Česko – Rusko 0:1 (kon.)
konec
Česko
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Rusko
Čtvrtek 10.10.2019, 17:30 • Zimní stadion Příbram, Příbram (CZE) • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    59:59
    Marek Bláha ještě dostal se závěrečnou sirénou dvouminutový trest za držení. Výsledek to ale nemění.
     
    59:33
    Ivan Didkovskij chtěl skórovat v pravém kruhu do prázdné brány, jenže fauloval a dostal dvě minuty za držení.
     
    58:27
    Maksim Motorygin vyrazil ránu českého týmu od modré čáry pouze před sebe a u pravé tyče mohl skórovat Stanislav Vrhel, jenže ruský brankář ho senzačně vychytal! Hlavní trenér Karel Beran si vyžádal oddechový čas a česká brána zeje prázdnotou.
     
    57:05
    Ilija Ryčkov dostal dvě minuty za podrážení a český tým si v závěru utkání zahraje přesilovou hru. Vyrovná?
     
    49:18
    Ignat Kochanin dostal dvě minuty za podrážení a český národní tým nyní může vyrovnat během přesilové hry.
    48:21 Vyrovnávací gól českého týmu neplatil kvůli kopnutí
     
    48:21
    Česko právě vstřelilo branku, která neplatí!
    Češi vytvořili před ruskou bránou obrovský závar a mohli se radovat z vyrovnávací branky, kdyby nedošlo ke kopnutí.
    47:57 Arťom MURYLJOV - 0:1
     
    47:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    ARŤOM MURYLJOV si najel před brankoviště na krásnou přihrávku Pavla Ťutněva zpoza brány a z blízkosti vymetl pravý horní roh! Ruský tým využil přesilovou hru a vede nad domácími hráči 1:0. Asistence: Pavel Ťutněv a Nikita Šujdin.
     
    46:57
    Nikita Šujdin vystřelil dvakrát na vrcholu levého kruhu, první střela minula pravý horní roh, zatímco druhou Nick Oliver Malík výborně vyrazil levým betonem!
     
    46:27
    Lukáš Stehlík sice skončil na útočné modré čáře na ledě, byl to ale on, kdo dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    42:38
    Oba týmy vyrazily do přečíslení dva na jednoho, jenže český protiútok zhatila nepřesná finální přihrávka, zatímco ruský nepřesná střela Ivana Didkovskije!
     
    41:21
    Aleksej Jegorov dostal dvě minuty za krosček a český tým si v úvodu třetí třetiny zahraje přesilovou hru.
     
    36:42
    Lukáš Stehlík dostal dvě minuty za sekání poté, co Nick Oliver Malík předvedl několik skvělých zákroků. Rusové se snadno dostávají do zakončení. Nejen od modré čáry, ale dokonce i v prostoru brankoviště.
     
    35:19
    Nick Oliver Malík skvěle zasáhl levým betonem a druhá střela Rusů z levého křídla skončila na brankové konstrukci! Je obrovské překvapení, že ještě nepadl gól!
     
    34:19
    Střela českého týmu z levého křídla skončila na přední tyči a po orazítkovaní brankové konstrukce mohl skórovat z dorážky Vojtěch Jiruš, jenže Maksim Motorygin jeho pokus z blízkosti vyrazil!
     
    34:02
    Ilija Ryčkov na levém křídle nabral obrovskou rychlost a v blízkosti levé tyče se dostal do zakončení, Nick Oliver Malík ale jeho střelu zápěstím hrudí vyrazil!
     
    32:38
    Alexandr Pašin je největší hrozbou Rusů a nyní to potvrdil, když na vrcholu levého kruhu vystřelil s příklepem a Nick Oliver Malík jeho pokus nadvakrát zastavil!
     
    30:18
    Český brankář zastavil nahození Rusů a přerušil hru poté, co se v blízkosti levé tyče ani nadvakrát nedokázal prosadit Stanislav Vrhel! Oba brankáři chytají skvěle a v polovině utkání drží čisté konto.
     
    29:39
    Aleksandr Muryljov vystřelil v blízkosti pravé tyče, jenže trefil pouze hruď brankáře Nicka Olivera Malíka, který puk podržel v náručí a připsal si další slibný zákrok!
     
    26:25
    Michal Rouha vypálil na vrcholu levého kruhu tvrdě s příklepem a Maksim Motorygin s vypětím všech sil dokázal puk na přední tyči vyrazit za svou bránu!
     
    26:10
    Bogdan Trinějev dostal dvě minuty za nedovolené bránění a ruský tým musí čelit další přesilové hře Čechů.
     
    25:05
    Josef Slavíček si z pravého rohu krásně najel před bránu, bekhendem ale minul vzdálenější levou tyč! Češi nyní měli velice slibnou příležitost. Škoda, že to tam nepadlo.
     
    20:38
    Danil Averšin dostal pět minut plus osobní trest do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. Trest odpyká Nikita Šujdin.
     
    20:22
    Stanislav Vrhel se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, Maksim Motorygin ho ale vychytal, když vsedě nepustil puk za svá záda!
     
    15:12
    Josef Koláček nabral obrovskou rychlost a v blízkosti levé tyče vystřelil z ostrého úhlu, jeho pokus ale nebyl přesný a skončil na boční síti ruské brány!
     
    11:10
    Pavel Ťutněv se ocitl úplně sám před českou bránou a z blízkosti mířil k levé tyči, jenže Nick Oliver Malík puk vyrazil vyrážečkou a připsal si spektakulární zákrok! Nechybělo mnoho a Rusové otevřeli skóre během oslabení.
     
    10:40
    Kirill Kirsanov fauloval Josefa Slavíčka ve slibné šanci a dostal dvě minuty za podrážení. Přesilová hra Česka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 48. Muryljov (Ťutněv, Šujdin)


    Česko: Malík (Cichoň) – Bláha (A), Kremláček, Kovář, Hampl, Krutil, Talafa, Hrádek, Naar – Chlubna (C), Vrhel, Malát (A) – Rouha, Mácha, Jiruš – Stehlík, Luža, Slavíček – Slanina, Koláček, Ministr. Hlavní trenér: Karel Beran.
    Rusko: Motorygin (Menšatov) – Kostěnko, Muchamadullin, Muryljov, Kirsanov, Romko, Vaščilin, Jegorov, Mysljajev – Pašin, Zlodějev (A), I. Didkovskij (A) – Trinějev, Chusnutdinov (C), Kochanin – Šujdin, Ťutněv, Burujanov – Ryčkov, Zugan, Averšin. Hlavní trenér: Sergej Golubovič.

    Rozhodčí: Daniel Pražák, Jan Jaroš. Čároví: Tomáš Pešek, Miroslav Šimán

    Diváci: 257
    thejrc.org