Chabarovsk – Čerepovec 1:0 (kon.) | Vladivostok – Jaroslavl 3:4 (0:1 po s.n.) | Kazaň – Jokerit 4:3 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 2:1 (kon.) | Minsk – N.Novgorod 0:6 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 17.10.2019, 18:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Kirill URAKOV - 0:6
     
    56:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na řadu přichází i šestá branka! Domácí sice měli dlouho puk pod kontrolou daleko od své klece, ale nakonec přišla ztráta a smrtící protiútok. Parádní souhru v rychlosti zakončil přesnou střelou k přední tyči KIRILL URAKOV.
    50:01 Paul SZCZECHURA - 0:5
     
    50:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Nižnij Novgorod přidává také pátý zásah! Dlouhá část zápasu bez přerušení končí pukem za Tolopilem. Na modré čáře propadl domácí obránce, k puku se dostal PAUL SCZCECHURA, který v plné rychlosti napálil kotouč do sítě.
    23:39 Sergej GONČARUK - 0:4
     
    23:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Čtvrtá branka v domácí síti! Jevenko zaváhal při rozehrávce od mantinelu, k puku se bleskově dostal Szczechura, který nahrál před branku SERGEJI GONČARUKOVI a ten z voleje překonal Tolopila.
    19:27 Damir ŽAFJAROV - 0:3
     
    19:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A přesilová hra je využita! Ve dvacáté minutě se Torpedo usadilo před Tolopilem. S velkou dávkou štěstí se puk odrazil přesně do jízdy Varnakova, který poté křížnou přihrávkou našel zcela volného DAMIRA ŽAFJAROVA a ten z první dokázal prostřelit domácího gólmana.
    12:07 Jordan SCHROEDER - 0:2
     
    12:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A druhý zásah Torpeda ve velmi krátkém čase! Obrana Minsku propadla již ve se středním pásmu. Přečíslení třech proti jednomu vedl Žafjarov, ten našel na levém křídle JORDANA SCHROEDERA a ten z voleje poslal puk do sítě.
    10:56 Stanislav BOČAROV - 0:1
     
    10:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Zničehonic se dostává Novgorod do vedení! STANISLAV BOČAROV prošel středem do útočné třetiny, poté nahrál na levou stranu Šenfeldovi. Střílenou přihrávku ještě dokázal Tolopilo vyrazit, ale jen na hůl dojíždějícího Bočarova, který už si kličkou poradil.

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 11. Bočarov (Šenfeld), 13. Schroeder (Žafjarov, Aljajev), 20. Žafjarov (Varnakov), 24. Gončaruk (Szczechura), 51. Szczechura (Gončaruk), 57. Urakov (Gončaruk, D. Iljin)


    HC Dinamo Minsk: Tolopilo (Enroth) – Gotovec (C), Jevenko, Gragnani (A), Jerjomenko, Elliott, Znacharenko, Ďukov – Pavlovič, Paré, A. Kosticyn (A) – Prince, Shore, Kogaljov – An. Stěpanov, Děmkov, Martynov – Pavlenko, Grecky, Feoktistov – Kitarov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Barancev (C), Orlov, Ch. Genoway, Mišarin, Volčenkov (A), Aljajev, Zborovskij – Žafjarov, Schroeder, Varnakov (A) – Bočarov, Q. Howden, Šenfeld – Verjajev, D. Iljin, Urakov – Szczechura, Belevič, Gončaruk.
    thejrc.org