Sparta – Litvínov 5:4 (po pr.)
konec
EC Red Bull Salzburg U18
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Česko
Úterý 15.10.2019, 15:30 • Akademie Red Bull, Salcburk • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Dneska ale samozřejmě nešlo moc o výsledek, trenérský štáb Václava Eismanna hlavně potřeboval vidět, jak si hráči stojí před vrcholem sezóny. Za pár dní totiž oznámí konečnou nominaci na World Hockey Challenge, z jehož průběhu vám samozřejmě taky přineseme na Onlajnech podrobné informace.

    Pro dnešek se s vámi loučím a přeju příjemný zbytek babího léta. (17:30:52)
     
    56 minut si hokejisté české sedmnáctky nezahráli jednou přesilovku, ale v závěru dokonce tři. A až v té poslední, pouhé čtyři sekundy před sirénou, rozhodli o svém vítězství. Předtím dvakrát ztratili vedení, ale na tuhle trefu už o rok starší domácí výběr nemohl najít odpověď. Autorství bylo připsáno Martinu Ryšavému, který tak skóroval dvakrát.
     
    Konec zápasu.
    59:56 JIŘÍČEK - 2:3
     
    59:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi odpovídají: Tak my ho teda bereme a děkujeme!! Naši mladíci vyhráli vhazování a dostali puk na Davida Jiříčka, který tvrdě vypálil. Spoluhráči odvedli na brankovišti vynikající práci a kotouč dostal do branky MARTIN RYŠAVÝ, který čtyři sekundy před koncem rozhoduje o našem vítězství – 2:3! Asistence: David Jiříček.
     
    59:51
    Salcburk nám servíruje vítězství jako na zlatém podnose a říká: Tak si ho vemte! Další menší trest dostává Maksymilian Szuber (SLZ) za vyhození puku mimo hřiště.
     
    59:32
    Ne, klička Jakuba Šedivého nebyla v přesilovce tím správným receptem.
     
    59:19
    A opět se musí pokusit o novou rozehrávku.
     
    58:59
    Jenže Češi si špatně přihráli a jsou znovu ve vlastním pásmu.
     
    58:49
    Domácí už hrají ve čtyřech.
     
    58:23
    ...netrefil se ani jeho parťák vzadu, ani česká trojice vepředu. Salcburk se osvobozuje.
     
    58:07
    Machů další ostrou ranou míjí...
     
    57:55
    Václav Eismann si vybírá oddechový čas.
     
    57:55
    Následná mela rezultuje v další menší trest pro domácí stranu, národní tým tak dostává k dispozici 45 sekund přesilovky pět na tři! Philipp Wimmer (SLZ) pyká za hrubost.
     
    57:44
    Češi nevyužili přečíslení, Quapp si betonem pohlídal prostor u tyčky. A potom schoval do lapačky tvrdou ránu Iva Sedláčka.
     
    57:12
    Střela Tomáše Machů, která mohla být ještě tečovaná, končí mimo. Domácí znovu vyhazují.
     
    57:04
    Ani podruhé se náš tým neudržel na kotouči, který se pak otřel o strop haly. Sudí nám dávají útočné buly.
     
    56:53
    Rakušané vyhazují a začínáme od Šatného.
     
    56:39
    A pozor, český tým si v závěru zahraje svou první početní výhodu! To je obrovská šance, abychom vítězství urvali na svou stranu. Daniel Schwaiger (SLZ) je vyloučen za hákování.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 25. Maier (Pronin, Reich), 51. Borzecki (Hänelt, Maier) – 25. Ryšavý (Brabenec, Machů), 38. Pajer (Marcel, Měchura), 60. Ryšavý (Jiříček)


    EC Red Bull Salzburg U18: Pfarrmaier (31. Quapp) – Schwaiger (A), Reich, Necesany, Szuber, Wimmer, Hörl, Kerber, Hadamczik – Cimmerman, Maier (A), Pronin – Hänelt, Eham (C), Borzecki – Braun, Leonhardt, Fischer – Gschliesser, Bjerrum, Müller. Trenér: Daniel Petersson.
    Česko: Král (31. Šatný) – Pinkas, Jiříček, Machů, D. Moravec (A), Ticháček, Šedivý (C), Špaček – Paleček, Szturc, Ramik – Ryšavý (A), Brabenec, Sedláček – Kučera, Krupička, Půček – Pajer, Měchura, Marcel – Gajda. Trenér: Václav Eismann.

    Rozhodčí: Kainbergerová – Priller, Seewald.
    bahis siteleri