Třinec – K. Vary 4:3 (po pr.) | Liberec – Olomouc 2:0 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 0:7 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 6:5 (kon.) | Pardubice – Kladno 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 1:2 (po pr.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
4:3 (2:2, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 06.10.2019, 15:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:07 Ondřej KOVAŘČÍK - 4:3
     
    64:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři skórují v prodloužení a vítězí v dnešním utkání! Střelu Martina Adamského od modré hosté nešťastně tečovali, Bednář reagoval pozdě a dokázal puk pouze vyrazit k volnému ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI! Ten měl jednoduchou práci v podobě doklepnutí puku do odkryté části branky! Asistence: Martin Adamský.
    54:35 Matěj STŘÍTESKÝ - 3:3
     
    54:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru po čtyřiadvaceti vteřinách a srovnávají stav zápasu! MATĚJ STŘÍTESKÝ dostal nabito na levou stranu útočného pásma, hostující obránce z první trefil místečko, kam Kváča nedosáhl! Asistence: Petr Šenkeřík, Tomáš Rachůnek.
    30:53 Matěj STRÁNSKÝ - 3:2
     
    30:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    V přesilovce to nešlo, tak se Oceláři prosadili až při hře v pěti na obou stranách! Patrik Hrehorčák ve středním pásmu získal kotouč pro MATĚJE STRÁNSKÉHO, který si nabruslil do útočné třetiny a střelou na vyrážečku nedal Bednářovi šanci! Asistence: Patrik Hrehorčák, Lukáš Krajíček.
    13:21 Matěj STRÁNSKÝ - 2:2
     
    13:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pět vteřin. Přesně takhle dlouho trvala početní výhoda domácích, než ji ukončil MATĚJ STRÁNSKÝ! Tomáš Marcinko vyhrál buly pro Erika Hrňu, který okamžitě namazal MATĚJI STRÁNSKÉMU, jenž z vrcholu kruhu pro vhazování nedal Bednářovi sebemenší šanci! Asistence: Tomáš Marcinko, Erik Hrňa.
    09:47 Petr ŠENKEŘÍK - 1:2
     
    09:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Početní výhoda Energie trvala jen dvanáct vteřin, hosté otáčejí zápas na svou stranu! Západočeši sehráli v útočném pásmu bleskovou akci, po rychlém pasu Davida Grígera do zcela odkryté branky pálil PETR ŠENKEŘÍK! Asistence: David Gríger, Tomáš Rachůnek.
    07:53 Petr KOBLASA - 1:1
     
    07:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie velice rychle odpovídá a srovnává krok! Jakub Flek nejprve neuspěl v úniku, kdy blafákem neoklamal brankáře Kváču, akce hostí ale pokračovala a po ráně PETRA KOBLASY z mezikruží se rozvlnila síť třinecké branky! Asistence: Jakub Flek.
    06:42 Tomáš MARCINKO - 1:0
     
    06:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají svou aktivitu a jako první skórují! Guntis Galvinš si z modré čáry sjel do hloubi útočného pásma, lotyšský obránce následně objel hostující klec a naservíroval kotouč nehlídanému TOMÁŠI MARCINKOVI! Urostlý centr měl jednoduchou práci s podobě doklepnutí kotouče do odkryté branky! Asistence: Guntis Galvinš, Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 7. Marcinko (Galvinš, Hrňa), 14. M. Stránský (Marcinko, Hrňa), 31. M. Stránský (Hrehorčák, Krajíček), 65. O. Kovařčík (Adamský) – 8. Koblasa (Flek), 10. Šenkeřík (Gríger, T. Rachůnek), 55. Stříteský (Šenkeřík, T. Rachůnek)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Malík) – Roth, Gernát, D. Musil, Galvinš, M. Doudera, Krajíček (C), M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána, Hrehorčák – Hrňa, Marcinko (A), Dravecký – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – Adamský (A), Polanský, D. Květoň.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, M. Rohan, Eminger, Kubka – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – T. Mikúš, Raška I, O. Beránek – Gorčík, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý (C), Vondráček.

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 4 817
    ocianews.com