŠIL nejprve ve středním pásmu zachytil hostující vyhození, novic v třinecké sestavě pak přenechal puk Vladimíru Rothovi, od kterého dostal přesný pas do úniku! Osmadvacetiletý útočník zachoval chladnou hlavu a po bekhendové kličce vyhnal Lukeše z branky! Asistence: Vladimír Roth.
    09:41 Martin ADAMSKÝ - 2:0
     
    09:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá formace domácích se usadila v útočném pásmu a po několika přihrávkách skrz celou třetinu slaví druhou branku! Aron Chmielewski od levého hrazení namazal na modré stojícímu MARTINU ADAMSKÉMU, který se nijak nerozpakoval a tvrdě vypálil! Lukešovi propadl kotouč mezi rukou a tělem! Asistence: Aron Chmielewski, Jiří Polanský.
    00:20 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
     
    00:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři mají skvělý vstup do utkání, již po dvaceti vteřinách se totiž ujímají vedení! První útok domácích vklouzl do útočné třetiny, kde Matěj Stránský předal kotouč na modrou čáru. Po kombinaci mezi oběma obránci přišlo nahození Vladimíra Rotha, které do sítě tečoval právě MATĚJ STRÁNSKÝ! Asistence: Vladimír Roth, Martin Gernát.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 1. Stránský (Roth, Gernát), 10. Adamský (Chmielewski, Polanský), 26. Nestrašil (Roth), 30. Gernát (M. Kovařčík)


    HC Oceláři Třinec: Bartošák (21. Kváča) – Gernát, Roth, Galvinš, D. Musil, Krajíček (C), M. Doudera – Stránský, P. Vrána, Nestrašil – Dravecký, Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Chmielewski – Kofroň.
    Mountfield HK: Š. Lukeš (26. Mazanec) – Nedomlel, Zámorský, Gaspar, Cibulskis, Rosandić, F. Pavlík, T. Voráček – Perret, Bičevskis, Miškář – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Vincour – M. Chalupa, Koukal, Paulovič.

    Rozhodčí: Hradil, Staňo – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 249
    thejrc.org