Košice – Detva 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:1 (po pr.) | Trenčín – Nitra 3:2 (kon.)
Zvolen – MAC Budapešť 5:1 (kon.) | HC Slovan – Poprad 2:1 (po pr.) | Nové Zámky – Miskolc 4:6 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:6 (2:0, 1:3, 1:3)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Pátek 11.10.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (21:24:49)
     
    Dramatická tretia tretina priniesla ešte ďalšie štyri góly a na jej konci sa zo zisku troch bodov raduje Miškovec. Hostia sa prvýkrát dostali do vedenia v 42. minúte zásluhou Ládu a domáci boli z tohto gólu poriadne v šoku, dlho sa totiž v útoku prakticky k ničomu nedostali. Postupne však ich tlak narastal a nakoniec sa dočkali vyrovnania z hokejky Pospíšila. Rozhodujúcim momentom bol zbytočný faul Bajteka vysokou hokejkou, hostia totiž presilovku využili a definitívne víťazstvo potvrdil gólom do prázdnej brány Beach. Sériu prehier tak prerušili hostia.

    Strely na bránku v 3. tretine (celkovo): 14:11 (41:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:54
    Miškovec dal gól!
    Je definitívne rozhodnuté! Hostia obrali domácich o puk a napokon ho Reszegh naservíroval KYLEOVI BEACHOVI, ktorý ho bez problémov poslal do prázdnej bránky domácich. Asistencia: Tamás Reszegh, Jesse Ray Dudás.
     
    59:40
    Domáci to skúšajú ešte bez brankára, nedokážu sa ale vôbec dostať do útočného pásma.
     
    58:57
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (tímový trest – 2 min., zdržiavanie hry). Trest odpyká Mário Múčka.
     
    58:57
    Domáci tréner si zobral coach challenge na postavenie hráča v bránkovisku, ktorá ale nemala šancu na úspech. Nové Zámky sa tak pripravili zbytočným vylúčením o možnosť hrať power-play.
     
    58:57
    Miškovec dal gól!
    Hostia strieľajú v závere gól a dostávajú sa znovu do vedenia! NICHOLAS RORY ROSS si viedol puk okolo útočnej modrej a cez cloniaceho Magosiho poslal puk tvrdou strelou za chrbát brankára Pavlasa. Asistencia: David Rodman, Francis Beauviller.
     
    58:49
    Ross si zasekol napádajúceho protihráča tesne pri útočnej modrej a vystrelil, trafil však len domáceho brankára Pavlasa.
     
    58:41
    Hostia vyhrali presilovkové buly a okamžite začali svoju presilovkovú kombináciu. Na jej konci bola strela Dudása, ktorú vytečoval nad bránku domácich Fábry.
     
    58:05
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Filip Bajtek – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    57:10
    Domáci sa ženú za víťazným gólom. Pospíšilovu tvrdú strelu Adorján vyrazil k svojim spoluhráčom, tým sa však vôbec nedarí pri vysoko napádajúcich domácich rozohrať.
     
    56:19
    Ross po prieniku po ľavej strane nabil na strelu od modrej Danielovi Kissovi, ten však tvrdým pokusom minul Pavlasovu bránku.
     
    55:28
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je znovu vyrovnané! Mikuš sa dostal k strele z ľavej strany, ktorú pred brankárom Adorjánom tečoval TOMÁŠ POSPÍŠIL a brankár hostí už na tento skvelý teč nedokázal zareagovať. Asistencie: Peter Mikuš, Václav Stupka.
     
    55:20
    Miškovec v plnom počte.
     
    55:16
    Hostia sa napokon k puku dostali a vyhodili ho za Pavlasovu bránku. Fábry sa pekne uvoľnil na pravom krídle a dostal sa až pred Adorjána, kde sa ale pri zakončení pošmykol.
     
    54:39
    Nové Zámky svojho súpera v tejto presilovke drvia. Stupkovu strelu zablokoval obranca Miškovca, puk ale zostáva na hokejkách domácich, ktorí sú rozostavení v tradičnom presilovkovom vzorci.
     
    54:00
    Mikušovu strelu od modrej tečoval Fábry, ktorý sa snažil puk ešte doraziť, bránku Adorjána ale vo vyloženej príležitosti minul.
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Nikandrosz Galanisz – 2 min., podrazenie).

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 4. Bajtek (Hruška, Jurík), 16. Stupka (Urban, Pospíšil), 24. Dlugoš (Stupka, Pospíšil), 56. Pospíšil (Mikuš, Stupka) – 26. Galanisz (Ross, Rodman), 33. Beauviller (Rodman, Ross), 34. Magosi (Láda, Rodman), 42. Láda (Beauviller), 59. Ross (Rodman, Beauviller), 60. Beach (Reszegh, Dudás)


    HC MIKRON Nové Zámky: Pavlas (Kristín) – Dlugoš, Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Pavúk – Pospíšil, Urban, Stupka – Bajtek, Hruška, Jurík – Rogoň, Šmída, Múčka – Fábry, Ondrušek, Vešutkin
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Vandane, Szirányi, D. Kiss, Ross, Dudás, Láda, Göz – Reszegh, Vas, Beach – Magosi, Galanisz, Rodman – Ritó, Harrison, Beauviller – P. Kiss, Lövei, Farkas

    Rozhodčí: Konc st., Fridrich – Krajčík, Jurčiak

    Diváci: 923
    bahis siteleri