Slavia – Benátky n/J 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 24.10.2019, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:14 Adam KUBÍK - 3:2
     
    50:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní dokonávají obrat skóre z 0:2 na 3:2. vedoucí branku svého týmu zajistil ADAM KUBÍK. Ten se nejlépe zorientoval před brankovištěm a dokázal usměrnit do branky volný kotouč. Žajdlík nestihl reagovat. Asistence: Petr Vampola.
    25:37 Tomáš DUDA - 2:2
     
    25:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Dva bleskové góly sešívaných a je srovnáno. TOMÁŠ DUDA nahazoval z modré čáry. Brankář Benátek puk vůbec neviděl, ten nakonec zapadl pod horní tyč. Asistence: Jan Novák.
    25:27 Jindřich BARÁK - 1:2
     
    25:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    I sešívaní se trefují a snižují. Ondráček poslal puk do prostoru levého kruhu. Tam byl připravený JINDŘICH BARÁK. Prostoru před brankou dokázal využít a skórovat. Asistence: Martin Ondráček.
    23:15 Ján NIKO - 0:2
     
    23:15
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky prchají do dvoubrankového vedení. S pukem zůstal delší dobu na levé straně nepokrytý JÁN NIKO. Měl dost času na to, aby zamířil. Svou ránu dokázal nasměrovat přesně do horního rohu branky. Velký podíl na gólu měl i útočník postavený před brankářem, který mu zakryl výhled a v poslední chvili dokázal kotouči letícímu přesně do rohu branky ustoupit. Asistence: Adam Najman.
    05:29 Petr ŠAFAŘOVSKÝ - 0:1
     
    05:29
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre zápasu. Šeliga vedl rychlou akci svého týmu. V přečíslení dva na jednoho se rozhodl vystřelit. Trefil se sice jen do betonů brankáře, k odraženému puku se ale dostal PETR ŠAFAŘOVSKÝ. Před ním už byla odkrytá část branky, do které zvládl puk dorazit. Asistence: Dominik Šeliga.
    Marken.cz

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 26. Barák (M. Ondráček), 26. T. Duda (J. Novák), 51. Kubík (Vampola) – 6. Šafařovský (Šeliga), 24. Niko (Najman)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – T. Duda, J. Novák, P. Hořava, Ryzák, Barák, Hejda, Steinocher – Šmerha, Vampola, Vlček – J. Doležal, Vrdlovec, Šteiner – M. Ondráček, Kubík, Všetečka – Jar. Brož, Kohút, Furch.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Kašpar) – Žůrek, Buchtela, Kunst, Aubrecht, Kovář, Niko, Hampl – Průžek, Šír, R. Duda – D. Špaček, Najman, Rychlovský – Klapka, Chrtek, Jiruš – Šeliga, Šafařovský, Wiencek.

    Rozhodčí: Maršálek, Vrba – Roupec, Šimánek

    Diváci: 751
    bahis siteleri