Čeljabinsk – Vladivostok 2:3 (0:2 po s.n.) | Omsk – Riga 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:2 (0:2 po s.n.)
Čerepovec – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 6:3 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
6:3 (0:2, 2:0, 4:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 12.10.2019, 16:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Dmitrij JAŠKIN - 6:3
     
    59:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec ještě využívají i přečíslení 2 na 1, které úspěšně zakončil po přihrávce Šipačova DMITRIJ JAŠKIN. Asistence: Vadim Šipačov, Andre Pettersson.
    59:25 Igor POLYGALOV - 5:3
     
    59:25
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí pečeti své vítězství. Do prázdné brány se trefil IGOR POLYGALOV. Asistence: Vadim Šipačov, Miks Indrašis.
    53:28 Dmitrij JAŠKIN - 4:3
     
    53:28
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou poprvé v zápasu do vedení! Po přihrávce Vadima Šipačova se sám před bránou ocitl DMITRIJ JAŠKIN, který Jakuba kováře překonal střelou na bližší tyč pod břevno. Asistence: Vadim Šipačov, Andre Pettersson.
    47:08 Ivan IGUMNOV - 3:3
     
    47:08
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Hosté chybně střídali, a tak se do otevřené obrany vydal IVAN IGUMNOV, který se vydal sám na Jakuba Kováře, kterého překonal střelou bekhendem. Asistence: Ivan Muranov, Andrej Mironov.
    43:20 Brooks MACEK - 2:3
     
    43:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Puk si několik vyměnili Trjamkin a BROOKS MACEK, který vypálil příklepem a trefil přesně prostor mezi betony Jerjomenka. Asistence: Nikita Trjamkin
    39:29 Jegor ZAJCEV - 2:2
     
    39:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Na přihrávku Indrašise před bránu si sjel JEGOR ZAJCEV, který jen nastavil hůl a posunul puk za betony Jakuba Kováře. Asistence: Miks Indrašis a Igor Polygalov.
    23:53 Miks INDRAŠIS - 1:2
     
    23:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují na 1:2! Střelu od modré v podání Hietanena Kovář vyrazil přímo před MIKSE INDRAŠISE, který si s dorážkou poradil. Asistence: Juuso Hietanen, Michal Čajkovský
    09:05 Jefim GURKIN - 0:2
     
    09:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté ihned střílí druhou branku v zápase! Dan Sexton poslal puk přímo na hůl JEFIMA GURKINA, který puk tečoval za záda Jerjomenka. Asistence: Dan Sexton.
    08:07 Alexandr KUČERJAVENKO - 0:1
     
    08:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Chybu v obraně dokázal po přihrávce Bělousova zužitkovat ALEXANDER KUČERJAVENKO, který střelou do levé šibenice nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci. Asistence: Georgy Bělousov.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 24. Indrašis (Hietanen, Čajkovský), 40. J. Zajcev (Indrašis, Polygalov), 48. Igumnov (Muranov, Mironov), 54. Jaškin (Šipačov, A. Petersson), 60. Polygalov (Šipačov, Indrašis), 60. Jaškin (Šipačov, A. Petersson) – 9. Kučerjavenko (Bělousov), 10. Gurkin (Sexton), 44. Macek (Trjamkin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Hietanen, Čajkovský, Ljamin, J. Zajcev, Volkov, Mironov (A), Ogurcov – A. Petersson, Šipačov (C), Jaškin – Indrašis, Polygalov, Brjukvin – V. Kuljomin (A), Jefremov, Petunin – Muranov, Igumnov, Alexejev – Michajlov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Gross) – D. Bodrov (A), Mamkin, Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, Valitov – Dawes (C), Dacjuk (A), Macek – Sexton, Holland, Litovčenko – Golyšev, Kučerjavenko, Bělousov – Chripunov, V. Popov, Obidin – S. Kolesnikov.

    Rozhodčí: Gofman, Sergeyev – Ponamarenko, Steltsov
    thejrc.org