K. Vary – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kladno 6:3 (kon.)
Třinec – Liberec 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 5:6 (kon.) | Litvínov – Olomouc 3:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:6 (1:1, 2:4, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 20.10.2019, 17:20 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Rudolf ČERVENÝ - 5:6
     
    56:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvům se zatím risk bez gólmana vyplácí, v gólově bohatém mači totiž opět dotahuje na rozdíl jedné branky! Východočeši vytvořili střelou zmatek u Čiliakovy svatyně, zorientoval se v něm RUDOLF ČERVENÝ a dopravil puk do sítě. Bez asistence.
    55:59 Jakub HERMAN - 4:6
     
    55:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Moravané nechtějí připustit závěrečné drama, a tak šestou brankou soupeři opět uskakují o dva góly! V útočné snaze si Mountfield nepohlídal obranná vrátka a Zlínští ujeli do přečíslení. V něm předložil Štěpán Fryšara puk JAKUBU HERMANOVI, který jej zvedl za přesouvajícího se brankáře – 4:6. Asistence: Štěpán Fryšara, Antonín Honejsek.
    53:00 Radovan PAVLÍK - 4:5
     
    53:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Sedm minut před třetí sirénou je to znovu jen o gól, Mountfield se totiž nevzdává a Zlínu nechce dát nic zadarmo! Rychlonohý RADOVAN PAVLÍK si najel středem hřiště, dostal se až za zlínskou obranu a svižnou střelou k tyči dostal Hradecké na dostřel – 4:5. Asistence: Mislav Rosandič.
    38:36 Ralfs FREIBERGS - 3:5
     
    38:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Moravanům se dnes přesilovky daří, dávají v nich už třetí gól! Tentokrát je jeho autorem bek RALFS FREIBERGS, jehož střelu ještě pravděpodobně nechtěně ztečoval za záda svého brankáře jeden z domácích hokejistů – 3:5. Asistence: David Nosek, Jakub Šlahař.
    36:04 Matěj CHALUPA - 3:4
     
    36:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle bylo parádní sólo hradeckého útočníka a Mountfield se dostává k soupeři znovu na rozdíl jedné branky! MATĚJ CHALUPA skvělým napadáním získal na obranné modré čáře kotouč a vyrazil do samostatného úniku. V něm si rozhýbal gólmana a prostrčil puk mezi jeho betony – 3:4. Bez asistence.
    27:43 Daniel GAZDA - 2:4
     
    27:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    To jsou věci! Jen co Východočeši snížili, už je to zase o dva góly! Zlínští totiž rychle zaútočili a vyvolali zmatek v hradeckém brankovišti, kdy se Mazanec dostal mimo tři tyče. Situace využil DANIEL GAZDA, jenž doklepl puk do sítě – 2:4. Asistence: Jakub Herman, Antonín Honejsek.
    26:47 Radek SMOLEŇÁK - 2:3
     
    26:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvanáct vteřin před vypršením početní výhody ji Hradečtí využívají a dostávají se k soupeři opět na dostřel! Aleš Jergl vystřelil z vrcholu levého kruhu cíleně na hůl RADKA SMOLEŇÁKA, který kotouč lehce zpomalil a nasměroval mezi brankářovy betony – 2:3. Asistence: Aleš Jergl, Petr Koukal.
    24:12 Antonín HONEJSEK - 1:3
     
    24:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen co Moravané naskočili do plného počtu, využili svou zkrácenou přesilovku a vedou už o dva góly! Rychlou akce zakončil střelou zprava ANTONÍN HONEJSEK, jenž hradecké kluziště dobře zná, v minulosti totiž pod Bílou věží působil – 1:3. Asistence: David Nosek.
    21:01 Jakub ŠLAHAŘ - 1:2
     
    21:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    A početní výhodu Berani po 25 vteřinách využívají, podruhé v utkání tak jdou do vedení! Křižnou nahrávku na levý kruh obdržel JAKUB ŠLAHAŘ, který zamířil k bližší tyči a umístil puk za záda přesouvajícího se brankáře – 1:2. Asistence: Antonín Honejsek, Valentin Claireaux.
    19:11 Kevin KLÍMA - 1:1
     
    19:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, krátce po jejím skončení ale Mountfield srovnává skóre gólem do šatny! Po střele Conora Allena se strhla ve zlínském brankovišti nepřehledná situace, kterou využil v první branku za hradecké barvy KEVIN KLÍMA – 1:1. Asistence: Conor Allen, Rudolf Červený.
    09:36 David NOSEK - 0:1
     
    09:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Beranům ale hra čtyři na čtyři vůbec nevadí, protože právě nyní otevírají skóre utkání! Valentin Claireaux nahodil kotouč od modré čáry a před bránou stál dobře postavený DAVID NOSEK, jenž protečoval puk za brankovou lajnu – 0:1. Asistence: Valentin Claireaux, Jan Dufek.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 20. Klíma (Allen, Červený), 27. Smoleňák (Jergl, Koukal), 37. M. Chalupa, 53. R. Pavlík (Rosandić), 57. Červený – 10. Nosek (Claireaux, Dufek), 22. Šlahař (Honejsek, Claireaux), 25. Honejsek (Nosek), 28. Gazda (Herman, Honejsek), 39. Freibergs (Nosek, Šlahař), 56. Herman (Fryšara, Honejsek)


    Mountfield HK: Mazanec (41. Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Nedomlel, Allen, F. Pavlík, Rosandić, Šalda – Smoleňák (C), Koukal, M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík (A) – Jergl, Rákos, Červený (A) – Paulovič, Klíma, Perret.
    Berani Zlín: Čiliak (Huf) – Ferenc, Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Gazda, Řezníček, Hamrlík – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (A) – Šlahař, Claireaux, Dufek – Honejsek, Fryšara, Herman – Š. Kratochvil, Popelka, Dobiáš.

    Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Kajínek, Rampír

    Diváci: 4132
    bahis siteleri