Litoměřice – Benátky n/J 4:2 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 2:4 (kon.)
Kadaň – Jihlava 2:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 0:3 (kon.) | Sokolov – Chomutov 4:2 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 21.10.2019, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to odsud z Litoměřic pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek večera a u dalších přenosů z Kalich Areny na počtenou! (20:00:21)
     
    V Kalich Areně je dobojováno! Litoměřický tým doslova vydřel tři body, ačkoliv v závěru Benátky velmi sahaly po vítězství. V přesilovkovém tlaku ale na Štěpána Lukeše nedokázaly vyzrát, navíc Daniel Voženílek trefou do prázdné branky zcela upevnil vedení svého týmu. Stadion se tak oklepal z prohry ze Vsetínem a minimálně do konce zápasu Havířov – Poruba se vrací zpět na druhé místo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Je vymalováno! Po přiťuknutí DANIELA VOŽENÍLKA se kotouč doslova dokutálel do prázdné benátecké branky a žádný ze Středočechů ho už nedokázal dostihnout. Bez asistence.
     
    59:31
    Litoměřičtí otočili hru a přesunuli se k Žajdlíkovi.
     
    58:59
    Štěpán Lukeš tak musí odolávat velkému tlaku na svou branku a mnoha benáteckým střelám v dvojnásobné přesile. S touto situací si ale zvládá poradit.
     
    57:59
    Benátečtí jdou do závěru v šesti!
     
    57:59
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:59
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Jan Strejček – 2 min., podrážení).
     
    55:57
    Benátečtí se znovu drží u kotouče. Rozehrávka Jakuba Žůrka vyslala do šance Jana Šíra. Ten ovšem na Žajdlíka vypálit nedokázal.
     
    55:26
    Litoměřičtí se snaží usilovně o navýšení svého vedení. S rychlými nájezdy i dalšími střelami si ale zvládá gólman Žajdlík poradit.
     
    54:45
    Po vyrovnání početních sil se dostali Litoměřičtí do šance. Tu ale dokázal udržet Matěj Žajdlík, který zahájil pozvolnou rozehrávku svého týmu.
     
    54:35
    Hosté v plném počtu.
     
    53:44
    Domácí v plném počtu.
     
    53:29
    Ani dva obránci Stadionu nestačili na průjezd Jiřího Průžka, který si s nimi pohrál jako kočka s myší. Benátecký útočník ale v závěru nestačil na Lukeše, jemuž se povedlo celou situaci zastavit.
     
    52:35
    S tresty za hrubost se dnes roztrhl pytel. Další z nich si vysloužil Radek Duda, který napadl Jana Strejčka a po jeho pádu k zemi ještě pokračoval v nedovoleném jednání.
     
    52:06
    Kališníkům se daří odhazovat kotouče daleko od vlastní branky.
     
    51:44
    Zkrat Patrika Marcela, při němž srazil k zemi Daniela Špačka. Vysloužil si tak dvouminutový trest za hrubost.
     
    50:45
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí využívají další přesilovku a dramatizují tak samotný závěr utkání! K pravé tyči dotlačil kotouč PETR WIENCEK a vrací tak svůj tým do hry. Asistence: Marek Zachar a Radek Duda.
    Marken.cz

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 7. Vitouch (Štohanzl, Přikryl), 32. Voženílek (M. Kadlec), 46. Jícha (M. Kadlec), 60. Voženílek – 25. R. Duda (Průžek, M. Zachar), 51. Wiencek (M. Zachar, R. Duda)


    HC Stadion Litoměřice: Š. Lukeš (A. Beran) – Marcel, Klejna, Gaspar, Kukla, Mlčák, Strejček, Dajčar – Voženílek, Jícha, M. Kadlec – M. Beran, Střondala, Korkiakoski – Štohanzl, Přikryl, Kangas – Kropáček, M. Havelka, Vitouch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Čajan) – Havlín, Bukač, Žůrek, Buchtela, Kunst, Aubrecht, Hampl – Průžek, M. Zachar, R. Duda – D. Špaček, Najman, Rychlovský – Šír, Chrtek, Jiruš – Wiencek, Šafařovský, Klapka.

    Rozhodčí: Skopal, Ondráček – Šimánek, Hnát
    thejrc.org