Česko – Norsko 8:0 (kon.)
konec
Česko
8:0 (1:0, 3:0, 4:0)
Norsko
Sobota 05.10.2019, 12:30 • Kuortane • Kuortane Cup (ženy U18)
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:00:52)
     
    Je dobojováno! Utkání dnes mělo naprosto jednoznačný průběh, Češky v něm potvrdily roli favorita a skončí na konečném třetím místě. Pejšová se v brance musela nudit, vždyť si připsala pouze šest úspěšných zákroků, což znamená, že na ni šla každých deset minut jedna střela.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Icing Norek! Hra se stěhuje před norskou brankářku, vhazovat se bude po její pravé ruce. Jedna z posledních možností na skórování!
     
    58:38
    Risaová se dnes nenudí! Tentokráte zasahovala maskou, každopádně nepřestala hrát, takže se nepřerušovalo.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:36 Sára ČAJANOVÁ - 8:0
     
    57:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další krásná trefa! Kapitánka SÁRA ČAJANOVÁ převzala kotouč ve vlastním obranném pásmu, přejela s ním celé hřiště, z pravé strany si to namířila mezi kruhy, odkud překonala Risaovou střelou pod břevno norské svatyně! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    56:31
    No vida, tak tohle se norskému týmu povedlo! Skageová díky své aktivitě získala kotouč v útočném pásmu a poslala jej na Pejšovou. Ta vyrážela před sebe, kde byla na dorážku připravená Loschbrandtová. I s její dorážkou si česká gólmanka poradila!
     
    55:49
    Je evidentní, že Norky, které se po celé utkání bránily, už nemají dostatek sil. Většinu puků tak nahazují do středního pásma.
     
    55:04
    Další útočnou snahu českého celku zastavila čárová rozhodčí, která odpískala postavení mimo hru!
     
    54:35
    Hlasatel ještě nestihl ohlásit sedmou branku Češek, a už zase tu byl nápor hráček v bílých dresech! Norky se osvobodily.
    53:47 Anna KALOVÁ - 7:0
     
    53:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mazancová si to namířila od mantinelu před branku, z pravé strany střílela. Risaová vyrazil před sebe, vzápětí vznikla nepřehledná situace před její brankou. Kotouč za záda norské gólmanky dorazila ANNA KALOVÁ! Asistence: Sára Čajanová a Tereza Mazancová.
     
    53:29
    Po pravé straně to zkoušela Hrubanové. Norky ji sebraly kotouč, jenže ten poté poslaly přes všechny lajny, icing!
     
    52:28
    České hokejistky stihly během své kombinace v útočném pásmu prostřídat téměř celou pětici, což se o jejich soupeřkách říci nedá.
     
    51:43
    Obrázek hry se ani teď nemění. Hraje se v podstatě pouze v obranné třetině Norek, které mají plné ruce a nohy práce.
     
    50:48
    Zdálo se, že Haasová byla v ofsajdu. Právě to signalizovala norská lavička, čárová rozhodčí měla na tuto situaci jiný názor.
     
    50:17
    Rozeběhla se poslední desetiminutovka třetí třetiny. Hra je přerušena, kotouč se dostal na norskou střídačku.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 15. Haasová (Škorpíková, Eignerová), 23. Bartáková (Gruntová), 31. Mazancová (Hrubanová, Čajanová), 31. Habartová, 41. Kalová (Mazancová), 44. Mazancová (Čajanová), 54. Kalová (Čajanová, Mazancová), 58. Čajanová (Horáková)


    Česko: J. Pejšová (Hřívová) – Hanzlíková (A), Vaněčková, G. Horáková, Habartová, Chladová, Machková, Mudráková, – Mazancová, Kalová, Čajanová (C), – Haasová, Škorpíková (A), Eignerová – A. Trnková, Gruntová, Bartáková – T. Horáková, Hrubanová, Nowáková
    Norsko: Risaová (Glasová) – Hovdaová, Tillmanová, Johansenová, Andersenová, Stendahlová, Haukaliová, Ardalová – M. Pedersenová, Fursethová (A), Kaspersenová – Didriksenová, Gundersenová, L. Pedersenová (C) – Skageová, Nybergová (A), Loschbrandtová – Kristensenová, Kuraasová, Nodlandová

    Rozhodčí: Abergová, Tauriainenová – Palolaová, Maijalaová

    Diváci: 25
    thejrc.org