Vítkovice – Mountfield HK 3:2 (2:0 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 4:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:3 (po pr.)
Olomouc – Sparta 0:4 (kon.) | Liberec – K. Vary 0:4 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 5:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 25.10.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Tomáš MIKÚŠ - 0:4
     
    59:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Petr Kolmann v nouzi vystřelil naslepo, ale kotouč zasáhl hůl TOMÁŠE MIKÚŠE, který poslal do prázdné brány čtvrtý gól Energie. Domácím se tedy závěrečný pokus při hře v šesti nevydařil. Bez asistence.
    44:38 Dávid GRÍGER - 0:3
     
    44:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá další přesilovku a tohle už pro domácí bude těžké. Velkou šanci Jakuba Fleka, který střílel z mezikruží, ještě Marek Schwarz dokázal eliminovat. Kotouč se ovšem dostal přímo na hůl DÁVIDA GRÍGERA, který ho z levé strany dorazil do odkryté brány! Asistence: Jakub Flek, Tomáš Rachůnek.
    37:55 Dávid GRÍGER - 0:2
     
    37:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Týmu z lázeňského města se v početní převaze dlouho příliš nedařilo, nakonec ji ovšem využívá. Petr Šenkeřík zkusil nahodit od modré čáry. Před Markem Schwarzem stál zaparkovaný DÁVID GRÍGER, který Šenkeříkovu nabídku tečoval pod horní tyč! Asistence: Petr Šenkeřík, Jakub Flek.
    00:42 Jakub FLEK - 0:1
     
    00:42
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie udeřila z rychlého brejku a už v první minutě otevírá skóre duelu! Dávid Gríger přejel modrou čáru a přihrál na levou stranu JAKUBU FLEKOVI, jenž parádní ranou přesně pod horní tyč pokořil Marka Schwarze. Asistence: Dávid Gríger, Tomáš Rachůnek.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Flek (Gríger, T. Rachůnek), 38. Gríger (Šenkeřík, Flek), 45. Gríger (Flek, T. Rachůnek), 60. T. Mikúš


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Peters) – Šmíd (A), T. Hanousek, Kolmann, Knot, Havlín, Graborenko, Kotvan – Birner (A), Bulíř, L. Hudáček – Marosz, Filippi, Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – J. Vlach, A. Musil, M. Zachar.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (F. Novotný) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), Eminger, M. Rohan, D. Mikyska – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – O. Beránek, T. Mikúš, V. Polák – Kohout, T. Knotek, Křemen – Vondráček, Skuhravý (C), Koblasa.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Zíka, Ganger

    Diváci: 6 148
    thejrc.org