Sassuolo – Inter 3:4 (kon.) | Cagliari – Spal 2:0 (kon.) | Sampdoria – AS Řím 0:0 (kon.)
Udinese – Turín 1:0 (kon.) | Parma – Janov 5:1 (kon.) | AC Milán – Lecce 2:2 (kon.)
konec
AC Milán
2:2 (1:0)
US Lecce
Neděle 20.10.2019, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou velmi dramatické utkání mezi AC Milán a nováčkem z Lecce, které nakonec skončilo překvapivou remízou 2:2. Po první půli, kdy domácí vedli zásluhou branky Hakana Çalhanoğla, vstoupili svěřenci kouče Pioliho i do druhé půle aktivněji, avšak byli to oni, kdo jako první inkasoval, když v 62. minutě po ruce Contiho v pokutovém území dorazil vlastní neproměněnou penaltu do sítě Khouma Babacar. AC si vzalo vedení zpět na začátku poslední desetiminutovky základní hrací doby, letos se poprvé ze hry trefil Krzysztof Piątek. Zápas ale nakonec skončil remízou, když ve druhé nastavené minutě vystřelil pro Lecce bod parádní pumelenicí obránce Marco Calderoni. Pro Milánské je letošní sezóna utrpením, s deseti body okupují dvanáctou pozici, Lecce se díky remíze posunulo ze sestupových vod na pozici patnáctou.

    To je ode mě pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:47:39)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Je to jasné, zápas skončí překvapivou remízou! Poslední útok táhl po pravé lajně Suso, toho ale dokázal obrat o míč Fabio Lucioni.
     
    90+5
    Nedovoleného zákroku na gólmana se dopustil forvard Gianluca Lapadula, jenž alespoň ušetřil pár cenných vteřinek pro nováčka Serie A.
     
    90+4
    Velký šok pro domácí mužstvo a rovněž pro domácí příznivce. Fotbalisté AC mají na reakci slabé dvě minutky.
    90+2. Marco CALDERONI - 2:2
     
    90+2
    Lecce právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné, Lecce v samotném závěru srovnává s favoritem krok! Za hranicí šestnáctky napřáhl k parádní ráně levou nohou levý bek MARCO CALDERONI, ani téměř dvoumetrový Donnaruma neměl šanci ránu vytěsnit.
     
    90+1
    Domácí fotbalisté se nebojí zapojit do kombinace i gólmana Donnarumu, jemuž teď poslal nahrávku z půli hřiště stoper Musacchio.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby šest minut.
     
    89
    Odvážný průnik Diega Fariase téměř vyšel. Dokázal si kulatý nesmysl píchnout mezi dvěma protihráči, za nimi ale sebral balón Alessio Romagnoli.
     
    88
    Hlavičkoval nově příchozí Ante Rebić. Chorvat mířil přímo do stopera Lucioniho. Křídelník na nic nečekal a okamžitě se vydal podpořit spoluhráče do defenzivy.
     
    87
    AC už se pochopitelně nežene tolik dopředu. Brejk ale založil Hakan Çalhanoğlu a po sražené nahrávce budou červeno-černí rozehrávat rohový kop.
     
    86
    Po centru ze standardní situace se k zakončení dokázal probojovat Jacopo Petriccione, z mírného záklonu ovšem mířil těsně nad.
     
    85
    Taktický faul, po němž musela následovat žlutá karta. Lucas Biglia potáhl za dres Lapadulu, čímž zamezil rychlému brejku.
     
    84
    No takhle to rozhodně nepůjde. Po centru z levé strany se Mancosu proletěl vzduchem a dožadoval se odpískání další penalty. Hernández se ale soka ani nedotkl.
     
    83
    A teď je to znovu na Lecce, aby se pokusilo o získání alespoň jednoho bodu proti jasnému favoritovi zápasu.
     
    82
    Střídání v týmu US Lecce: ze hřiště odchází Khouma Babacar, přichází Gianluca Lapadula.
    81. Krzysztof PIĄTEK - 2:1

    Milan Huppert

    Branky: 20. Çalhanoğlu (Biglia), 81. K. Piątek (Çalhanoğlu) – 62. Babacar, 90+2. Calderoni (Petriccione)

    Karty:   85. Biglia (ACM) – 44. Majer (LCC), 76. Rossettini (LCC)

    Neproměněná penalta: 62. Babacar (LCC), brankář G. Donnarumma zneškodnil


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.
    AC Milán: G. Donnarumma – Conti, Musacchio, A. Romagnoli (C), Hernández – Kessié (80. Rebić), Biglia, Paquetá (67. Krunić) – Suso, Leao (67. K. Piątek), Çalhanoğlu.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Reina – Binnásir, Borini, Duarte, Gabbia, Krunić, Rebić, K. Piątek, Ricardo Rodríguez, Brescianini.

    US Lecce: Gabriel – Meccariello, Rossettini, Lucioni, Calderoni – Tabanelli, Tachtsidis, Majer (64. Petriccione) – Mancosu (C) – Falco (46. Farias), Babacar (82. Lapadula).
    Náhradníci: Vigorito – Dell'Orco, Benzar, Farias, La Mantia, Lapadula, Riccardi, Petriccione, Lo Faso, Šachov, Rispoli, Vera.

    Rozhodčí: Pasqua – Santoro, Colarossi
    bahis siteleri