Poruba 2011 – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:3 (po pr.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 17.10.2019, 17:00 • MFH Ostrava • turnaj O Pohár DHL • 30. kolo
Partner:
     
    54:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To byla rychlovka, vítkovičtí využívají přesilovku už po jednadvaceti vteřinách, se zaduněním betonů posílá puk do sítě MARCEL KUNC – 3:5. Asistence: Tomáš Machů.
     
    53:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a zvyšují, po přesné přihrávce Malého překonává Dolíšku JAN HOLEMÝ – 2:5. Asistence: Jakub Malý,Sebastian Bartes.
     
    34:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se snaha vyplácí, ve spolupráci s Mrvou se podařilo překonat brněnského gólmana JAKUB GEBAUER – 2:4. Asistence. Jakub Mrva, Marcel Kunc.
     
    32:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na tříbrankový rozdíl, Kowalczyk našel u branky MARCELA MARTIŠKU, který zasunul puk do uvolněného místečka mezi tyč a beton – 1:4.. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    23:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují své vedení, nahrnuli se k brance, DANIEL KOWALCZYK i přes bránícího hráče poslal puk mazácky pod víko – 1:3. Asistence: Matěj Svoboda.
     
    18:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, rychlou reakci a důraz v brankovišti předvedl MICHAL KUNC – 1:2. Asistence: Daniel Kowalczyk, Dominick Vašíček..
     
    17:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno!!! Hosté předvedli několik nájezdů na branku, až se jeden z nich ujal. Zdá se ale, že si vítkovičtí kotouč nešťastnou náhodou dopravili do branky sami. Vyrovnání je připsáno SEBASTIANOVI BARTESOVI – 1:1. Bez asistence.
     
    9:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovku!!! Vítkovičtí se tlačili do branky, Kubík nejprve zkrotil skákavou střelu Bernovského, ale v další chvíli už nestačil na pokus ADAMA BERÁNKA. Asistence: Jan Bernovský, Dominik Věntus.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 10. Beránek (Bernovský, Věntus), 35. Gebauer (Mrva, Kunc), 55. Kunc (Machů) – 18. Bartes, 19. Kunc (Kowalczyk, Vašíček D.), 24. Kowalczyk (Svoboda M.), 33. Martiška (Kowalczyk), 54. Holemý (Malý, Bartes)


    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Piták) – Bílý, Zapletal, Smička, Kunc, Věntus (A), Machů – Tvrdý, Bernovský, Krška, Lednický, Bochnak, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Ryšavý, Beránek
    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Holemý, Furch, P. Vašíček, Sedláček, Studený (A), Kowalczyk (C) – Žák, Indrák, Bartes, Svoboda, Dufek, Stránský, Malý, Martiška, D. Vašíček, Kunc (A)

    Rozhodčí: P. Adamec – J. Gebauer, V. Rožánek

    Diváci: 150
    thejrc.org