Toronto – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | Ottawa – NY Rangers 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Columbus 7:2 (kon.)
Florida – Tampa 4:3 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (po pr.) | Buffalo – New Jersey 7:2 (kon.)
St. Louis – Dallas 3:2 (kon.) | Nashville – Detroit 3:5 (kon.) | Arizona – Boston 0:1 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:2 (kon.) | Anaheim – San Jose 3:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 3:0 (kon.)
Edmonton – Los Angeles 6:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:3 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Dallas Stars
Neděle 06.10.2019, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:18
    Dallas už to zkouší v šesti!
    50:25 Sammy BLAIS - 3:2
     
    50:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues vyhráli následné vhazování přimo na Gunnarssona, jehož následné nahození tečoval SAMMY BLAIS a obránce Fedun přesně mezi betony Bishopa. Asistence: Carl Gunnarsson, Ryan O´Reilly.
     
    46:29
    Sekera zcela nepochopitelně nahrál z rohu obranného pásma mezi kruhy, kde byl jeden z domácích, ale jeho následnou střelu Bishop vyrazil.
    44:27 Brayden SCHENN - 2:2
     
    44:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec pálil BRAYDON SCHENN, jehož střelu Bishop vyrazil nad sebe a kotouč následně spadl na jeho záda a skutálel se do brány Dallasu. Asistence: Vladimir Tarasenko, Jaden Schwartz.
     
    42:23
    Takže branka Dallasu kvůli milimetrovém ofsajdu neplatí, a tak se pokračuje za stavu 2:1 pro Stars.
     
    42:23
    Nicméně domácí zkoušejí coach challenge, protože dle záběrů je možné, že byl Faksa v milimetrovém ofsajdu.
     
    40:48
    Jake Bouwmeester (STL) je hned v první minutě třetí třetiny vyloučen na dvě minuty za držení, a tak si Dallas zahraje druhou přesilovku.
    33:12 Miro HEISKANEN - 1:2
     
    33:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars jdou zaslouženě do vedení! Hosté jeli ve dvou na jednoho, kde Gurjanov nahrál Heiskanenovi, jehož zakončení Binnington vyrazil, ale Stars následně ještě o puk zabojovli a MIRO HEISKANEN se dostal k další střele z celkem velkého úhlu, ale trefil se přesně do horních pater branky.Bez asistence.
     
    29:45
    Binnington měl ve své bráně nyní obrovské štěstí, když se kotouč dostal na levou stranu k Radulovovi, který už měl brankáře položeného, ale následně už nedokázal dostat puk do brány.
     
    25:20
    St. Louis se po delší době dostali do útočného pásma a ihned je z toho faul, když je na dvě minuty vyloučen Andrej Sekera (DAL).
     
    24:21
    Hintz jel sám na Binningtona, ale hostující útočník ses svým zakončením netrefil bránu St. Louis!
     
    21:05
    Oscar Sundqvist (STL) je prvním vyloučeným na straně St. Louis, a tak si Stars zahrají přesilovou hru.
     
    13:59
    Stars jeli ve dvou na jednoho a zrovna to bylo nejnebezpečnější duo Dallasu, ale Seguin vyslal hodně špatnou přihrávku, kterou Benn nemohl mít.
     
    12:07
    Tak to mohlo být hodně úspěšné oslabení pro Dallas, protože zcela sám před Binningtonem byl Heiskanen, ale domácí brankář jeho kličku vystihl.
    11:07 Mattias JANMARK - 1:1
     
    11:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars střílejí branku ve vlastním oslabení! Po úspěšném zákroku Bishopa se kotouč odrazil k Lindellovi, který vyslal do úniku MATTIASE JANMARKA, jehož střela propadla Binningtonovi mezi rukou a tělem a kotouč následně nešťastně usměrnil do své brány vracející se Schwartz. Bez asistence.
     
    10:15
    Blues si zahrají první přesilovou hru v utkání, když je na dvě minuty za hákování vyloučen hostující Taylor Fedun (DAL).
     
    05:45
    Seguin ve středním pásmu vyslal Gurjanova do útoku, který i přebruslil obránce a jel ze strany sám na Binningtona, kterého chtěl překonat střelou mezi betony, ale domácí brankář tento prostor včas zavřel.
     
    04:07
    Schwartz se dostal do velmi dobré pozice mezi kruhy, kde byl s pukem zcela sám, ale Bishop jeho střelu vyrazil mimo bránu Dallasu.
    01:21 David PERRON - 1:0
     
    01:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues šli následně do protiútoku, kde nakonec Blais nahrál na pravou stranu DAVIDU PERRONOVI, jenž se trefil naprosto přesně do bližšího růžku, a poslal tak St. Louis do vedení hned z první střely. Asistence: Sammy Blais, Colton Parayko.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 2. Perron (Blais, Parayko), 45. B. Schenn (Tarasenko, Schwartz), 51. Blais (Gunnarsson, R. O'Reilly) – 12. Janmark, 34. Heiskanen


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Faulk – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko – Blais, R. O'Reilly, Perron – Fabbri, Bozak, Sanford – Barbašev, Sundqvist, Steen.
    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Lindell, Heiskanen, Sekera, Oleksiak, Fedun – Ja. Benn, Faksa, Seguin – Pavelski, Hintz, Radulov – Janmark, Dowling, Gurjanov – Caamano, Cogliano, Gardner.
    thejrc.org