Chabarovsk – Dynamo Moskva 1:5 (kon.) | Kunlun – Soči 3:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 1:6 (kon.)
Jaroslavl – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – N.Novgorod 5:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
5:2 (2:0, 1:0, 2:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pondělí 21.10.2019, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Jiří Sekáč se opět zapsal mezi střelce zápasu, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pondělního večera. (20:59:56)
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (CSKA) 1+0, 2 střely, 16:09 čas na ledě
     
    Čtyřicet minut to vypadalo na jasnou záležitost, ovšem v poslední dvacetiminutovce se Nižnij Novgorod zvedl a dotáhl stav na rozdíl jediné branky. Ovšem CSKA má zkušené mužstvo, jemuž se znovu podařilo odskočit a připsat si do tabulky další dva body.

    Střely na branku: 41:14.
    Střely na branku ve třetí třetině: 12:8.
     
    Konec zápasu.
    59:07 Konstantin OKULOV - 5:2
     
    59:07
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Darovaný gól, který zápasu dává jistotu vítězství! Damir Žafjarov přihrával na modrou čáru, jenže kotouč vypíchl před Genowayem KONSTANTIN OKULOV. Jeho následné zakončení z levé strany už zamířilo do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    59:00
    CSKA Moskva vyhodilo na zakázané uvolnění. Nižnij Novgorod reaguje vyžádáním si oddechového času, nejlepší hráči Torpeda si totiž potřebují trochu odpočinout.
     
    58:40
    Od levého mantinelu vystřelil Arťom Aljajev, jeho pokus vyrazil Lars Johansson- Ve stejném okamžiku odjel na střídačku Andrej Tichomirov, a tak je Nižnij Novgorod v šesti!
     
    58:17
    Odražený kotouč si na ose hrací plochy rychle stáhl na forhend Mat Robinson. Jeho pokus ale zaplul jen do lapačky gólmana Torpeda.
     
    58:04
    Střelou, která mohla znamenat hattrick se prezentoval Nikita Nestěrov. Jeho pokus od modré čáry byl ale sražen do ochranné sítě, CSKA dnes zvítězí.
     
    56:41
    Na pravé straně hledal Michail Grigorenko možnost přihrávky. Rozhodl se až pro přihrávku k brance, kde operoval Maxim Mamin. Jeho výpad před branku, ale pokryl hostující maskovaný muž.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Georgij Mišarin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:00
    Nižnij Novgorod by potřeboval vsítit branku, ovšem hraje se za jeho brankou. Dočkáme se závěrečného tlaku v podání hostujícího mužstva?
     
    55:42
    Na modrou čáru tentokrát dostal nabito Alexandr Romanov, jehož pumelice z jedné mířila pod břevno. Andrej Tichomirov se ale zaskvěl dalším zákrokem, když černou gumu vyrazil do ochranné sítě.
     
    54:35
    Jiří Sekáč se řítil za obranu, kam také směřoval kotouč. Českému hráči dlouho trvalo zpracování, a tak zadovkou našel kanadského spoluhráče. Linden Vey nejprve trefil brankářův beton a poté dorážkou zamířil vedle odkryté branky.
     
    53:17
    Quinton Howden najel do útočného pásma dříve než se tam dostal kotouč. Hra se tak vrátí zpátky do střední třetiny.
    52:12 Nikita NESTĚROV - 4:2
     
    52:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí kapitán se podruhé směje a dnes je to jeho střelecké představení! Linden Vey prohodil puk před branku, kam si najel NIKITA NESTĚROV, jenž si stáhl puk na bekhend a rychle zakončil po ledě do protipohybu brankáře. Asistence: Linden Vey a Michail Grigorenko.
     
    51:31
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Tolčinskij – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Sergej Zborovskij – 2 min., podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 3. Nestěrov (Grigorenko, Mamin), 20. Vey (M. Robinson), 30. Sekáč (Grigorenko, Vey), 53. Nestěrov (Vey, Grigorenko), 60. Okulov – 43. Szczechura (Bočarov), 46. Mišarin (Varnakov)


    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – M. Robinson, Naumenkov, Marčenko, Kiselevič, Nestěrov, Blažijevskij, A. Romanov – Grigorenko, Vey, Sekáč – Okulov, Kalinin, Al. Popov – Tělegin, Světlakov, Slepyšev – Tolčinskij, P. Karnauchov, Mamin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Molkov) – Orlov, Aljajev, Zborovskij, Ch. Genoway, Mišarin, Meljakov, Minejev – Varnakov, Schroeder, Žafjarov – Šenfeld, Q. Howden, Bočarov – Urakov, D. Iljin, Verjajev – Gončaruk, Belevič, Szczechura.

    Rozhodčí: Raming, Judakov – Bitjukov, Ponomarjov

    Diváci: 7 648
    bahis siteleri