Kunlun – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 3:2 (kon.) | Ufa – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Viťaz 4:2 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:2 (kon.) | Riga – Minsk 3:2 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (0:0, 1:0, 2:2)
Dynamo Moskva
Středa 09.10.2019, 16:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Jaroslav KOSOV - 3:2
     
    57:41
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí už zase vedou! JAROSLAV KOSOV si to namířil do středu, poté z bekhendové strany plácl do kotouče. Ten se následně trochu šťastně doskákal až za záda Bočarova! Asistence: Ruslan Karlin a Ilja Karpuchin.
    53:11 Michal ČAJKOVSKÝ - 2:2
     
    53:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Skvěle vyřešená brejková situace hostujícího mančaftu, Igumnov přenechal MICHALU ČAJKOVSKÉMU, po jehož tvrdé ráně z první se kotouč zastavil až v síti! Asistence: Ivan Igumnov a Vadim Šipačov.
    50:40 Vadim ŠIPAČOV - 2:1
     
    50:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskevský tým využívá početní výhodu a vrací se zpět do utkání! Na pravé straně zůstal volný VADIM ŠIPAČOV, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a jako správný kapitán dal Dynamu naději! Asistence: Juuso Hietanen a Michal Čajkovský.
    46:42 Jaroslav KOSOV - 2:0
     
    46:42
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krátce po vypršení hostujícího trestu je tady druhý gól domácího celku! Karlin byl v těžkém úhlu, a tak puk ještě vracel před branku. JAROSLAV KOSOV napoprvé minul, ovšem poté se mu podařilo dotlačit kotouč do odkryté svatyně soupeře! Asistence: Ruslan Karlin a Alexandr Tridčikov.
    31:09 Andrej POPOV - 1:0
     
    31:09
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali, domácí jdou po zásluze do vedení! Menšikov poslal chytrou žabičku přes bránící hůl na rozjetého ANDREJE POPOVA, který v samostatném úniku zamíchal s pukem, z forhendu poté zamířil nad pravou ruku Bočarova a otevřel skóre! Asistence: Vitalij Menšikov.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 32. An. Popov (Menšikov), 47. Kosov (Karlin, Tridčikov), 58. Kosov (Karlin, Karpuchin) – 51. Šipačov (Hietanen, Čajkovský), 54. Čajkovský (Igumnov, Šipačov)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Fedotov) – Virtanen, Menšikov (A), Kalinin (C), S. Těreščenko, Karpuchin, Borodkin, Jasinskij – Hyka, Sedlák (A), Thomas – Calof, An. Popov, Kručinin – Koňkov, Šolochov, Šarov – Kosov, Karlin, Tridčikov – Grišakov.
    Dynamo Moskva: Bočarov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Ljamin, J. Zajcev, Mironov (A), Volkov, Ogurcov – Jaškin, Šipačov (C), A. Petersson – Indrašis, Polygalov, Brjukvin – V. Kuljomin (A), Jefremov, Petunin – Afinogenov, Igumnov, Kruglov – Michajlov.

    Rozhodčí: Bělov, Oskirko – Bitjukov, Šadrin

    Diváci: 6375
    ocianews.com