Vsetín – Havířov 2:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 0:3 (kon.) | Technika Brno – Liberec 1:6 (kon.)
Č. Budějovice – Pardubice 5:6 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 1:4 (kon.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:6 (kon.) | Kladno – HC Litvínov 5:1 (kon.)
Poruba – Zlín 4:2 (kon.) | Sparta – Plzeň 1:2 (po pr.) | HK MD Šumperk – Třinec 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Olomouc 11:0 (kon.) | Slavia – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
11:0 (4:0, 4:0, 3:0)
HC Olomouc
Sobota 12.10.2019, 16:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    47:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ulbricht dokázal přesnou diagonální přihrávkou najít téměř v rohu kluziště EDUARDA ŠALÉHO, který střelou z ostrého úhlu zvyšuje už na 11:0. Asistence: Patrik Ulbricht, Adam Horký.
     
    45:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa zaokrouhluje dnešní počet vstřelených gólů na deset. Po přihrávce Běhůnka se dokázal chytrou střelou prosadit EDUARD ŠALÉ. Asistence: Viktor Běhůnek, František Němec.
     
    44:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po delší době má na brněnském gólu zásluhu opět první formace. Nejprve to zkusil Brabenec, který ale trefil jenom tyčku. Poslal tedy kotouč ALEXI SEVEROVI, který našel mezeru mezi Špunarovými betony a střílí tak svůj čtvrtý gól v zápase.
     
    33:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólový rozdíl je nyní již osmigólový a to zásluhou JAKUBA BRABENCE. Ten dostal parádní pas od Sedláčka a přesnou střelou upevňuje náskok svého týmu. Asistence: Ivo Sedláček.
     
    31:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    O sedmý gól brněnského celku se po dobré přihrávce Šalého postaral tvrdou ranou z pravého kruhu obránce STANISLAV SVOZIL. Asistence: Eduard Šalé, Adam Boltvan.
     
    24:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dalším střelcem z brněnských řad se stává útočník ROMAN OTAVA. Ten se ujal kotouče ve středním pásmu, podél matinelu si sjel až ke Špunarovi a šikovnou střelou dokázal procpat puk za brankovou čáru. Asistence: Matěj Prčík.
     
    21:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty po začátku prostřední části a je tu další branka Komety. Tentokrát se po Prčíkově přihrávce dokázal prosadit ADAM BOLTVAN. Asistence: Matěj Prčík, Tomáš Vyroubal.
     
    18:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    ALEX SEVER kompletuje svůj hattruick ještě před koncem první třetiny! Brabenec celou akci započal rozehrávkou na Sedláčka, který opět svému spoluhráči naservíroval kotouč před odkrytou bránu. Asistence: Ivo Sedláček, Jakub Brabenec.
     
    12:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další akce brněnské první lajny opět končí v síti olomoucké svatyně. Sedláček si s kotoučem sjel podél pravého matinelu, parádní přihrávkou našel ALEXE SEVERA, kterému nezbývalo než poslat puk za bezmocného Hořejšího. Asistence: Ivo Sedláček, Stanislav Svozil.
     
    02:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnským očividně jeden gól nestačí. Akce v podání Brabence a Sedláčka končí po za zády Filipa Hořejšího poté, co tam kotouč bruslí nasměroval jeden z olomouckých obránců. Za autora je označen právě IVO SEDLÁČEK. Asistence: Jakub Brabenec
     
    00:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se velmi rychle ujímají vedení. Sedláček dokázal zprvu nenápadnou akci proměnit v gólovou radost. Ujal se kotouče ve středním pásmu a podél mantinelu s ním sjel až k olomoucké bráně. Jeho pokus Hořejší vyrazil před sebe, kde ale číhal ALEX SEVER a pohotovou dorážkou zajišťuje svému týmu vedení. Asistence: Ivo Sedláček, Jakub Brabenec.
    Marken.cz

    Adéla Hrabálková

    Branky a nahrávky: 1. Sever (Sedláček, Brabenec), 3. Sedláček (Brabenec), 13. Sever (Sedláček, Svozil), 19. Sever (Sedláček, Brabenec), 22. Boltvan (Prčík, Vyroubal), 25. Otava (Prčík), 32. Svozil (Šalé, Boltvan), 34. Brabenec (Sedláček), 45. Sever (Brabenec, Sedláček), 46. Šalé (Běhůnek, Němec), 48. Šalé (Ulbricht, Horký)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Němec, Prčík, Svozil – Brabenec, Vyroubal, Otava, Šalé, Sever (C), Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    HC Olomouc: Hořejší (22. Špunar) – Nesvadba, Drábek, Přecechtěl (C), Mudrák, Stratil, Pekr, Holcman – Havel, Zelinka, Václavský, Lajoš, Macháč, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda.

    Rozhodčí: Čuňočka – Bernard, Zábršová
    bahis siteleri