Kladno – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 1:0 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Mountfield HK
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
HC Oceláři Třinec
Úterý 22.10.2019, 18:00Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Aleš JERGL - 1:0
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Autorem vítězné branky je ALEŠ JERGL.
     
    64:41
    Největší šance prodloužení! Gernát se hnal od poloviny hřiště sám na Mazance, naznačil mu střelu, následně udělal kličku do forhendu a vypálil, přízemní střelu gólman Lvů zastavil betonem a poslal zápas do nájezdů!
     
    63:27
    Lukáš Cingel nakonec přihrál na pravý kruh, odkud dost nebezpečně vypálil Radovan Pavlík, Bartošák se skvěle přesunul a zakročil!
     
    62:56
    Rudolf Červený se vydal po levé straně kupředu a ranou z kruhu mířil na přední tyč, Bartošák tam však znovu potvrdil své kvality.
     
    61:54
    Hrňa se snažil tečovat v předbrankovém prostoru, ale kotouč do sítě nedostal, na druhé straně se dostal do dobré rány Paulovič, ale Bartošák byl připraven.
     
    56:35
    Hodně aktivní byl teď Chalupa, který nejprve najížděl z pravé strany na bránu soupeře, ale forhendová klička na přední tyči nemohla Bartošáka ohrozit. To tvrdá střela od modré, kterou útočník Lvů vyslal o chvíli později, vypadala zajímavěji. Gólman Ocelářů však předvedl hbitost své lapačky, kterou vystřelil vzhůru a puk chytil na první dobrou. Následuje poslední komerční brejk.
     
    54:38
    Do slibné pozice se na vrcholu kruhů dostal Matěj Stránský, jenž tvrdě vypálil. Mazanec zastavil kotouč vyrážečkou.
     
    49:29
    Buly vyznělo v prospěch Třineckých, střelu z levého kruhu tečoval Martin Gernát, Mazanec nyní fantasticky zasáhl vyrážečkou a podržel Hradec!
     
    46:27
    Matěj Stránský se vytočil na levém kruhu a tvrdě vypálil, Mazanec zasáhl maskou, od ní putoval kotouč do rohu hrací plochy.
     
    45:11
    Dobrá šance Lvů, Rosandič najel až na zadní mantinel a vracel před bránu Chalupovi, který ale nebyl dost důrazný a puk do sítě nedotlačil, ač na něj zívala prázdná brána.
     
    36:52
    Petr Zámorský inkasuje trest na dvě minuty za držení. Šance pro Třinecké vstřelit důležitý první gól utkání.
     
    30:22
    Kundrátek v rohu hřiště podtrhl zezadu nohu Cingelovi, za což fasuje dvě trestné minuty a Hradec si tak opět zahraje přesilovku.
     
    29:49
    Východočeši se na delší dobu usadili v útočném pásmu a nakonec dostali puk k Nedomlelovi. Ten vypálil z pravé strany od modré čáry tvrdě, jenže přesně na hruď Bartošáka.
     
    26:44
    Dvě velké šance Smoleňáka, nejprve pálil bekhendem z mezikruží vysoko nad. Následně nedokázal dorazit střelu Rosandiče od modré.
     
    25:08
    Bartošák pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou, jenže nedokázal dostat puk ke kolegům, z čehož těžili Perret s Paulovičem, druhý jmenovaný zakončoval po přihrávce parťáka z bezprostřední blízkosti do betonů gólmana Třince.
     
    22:34
    Dvě nebezpečné střely Hradce! Nejprve Filip Pavlík pálil z bezprostřední blízkosti, ale Bartošák puk vykopl. Z pravého kruhu to pak zkusil Cingel, jenže brankář Ocelářů ukryl puk v náruči.
     
    21:47
    David Musil naremploval za svou bránou Radovana Pavlíka na hrazení a inkasuje dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro Hradec.
     
    19:00
    Smoleňák se po souboji s Kundrátkem v rohu kluziště dostal do sporu se sudími. Ti vylučují oba borce. Smoleňák dvě minuty za hákování, Kundrátek stejná porce za držení hole.
     
    12:11
    Síly na ledě se srovnají. Smoleňák fasuje dvě minuty hákování a Lvi se tak s početní výhodou mohou rozloučit.
     
    12:08
    Lvi vaří svého protivníka v jeho pásmu, ten se ale nyní i přes faul dostal do situace dva na dva a Matěj Stránský nebezpečně zakončil z pravého kruhu na vzdálenější tyč, dobrý zákrok Mazance!
     
    11:06
    Přesilovka pro Východočechy. Za katr již putuje David Musil, jenž fauloval zbytečně za bránou Mazance. Odsedí si dvě minuty za vysokou hůl.
     
    10:27
    Hradec se usazuje v prostoru před brankářem soupeře, Allen posunul na modré Nedomlelovi, jenž tvrdě vypálil. Přízemní ránu Bartošák skvěle vykopl betonem!
     
    06:31
    Na druhé straně se do skvělé palebné pozice dostal Rudolf Červený, jenž dostal přihrávku z levé strany a pálil z mezikruží, Bartošák osvědčil svou hbitou lapačku!
     
    06:21
    Buly před Mazancem vyznělo v prospěch Ocelářů, Jan Hladonik prodloužil střelu Kundrátka a Mazanec ji musel vykopnout betonem!
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Jergl

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Petr Vrána (TRI)
    1:0   Aleš Jergl (HKM)
    2. série:
    1:0   Matěj Stránský (TRI)
    1:0   Tomáš Vincour (HKM)
    3. série:
    1:0   Michal Kovařčík (TRI)
    1:0   Filip Pavlík (HKM)
    4. série:
    1:0   Erik Hrňa (TRI)
    1:0   Radek Smoleňák (HKM)
    5. série:
    1:0   Jiří Polanský (TRI)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Linhart, Zámorský, Allen, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Šalda – Červený (A), Rákos, Smoleňák (C) – R. Pavlík (A), Cingel, Vincour – M. Chalupa, Kubík, Jergl – Perret, Klíma, Paulovič.
    HC Oceláři Třinec: Bartošák (Kváča) – Gernát, Kundrátek, M. Doudera, Krajíček (C), Galvinš, D. Musil – M. Stránský, P. Vrána, Chmielewski – Dravecký, Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Adamský (A), Polanský, Kofroň – Hladonik.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pražák – Lučan, Kis

    Diváci: 3840
    bahis siteleri