Kladno – K. Vary 4:5 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.) | Kobra – HC Litvínov 5:4 (3:1 po s.n.)
Vítkovice – Poruba 7:5 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:6 (kon.) | Plzeň – Hvězda Praha 7:0 (kon.)
HK MD Šumperk – Havířov 1:8 (kon.) | Přerov – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 9:1 (kon.)
Chomutov – PZ Kladno 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 6:3 (kon.) | Sparta – Třemošná 7:1 (kon.)
Pardubice – Technika Brno 15:0 (kon.) | Slavia – Liberec 2:4 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 1:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
7:5 (0:0, 1:1, 6:4)
HC RT TORAX Poruba
Čtvrtek 10.10.2019, 17:00 • Ostravar aréna • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    59:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali k puku, Ryšavý si najížděl k opuštěné kleci s ALEXEM KOTÁSKEM, který zvyšuje na 7:5. Asistence: Matěj Ryšavý.
     
    56:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté dramatizují dnešní utkání, v přečíslení se k brance dostával MATĚJ HALATA, který poslal puk těsně pod víko vítkovické klece -. 6:5. Asistence: Vítězslav Križ.
     
    54:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se nevzdává, rychle se protáhla do pásma, po nahrávce Krzysztofa Maciase se přesně do branky trefuje MATĚJ HALATA – 6:4. Asistence: Krzysztof Macias, Jakub Slusarczyk.
     
    52:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se zjevně dostali do herní pohody, po nahrávce Kotáska završuje svůj dnešní hattrick MARTIN RYŠAVÝ a Slíž v brance hostů se teď hodně zlobí na spoluhráče – 6.3. Asistence: Alex Kotásek.
     
    51:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Snaha domácích se vyplatila, tak dlouho se drželi kolem porubské klece, až se MATĚJI MELOVSKÉMU podařilo Slíže překonat – 5:3. Asistence: Petr Pavelec.
     
    49:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí ve vedení, střela TOMÁŠE MACHŮ se tečí dostala za Slíže – 4:3. Bez asistence.
     
    48:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Melovský přihrál puk do předbrankového prostoru, PETR PAVELEC hned z první poslal puk mezi Slížovy betony – 3:3. Asistence: Matěj Melovský.
     
    47:22
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení, Hlaváč vyslal do šance JAKUBA SLUSARCZYKA, ten byl stíhán vítkovickým hráčem, ale jeho důraz slavil úspěch – 2:3. Asistence: Filip Hlaváč.
     
    41:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlovka, máme znovu vyrovnáno!! KRZYSZTOF MACIAS poslal lehké nahození na domácí branku, puk jen lízl Münchovu lapačku – 2:2. Bez asistence.
     
    41:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí strhávají vedení na svou stranu, nahrávku Holaníka zužitkoval beze zbytku MARTIN RYŠAVÝ – 2:1. Asistence: Filip Holaník.
     
    39:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!!! Vítkovičtí využívají svou přesilovku bleskově, po nahrávce Machů překonal Slíže MARTIN RYŠAVÝ – 1:1. Asistence: Tomáš Machů.
     
    33:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba otevírá dnešní střelecký účet, hosté se nahrnuli do pásma, Koudelný našel KRZYSZTOFA MACIASE a ten zblízka prostřelil Müncha – 0:1. Asistence: Jakub Koudelný.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 40. Ryšavý (Machů), 42. Ryšavý (Holaník), 49. Pavelec (Melovský), 50. Machů, 52. Melovský (Pavelec), 53. Ryšavý (Kotásek), 60. Kotásek (Ryšavý) – 34. Macias Krzysztof (Koudelný), 42. Macias Krzysztof, 48. Slusarczyk (Hlaváč), 55. Halata (Macias Krzysztof, Slusarczyk), 57. Halata (Križ)


    HC Vítkovice Ridera: Münch (Bartošák) – Machů, Bystroň (A). Smolka, Puchala, Řepa, Bialy, Vřeský – Krejsa (C), Melovský, Kotásek – Ryšavý, Petr, Přibyl – Pavelec, Holaník (A), Schauer – Macho
    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Kríž, Kac. Macias (C), Kosina, Borkovec, Gelnar – Hlaváč (A), Lambert, Koudelný, Slusarczyk, Vehovský, Krz, Macias, Hradil, Halata, Chovanec (A), Stibor, Stodůlka, Kovalčík

    Rozhodčí: D. Markovský – V. Kořistka, F. Návrat
    thejrc.org