Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 0:3 (kon.) | Sokolov – Chomutov 4:2 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 21.10.2019, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vymalováno! Po přiťuknutí DANIELA VOŽENÍLKA se kotouč doslova dokutálel do prázdné benátecké branky a žádný ze Středočechů ho už nedokázal dostihnout. Bez asistence.
     
    50:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají další přesilovku a dramatizují tak samotný závěr utkání! K pravé tyči dotlačil kotouč PETR WIENCEK a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Marek Zachar a Radek Duda.
     
    45:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A také Stadion navyšuje své vedení! Po vhazování se rychle posunul před několik hráčů Benátek a využil zakrytého Žajdlíkova výhledu k další trefě Litoměřic JOSEF JÍCHA. Asistence: Martin Kadlec.
     
    31:56
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Kališníci jdou opět do vedení! Po rychlé kombinaci v útočném pásmu se dostal ke střele DANIEL VOŽENÍLEK. Ten z první vymetl pavučiny u pravé tyče Žajdlíkovy branky a srovnává tak stav využití přesilovek na 1:1. Asistence: Martin Kadlec.
     
    24:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Z tresné lavice vrátil Dajčara zpět na led RADEK DUDA. Ten využil dlouhé kombinace Benátek před brankou soupeře a vrací Benátky do hry! Asistence: Jiří Průžek a Marek Zachar.
     
    06:58
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je tu první gól dnešního utkání! Po elegantním samostatném nájezdu se o něj postaral DAVID VITOUCH. Stadion tak využívá svého dlouhého tlaku na Žajdlíkovu branku! Asistence: Martin Štohanzl a Filip Přikryl.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Vitouch (Štohanzl, Přikryl), 32. Voženílek (M. Kadlec), 46. Jícha (M. Kadlec), 60. Voženílek – 25. R. Duda (Průžek, M. Zachar), 51. Wiencek (M. Zachar, R. Duda)


    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (A. Beran) – Marcel, Klejna, Gaspar, Kukla, Mlčák, Strejček, Dajčar – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – M. Beran, Střondala, Korkiakoski – Štohanzl, Přikryl, Kangas – Kropáček, M. Havelka, Vitouch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Čajan) – Havlín, Bukač, Žůrek, Buchtela, Kunst, Aubrecht, Hampl – Průžek, M. Zachar, R. Duda – D. Špaček, Najman, Rychlovský – Šír, Chrtek, Jiruš – Wiencek, Šafařovský, Klapka.

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Šimánek, Hnát
    thejrc.org