Kunlun – Dynamo Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 5:3 (kon.) | Ufa – Kazaň 3:1 (kon.)
Jokerit – N.Novgorod 3:4 (po pr.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
po prodl.
Jokerit Helsinky
3:4 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 19.10.2019, 16:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:34:06)
     
    Československá stopa v utkání

    V tomto duelu jsme nezaznamenali československou stopu. V ani jednom týmu totiž nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista.
     
    Dnešní utkání sledovalo 8 006 diváků.
     
    Střely na branku: 23 – 32
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec ve třetí části hry dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu a vyrovnali. Vynutili si tak nastavenou hrací dobu, ve které pak rozhodli. Berou tak dva body, Jokerit se musí spokojit s bodem jedním, ač sahal po výhře v základní hrací době.
     
    Konec zápasu.
    63:55 Quinton HOWDEN - 3:4
     
    63:55
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo. Hosté berou bonusový bod navíc. Genoway poslal puk na pravou stranu před branku domácích, kde vystřelil QUINTON HOWDEN a umístil puk pod víko domácí branky – 3:4. Asistence: Charles Genoway.
     
    63:41
    Jenže hosté jim puk sebrali a sami zahrozili před Niemim, jenž musel ve svém brankovišti opět zakročit.
     
    63:19
    Niemi podržel kotouč a poté ho rozehrál spoluhráčům, kteří se už dostávají do další útočné akce.
     
    62:38
    Po další šanci domácích se k puku dostal Anttila, jeho pokus směřoval jen do připravené lapačky Tichomirova. Na druhé straně zase zakročil Niemi.
     
    61:27
    Po neúspěšné střele hostů se na opačné straně ke střele dostali domácí hokejisté, ale jejich pokus skončil pouze vedle Tichomirovy branky.
     
    60:20
    John Norman napřáhl ke střele z levého kruhu a proti němu zakročil efektním semaforem Andrej Tichomirov, který přerušil hru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak. Po šedesáti minutách hry není znám vítěz a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud se ani v této herní variantě nic nezmění, dojde na samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:50
    Helsinští se ještě natlačili před branku hostů, ale nedokázali se prosadit. Základní hrací doba je pomalu minulostí a už to vypadá, že se dočkáme nastavené hrací doby.
     
    59:28
    Půl minuty před vypršením základní hrací doby se ještě bude vhazovat po levé ruce domácího brankáře Anttiho Niemiho.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Savinainen (Oksanen, Regin), 13. O'Neill (Lepistö), 27. Norman (Lepistö) – 3. Šenfeld (Žafjarov, Varnakov), 55. Varnakov (Ch. Genoway, Žafjarov), 57. Mišarin (Bočarov), 64. Q. Howden (Ch. Genoway)


    Jokerit Helsinky: A. Niemi (Kalninš) – A. Grant, Lehtonen, Lepistö (A), Lööv, Kivistö, Eronen, E. Räsänen – Myttynen, Kontiola, Mäenalanen – O'Neill, Norman, H. Ikonen – Oksanen, Regin (C), Savinainen – Anttila (A), M. Niemi, Joensuu.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Aljajev, Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Meljakov (A), Mišarin, Minejev – Žafjarov, Schroeder, Varnakov (A) – Bočarov, Šenfeld, Q. Howden – Verjajev, D. Iljin, Urakov – Belevič, Szczechura, Gončaruk.

    Rozhodčí: Naumov, Olenin – Kučava, Sivov

    Diváci: 8 006
    thejrc.org