Mladá Boleslav – Vítkovice 5:3 (kon.) | Mountfield HK – K. Vary 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:3 (kon.)
Kometa Brno – Liberec 7:4 (kon.) | Litvínov – Zlín 5:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 13.10.2019, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:44 Tomáš RACHŮNEK - 1:3
     
    58:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Máme rozhodnuto! Energie pečetí výhru gólem do prázdné brány! Jergl na útočné modré naprosto nesmyslně místo střely přihrával kamsi k hrazení. Zámorský ideálně nezpracoval, Karlovarští mu sebrali puk a když se obránce Lvů rozhodl napadat, objeli ho. TOMÁŠ RACHŮNEK pohodlnou ranou od levého hrazení pečetí výhru Západočechů v tomto duelu. Asistence: David Gríger, Jakub Flek.
    49:24 Lukáš CINGEL - 1:2
     
    49:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec koriguje a ještě se nevzdává naděje na body z tohoto utkání! Radovan Pavlík zavezl kotouč do třetiny Varů, mezi kruhy přenechal puk LUKÁŠI CINGELOVI, jenž prudkou ranou k levé tyči snižuje na 1:2! Asistence: Radovan Pavlík, Conor Allen.
    41:35 Tomáš RACHŮNEK - 0:2
     
    41:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vyhrála buly, Flek dostal puk na pravý kruh, kde byl v obrovské šanci Šenkeřík, jeho ránu Mazanec zvládl vykopnout, jenže přímo na hůl TOMÁŠE RACHŮNKA, který přízemní střelou zvyšuje na 2:0! Přesilovka je využita. Asistence: Petr Šenkeřík, Jan Flek.
    01:52 Ondřej BERÁNEK - 0:1
     
    01:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici rychle otevírají skóre ze své první menší šance! ONDŘEJ BERÁNEK se po špatné rozehrávce Klímy dostal k puku za bránou Lvů a bleskově se obtočil kolem přední tyče. Mazanec ji neměl ideálně pokrytou a kapituluje, tento gól jde určitě z části i za ním. Asistence: Adam Raška.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 50. Cingel (R. Pavlík, Allen) – 2. O. Beránek (Raška I), 42. T. Rachůnek (Šenkeřík, Flek), 59. T. Rachůnek (Gríger, Flek)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Allen, Čáp, Gaspar, Nedomlel, R. Pilař – Červený, Koukal, Smoleňák – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Perret, Klíma, Paulovič – M. Chalupa, Kubík, Jergl.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Eminger, Graňák, Plutnar, M. Rohan, Kubka, A. Rulík – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, Raška I, O. Beránek – Hlava, T. Knotek, Kohout – Koblasa, Skuhravý, Vondráček.

    Rozhodčí: Hradil, Kika – Ganger, Klouček

    Diváci: 3715
    thejrc.org