Kopřivnice – Havlíčkův Brod 3:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 5:4 (po pr.) | Klatovy – Kobra 5:3 (kon.)
Žďár n/S – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Tábor – China Golden Dragon 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:4 (po pr.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:5 (po pr.) | Děčín – Vrchlabí 2:5 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 10:1 (kon.)
David Servis – Kolín 3:4 (0:2 po s.n.) | Písek – Příbram 5:2 (kon.)
konec
HK Opava
10:1 (5:0, 2:0, 3:1)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Sobota 12.10.2019, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Opava právě vstřelila branku!

    Opavským zimákem se nese pokřik deset, deset! V útočném pásmu dostal puk JAKUB HENDRYCH a přes stínícího beka prostřelil Radostu na zadní tyči. Asistence: Dominik Pawliczek.
     
    54:08
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!

    Čestný úspěch Žihadel! Od modré puk na branku nahodil ONDŘEJ SVOBODA a od břevna se puk odrazil do Daňových zad a následně do branky. Asistence: Matyáš Šáňa.
     
    53:23
    Opava právě vstřelila branku!

    Do samostatného úniku byl vyslán VOJTĚCH TOMI a svůj nájezd zakončil střelou mezi Radostovy betony. Dočkáme se desítky? Asistence: Petr Wolf.
     
    49:09
    Opava právě vstřelila branku!

    A máme tady hattrick! Vojtěch Tomi napálil puk na branku, Radosta vyrazil puk k úplně volnému JANU ŠTINDLOVI a ten dává svůj třetí gól v utkání. Asistence: Vojtěch Tomi, Petr Wolf.
     
    30:30
    Opava právě vstřelila branku!

    Nabídnutou přesilovku Opava rychle využívá! Malina na modré nabil TOMÁŠI ROUSKOVI a ten bombou propálil všechno, co mu stálo v cestě. Asistence: Vlastimil Malina.
     
    25:19
    Opava právě vstřelila branku!

    Demolice pokračuje! Chalupa předal puk JANU ŠTINDLOVI a ten tvrdou ranou z levého kruhu prostřeluje Vacka. Asistence: Petr Chalupa, Vojtěch Tomi.
     
    18:56
    Opava právě vstřelila branku!

    Exhibice pokračuje! Wolf našel v mezikruží rozjetého JANA ŠTINDLA a ten napálil kotouč pod víko. Asistence: Petr Wolf, Petr Chalupa.
     
    18:10
    Opava právě vstřelila branku!

    A je to již o čtyři branky! Peslarovu střelu vyrazil Vacek jen k osamocenému ADAMU ZOUHAROVI a ten přízemní ranou uklízí kotouč do sítě. Asistence: Jakub Peslar.
     
    10:26
    Opava právě vstřelila branku!

    První třetina se v Opavě strhává ve vraždění neviňátek. Malina na modré předal puk Šindelářovi, ten vypálil, a Rousek jeho ránu nechytatelně tečoval. Asistence: Jiří Šindelář, Vlastimil Malina.
     
    08:04
    Opava právě vstřelila branku!

    Tak to byla nádhera! Malina na pravém kruhu potáhl kotouč, na druhé tyči našel úplně volného PETRA WOLFA a ten už měl práci snadnou. Asistence: Vlastimil Malina, Bohumil Herman.
     
    07:11
    Opava právě vstřelila branku!

    Domácí jdou do vedení! Chalupa nádhernou přihrávkou z vlastní modré poslal do úniku JAKUBA HENDRYCHA a ten kotouč nekompromisně zavěšuje pod víko! Asistence: Petr Chalupa, Jakub Peslar.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 8. Hendrych (Chalupa, Peslar), 9. Wolf (Malina, Herman), 11. Rousek (Šindelář, Malina), 19. Zouhar (Peslar), 19. Štindl (Wolf, Chalupa), 26. Štindl (Chalupa, Tomi), 31. Rousek (Malina), 50. Štindl (Tomi, Wolf), 54. Tomi (Wolf), 58. Hendrych (Pawliczek) – 55. Svoboda (Šáňa)


    HK Opava: Daňa (Lamla) – Šindelář (C), Ševěček, Chalupa (A), Zdeněk, Ficek, Peslar, Zouhar – Hendrych, Peterka, Černý, Štindl, Kovařík, Wolf, Tomi, Malina, Pělucha, Rousek, Herman (A), Pawliczek
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Radosta (Vacek) – Šáňa, Trnka, Bazala, Kruckovyč (A), Brabec – Sorger, Hačecký, Marcinko, Kosnar, Piš, Procházka (C), Kratochvíl, Špaček, Sigmund, Krutiš (A), Molnár, Horký, Alexa, Svoboda

    Rozhodčí: Vaněk – Šimčík, Bubela
    bahis siteleri