Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Liberec – Olomouc 2:0 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:7 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 6:5 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (po pr.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
Rytíři Kladno
Neděle 06.10.2019, 18:00 • enteria arena • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:59
    Naděje Kladna klesají stále níže a níže. Na trestnou lavici totiž znovu míří Ladislav Zikmund (KLA), který obdržel dvě minuty za podrážení.
     
    51:22
    S domácími to vypadá ještě lépe, neboť si Pardubice znovu zahrají v početní výhodě. Štěpán Bláha (KLA) si může odpočinout za katrem, na vině je nedovolené bránění.
     
    47:06
    Je tu vyloučení na straně Kladna, za sekání při průniku do útočného pásma dostává dvouminutový trest Jaromír Jágr (KLA). Šance pro Dynamo přiblížit se tříbodovému zisku ještě o krok více.
     
    46:11
    Po reklamní přestávce před vhazováním se do drobné potyčky pustili Ladislav Zikmund (KLA) a Patrik Poulíček (PCE). Oba si odnáší po dvou minutách za hrubost.
     
    40:00
    Po závěrečné siréně dostává menší trest za podrážení kladenský Tomáš Redlich (KLA). Třetí dějství začne Kladno ve čtyřech.
     
    37:51
    Dnes poprvé uvidíme hru čtyři na tři. Za podrážení míří na lavici hanby Johan Harju (PCE). Hosté mají šanci dostat se zpět do zápasu.
     
    36:24
    Začínají pracovat nervy na obou stranách, za drobnou potyčku dostávají vzájemný trest Martin Látal (PCE) a Jakub Hajný (KLA). Pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    33:57
    Dynamo hrálo v šesti a bude za to pykat. Chvilku uvidíme hru čtyři na čtyři, po čtyřech vteřinách půjde Kladno do přesilové hry.
     
    32:01
    Navíc k tomu budou mít další slušnou příležitost. Ondřej Smetana (KLA) dostává menší trest za držení, Pardubice si zahrají první přesilovou hru v utkání.
     
    14:48
    Po komerční přestávce uvidíme úvodní přesilovou hru a to na straně Kladna. Tomáš Kaut byl při postupu na branku zahákován Markem Hovorkou (PCE), který dostává menší trest.
    Marken.cz

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 6. Kusý (Poulíček, J. Zdráhal), 25. Látal (J. Zdráhal, Harju), 32. Poulíček (Kusý, J. Kloz) – 21. Stach (Jágr), 39. Jágr (Austin, Zikmund)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Kacetl) – Eklund, Holland, J. Kolář, Ivan, Mikuš, J. Zdráhal, Hrádek – Mandát, R. Kousal, Tybor – Látal, Harju, Hovorka – Kusý, J. Kloz, Poulíček – Machač, Blümel, Matýs.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Kehar, Lakos, Smetana, Barinka, Zelingr – Zikmund, Stach, Jágr – J. Strnad, Machač, Redlich – O'Donnell, T. Kaut, Valský – Š. Bláha, Melka, Hajný.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Jindra, Zika

    Diváci: 9241
    bahis siteleri