Vsetín – Havířov 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 0:3 (kon.) | Technika Brno – Liberec 1:6 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 1:4 (kon.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:6 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Poruba – Zlín 4:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 1:2 (po pr.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 11:0 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (1:0, 2:1, 2:0)
HC Meteor Třemošná
Sobota 12.10.2019, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Tímto s s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek sobotního dne. (14:04:19)
     
    Chomutovští se radují z důležitého vítězství, které rozhodli až v poslední dvacetiminutovce. Ta s Třemošné nevydařilo, ovšem předešlých čtyřicet minut jsme sledovali téměř vyrovnaný souboj.
     
    Konec zápasu.
     
    58:47
    Nahození od červené čáry vyklepal Lukáš Malant z lapačky a rychle rozehrál za branku.
     
    57:28
    Tadeáš Svoboda mířil za branku, ale ještě přihrával přes brankoviště na zadní tyč, kde se nacházel Lukáš Koblížek. Chomutovský útočník zblízka branku Třemošné minul.
     
    56:09
    Jiří Kulich vletěl do pásma po levé straně a zakončil přes obránce. Jakub Vondraš kotouč vyrazil a o zbytek práce se postarali obránci.
     
    54:53
    Nahozením od modré čáry se připomněl Matěj Čarda, jehož snažení bylo mezi kruhy tečované. Ovšem kotouč si cestu do prostoru tří tyči nenašel.
     
    53:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení přidávají Chomutovští pátou branku! Za obranu si najel RADEK JENČEK, který se pokusem na vyrážečku nemýlil. Asistence: Tadeáš Svoboda.
     
    52:17
    Po souboji u hrazení puk zamířil za branku Chomutova, odkud přišla přihrávka na modrou čáru. Následně se Jiří Kulich ocitl před brankou soupeře, ale kotouč nezpracoval.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ondřej Čech – 2 min., napadení).
     
    50:54
    Až nyní se hosté dostali do pásma, kde od modré čáry vystřelil Šimon Albrecht, jehož pokus byl sražen k zadnímu mantinelu.
     
    50:02
    Od modré čáry se tentokrát napřáhl Jan Strážovský, který ale trefil před brankou hostujícího obránce. V posledních minutách se téměř neustále hraje na polovině Třemošné.
     
    49:12
    Do útočného pásma si najel Pöschl, jehož snažení vyletělo z kruhu pro vhazování. Hostující brankář si povyjel a kotouč skryl ve výstroji.
     
    48:19
    U levého mantinelu si kotouč mezi bruslemi soupeře prohodil Dominik Perný, jehož následné zakončení přišlo už z velkého úhlu. Jakub Vondraš byl na správném místě a hru přerušil.
     
    46:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zpoza branky zamířila přihrávka mezi kruhy, kde byl najetý JIŘÍ KULICH, jehož přesný pokus zamířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Radek Jenček.
     
    45:34
    Po ztrátě puku mířila přihrávka mezi kruhy, kde se nacházel Ondřej Fiala, jehož slabý pokus do pravé části branky vyrazil Lukáš Malant.
     
    44:23
    Lukáš Koblížek obkroužil branku a našel Dominika Pavláka, který kotouč za brankáře neprocpal. Následně byl před brankou Třemošné závar, jenž vyřešil Jakub Vondraš.
     
    43:55
    Od mantinelu si kotouč na střed vedl Tadeáš Svoboda, který trefil jen brankářův beton.
     
    43:25
    Od modré čáry nahazoval puk proti brance Rykl, jehož nabídku tečoval před brankou Jiří Kulich. Po teči ale černá guma zamířila do rohu hrací plochy.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Kulich (Spudich, Pavlák), 22. Šilar (Šugár), 27. Perný (Svoboda), 47. Kulich (Jenček), 54. Jenček (Svoboda) – 27. Kaiser (Beránek)


    Piráti Chomutov: Malant (Bajgar) – Poch, Strážovský, Frollo, Perný, Pöschl, Rykl, Jenček – Spudich, L. Koblížek, Šugár, T. Šilar, Kulich, T. Svoboda, Čech, Pavlák.
    HC Meteor Třemošná: Vondraš (Ženíšek) – Čarda, Dolhý, Šipla, Plecitý, Bláha, Balák, Albrecht – Beníšek, Šmíd, Sieger, Dvořák, Fiala, Krasanovský, Kaiser, Beránek.

    Rozhodčí: Hlinka – Herles, Dyršmíd
    thejrc.org