Barys – Čerepovec 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Omsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 1:2 (kon.)
Minsk – Kazaň 2:4 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Severstal Čerepovec
Neděle 06.10.2019, 13:00 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké sobotní ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (15:41:59)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (Čerepovec) 1+0, 2 střely, čas na ledě 16:43
     
    Dnešní utkání sledovalo 6 524 diváků.
     
    Střely na branku: 36 – 21
     
    Je dobojováno. Domácí hráči ve druhé třetině přidali ještě další dva góly a nedopustili žádné drama. Hosté tak z ledu Barysu neodvezou ani jeden bod, hráči Barysu naopak připisují do tabulky další dva. Sledovali jsme pohledné utkání, které měli od začátku ve své moci hráči Nur-Sultanu, kteří už ve druhé minutě měli dvoubrankový náskok.
     
    Konec zápasu.
    59:47 Eric TANGRADI - 5:1
     
    59:47
    Barys právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Přesilovka domácích je využita třináct vteřin před koncem třetí třetiny a ERIC TANGRADI zkompletoval dnešní hattrick. Po pokusu Darrena Dietze před brankou hostů sklepl Tangradi kotouč a definitivně tak pečetí dnešní výsledek – 5:1. Asistence: Corban Knight a Darren Dietz.
     
    59:24
    Domácí mají kotouč na svých holích a už tak zřejmě zápas dohrají. Je dávno rozhodnuto a to ví i hosté z Čerepovce.
     
    58:47
    V závěru zápasu si ještě přesilovku zahrají domácí hráči a tím asi zhasly všechny naděje na nějaké snížení stavu.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Adam Liška – 2 min., vysoká hůl).
     
    58:39
    Na druhé straně neuspěli hráči Barysu před brankou Chakimova a ten posílá puk směrem do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:20
    Hosté ještě poslední síly vrhají do útoku, ale po střele Markovina nedokázali přidat další branku. Domácí tak mají stále pohodlný náskok, který už mohou jen a pouze kontrolovat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:12
    Domácí jsou v pásmu hostů a ještě kombinují před Chakimovem. Ten si však po další střele zapsal další zákrok.
    56:02 Eric TANGRADI - 4:1
     
    56:02
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí hráči dávají čtvrtou branku a zřejmě je tak hotovo. Michajlis poslal puk pro ERICA TANGRADIHO, který z levé strany přízemní střelou poslal kotouč za záda Chakimova – 4:1. Asistence: Nikita Michajlis.
     
    55:44
    Roman Starčenko nahodil puk před branku soupeře, kde ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zakončit. Chakimov si tak mohl oddychnout.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 2. Valk (Tangradi), 3. Tangradi, 25. R. Starčenko (Kleščenko, Valk), 57. Tangradi (Michajlis), 60. Tangradi (Knight, Dietz) – 36. Liška (Monachov, Baldajev)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Pasquale) – Dietz (C), Makljukov, Blacker, Metalnikov, Šalapov, Kleščenko, Samat Danijar – R. Starčenko (A), Knight, Pakarinen – Tangradi (A), Valk, Michajlis – Ševčenko, Šesťakov, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Asetov.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (3. Chakimov) – Baldajev, N. Chlystov, Chabarov, Chochlov, Kudako, Provolněv, Rogov – Liška, Jakimov (A), Monachov (A) – Morozov, Kodola, Markovin – Geraskin, Trubačjov (C), Vovčenko – I. Zacharčuk, Lapenkov, Nikolišin – A. Alexejev.

    Rozhodčí: Lavrenťjev, Judakov – Viljugin, Novikov

    Diváci: 6 524
    thejrc.org