NY Islanders – Arizona 4:2 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 6:2 (kon.) | Columbus – Carolina 4:3 (po pr.)
Montreal – San Jose 2:4 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:2 (kon.) | Nashville – Minnesota 4:0 (kon.)
Chicago – Philadelphia 1:4 (kon.) | Dallas – Anaheim 2:1 (kon.) | Calgary – Florida 6:5 (2:0 po s.n.)
Edmonton – Washington 4:3 (po pr.)
konec
New York Islanders
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Arizona Coyotes
Pátek 25.10.2019, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Scott MAYFIELD - 4:2
     
    59:48
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí mužstvo o své vítězství nepřijde! Z další velké skrumáže v rohu hřiště se puk odrazil od Boychuka na SCOTTA MAYFIELDA a ten z prostoru mezi kruhy ve vlastním obranném pásmu zacílil do prázdné branky na druhém konci hřiště. Asistence: Johnny Boychuk.
    58:55 Conor GARLAND - 3:2
     
    58:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Kojoti ještě dramatizují koncovku zápasu! Velkou zásluhu na tom má v solidní formě hrající Chychrun, který převzal přihrávku a od modré čáry okamžitě našel CONORA GARLANDA, který trefil k odkryté levé tyči a raduje se už z pátého gólu v sezóně. Asistence: Jakob Chychrun, Phil Kessel.
    48:00 Anders LEE - 3:1
     
    48:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Do konce třetí třetiny zbývá ještě dvanáct minut, ale i tak si troufám říci, že už je hotovo! Barzal si udělal kolečko kolem celého útočného pásma a ve finále přenechal puk Toewsovi. Ten diagonálním pasem našel na pravé straně Baileyho, jenž zase bez rozmýšlení přihrával do mezikruží a tam se přes Goligoskiho bekhendem prosadil ANDERS LEE. Asistence: Josh Bailey, Devon Toews.
     
    37:26
    Goligoski vyrobil obrovskou minelu v rozehrávce u vlastní branky. Clutterbuck nabídnutou příležitost ale prohospodařil nepřesnou střelou z osy hřiště.
     
    35:47
    Přesilová hra Islanders po čtyřiceti vteřinách končí. Na vině je sekání Mathew Barzala krátce po vhazování.
     
    35:06
    Cizikas dával z levé strany prudkou nahrávku do brankoviště, kde Clutterbuck nevystřelil jen kvůli hákování Phila Kessela. Islanders si zahrají první přesilovou hru.
    34:03 Josh BAILEY - 2:1
     
    34:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované si vytvořili velký tlak a zúročili ho druhým gólem! Nelson od modré našel na levém kruhu Leddyho, který bez zpracování nahrával před JOSHE BAILEYHO a ten golfákem z jedničky propálil Darcyho Kuempera v brance Arizony. Asistence: Nick Leddy. Brock Nelson.
     
    28:59
    Pelech skvěle vypíchl puk Garlandovi, který sprintoval sám na Varlamova. Pak ho ale zezadu poslal k zemi a dostal poměrně přísný trest za podrážení.
    10:20 Michael GRABNER - 1:1
     
    10:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    Islanders přichází o svůj náskok! Chychrun dobře zapracoval u mantinelu ve středním pásmu, odkud nastartoval rychlíka MICHAELA GRABNERA. Ten jednoduše ujel Baileymu a zleva krásně zavěsil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jakob Chychrun.
     
    07:51
    Tlak Islanders minimálně na pár desítek vteřin skončí. Za podražení ve středním pásmu je vyhozen na trestnou lavici Oliver Wahlstrom.
     
    07:24
    Nováček Cole Bardreau se ve středním pásmu dostal do úniku, ale bekhendovým zakončením kotouč do branky nedostal.
    01:25 Derick BRASSARD - 1:0
     
    01:25
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se už ve druhé minutě ujímají vedení! Ryan Pulock sledoval hru zpoza pravého kruhu, kam se k němu kotouč odrazil. Tvrdá rána golfákem letěla za vzdálenější tyč, jenže díky teči DERICKA BRASSARDA přeci jen zapadla do sítě. Pro zkušeného útočníka je to vůbec první gól v sezóně. Asistence: Ryan Pulock, Brock Nelson.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. Brassard (Pulock, B. Nelson), 35. Jo. Bailey (Leddy, B. Nelson), 48. Lee (Jo. Bailey, D. Toews), 60. Mayfield (Boychuk) – 11. Grabner (Chychrun), 59. Garland (Chychrun, Kessel)


    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews, Boychuk, Leddy – Jo. Bailey (A), Barzal, Lee (C) – Beauvillier, B. Nelson, Brassard – Wahlstrom, Bardreau, Dal Colle – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Demers, Ekman-Larsson (C), Goligoski, Chychrun, Ljubuškin, Capobianco – Keller, Stepan (A), Kessel – Schmaltz, Dvorak, Garland – Hinostroza, Richardson (A), Grabner – Fischer, Söderberg, Crouse.

    Rozhodčí: McCauley, Syvret – Gibbons, Tobias

    Diváci: 10 752
    bahis siteleri