Slavia – Česká Lípa 4:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:1 (1:1)
FC Démoni Česká Lípa
Čtvrtek 10.10.2019, 20:30 • SH Eden • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia nyní připravila hosty o míč, konkrétně to byl MARTIN BRYCHTA, který dokázal míč provést přes třetinu hřiště a následně z poloviny zakončil do odkryté branky – 4:1. Asistence: Martin Směřička.
     
    34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní ale Slavii vyšel rychlý brejk, který vedl Záruba, ten následně předal míč na levou stranu DAVIDU JOŠTOVI, který vtipným obloučkem přehodil Kirova – 3:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se poprvé dostává do vedení! RADIM ZÁRUBA si narazil o Jošta, který stál na pivotu a následně vyslal do víka pro Kirova nechytatelnou střelu – 2:1. Asistence: David Jošt.
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nyní už to Slavii vyšlo a srovnává stav. MARTIN SMĚŘIČKA dokázal po přistrčení Radovanoviče míč procedit za Kirova – 1:1. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    10
    Démoni právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají trochu překvapivě do vedení. Aktivnější byla od začátku Slavia, ale první branku vstřelili Démoni. Konkrétně TOMÁŠ FICHTNER, který využil Kubelkovu nabídku a na zadní tyči dorazil míč do odkryté branky – 0:1. Asistence: Matouš Kubelka.

    Martin Kamenik

    Branky: 20. Směřička (Radovanovič), 24. Záruba (Jošt), 34. Jošt (Záruba), 39. Brychta (Směřička) – 10. Fichtner (Kubelka)

    Karty:   15. Křemen (SLA), 28. Brychta (SLA) – 36. Abrham (CLI)


    SK Slavia Praha: Vondráček (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Bartůněk) – Rott (C), Bažant, Kubelka, Fichtner, Švec, Havrda, Hanzlík, Mikyska, Zapletal, Abrham

    Rozhodčí: Matyš – Lasch

    Diváci: 100
    thejrc.org