Wizards Praha – Pampuch Liberec 4:2 (kon.) | Kladno – Interobal Plzeň B 5:4 (kon.) | Jablonec n/N – Oxyworld Baník Chomutov 9:8 (kon.)
konec
FK GMM Jablonec nad Nisou
9:8 (1:5)
Oxyworld Baník Chomutov
Pátek 25.10.2019, 20:30 • Sportovní hala Jablonec nad Nisou • 2. Futsal liga západ • 5. kolo
     
    Konec zápasu. (22:18:38)
     
    40
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Baník bránil ze všech sil, ale jedenáct sekund před koncem zřejmě přichází jeho zkáza! TOMÁŠ BENÍŠEK z bezprostřední blízkosti snad natřikrát protlačil balón do sítě a vypadá to, že Jablonec neuvěřitelný obrat dotáhne do konce.
     
    40
    Jablonci to v závěru zápasu nelepí.
     
    40
    Haunold zakončoval atypicky hlavou vedle.
     
    39
    Jirák je na lavičce, Jablonec hraje pět na tři!
     
    39
    Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Klíma (FC Baník Chomutov).
     
    39
    Žlutou kartu dostává J. Mečíř (FK GMM Jablonec nad Nisou).
     
    39
    No tak pozor! Dějí se věci! Petr Mečíř byl zastavený na hraně faulu, ten však odpískaný nebyl. To vzrušilo velkou diskuzi mezi gólmanem Klímou a Janem Mečířem. Oba aktéři dostali žlutou kartu, jenže pro Klímu to už bylo podruhé v zápase. Chomutovský gólman tak dostává červenou a Baník dohraje zápas ve třech v poli a s gólmanem amatérem.
     
    38
    Chomutov teď po diskutabilním zákroku mohl přestřelku rozhodnout, Loukota ale Gedeonův centr neposlal do prázdné brány, nýbrž od země nad.
     
    37
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Chomutov se bodů z Jablonce nechce vzdát. FILIP GEDEON teď dostal prostor k přízemní střele, která zapadla přesně k tyči jablonecké brány. Je opět vyrovnáno.
     
    36
    Gólman Klíma se vysunul na útočnou polovinu, Baník hraje v pěti.
     
    35
    Jirák si teď připsal důležitý zákrok proti ráně Nováka.
     
    34
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonec otáčí takřka prohraný zápas! To, na co si teď troufl Milan Mazánek, bere dech. Jablonecký dlouhán se obtočil kolem bránícího hráče vydal se proti přesile. Balón neztratil a co víc, dokázal ho nasměrovat k volnému JOSEFU HYPIUSOVI, který prakticky z nulového úhlu posunul míč za nechápajícího gólmana Klímu.
     
    33
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    To jsou doslova gólové hody! Jablonec, jak jinak než v powerplay, vyrovnává. Míč se z pravé strany dostal na levou k TOMÁŠI BENÍŠKOVI, který se do balónu opřel z voleje a jeho bombu zastavila až síť.
     
    32
    Vypadá to, že první inkasovaná branka při hře bez brankáře domácím týmem trochu otřásla. Snadné kombinace jsou teď za nepříznivého stavu zas o něco těžší.
     
    31
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Teď se možná jablonecká touha zlomit zápas v úspěšné powerplay nevyplatila. Haunold se dostal pod tlak, ztratil míč a LUKÁŠ VLACH trefou přes celé hřiště poslal Chomutov do vedení 7:6.
     
    30
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Jablonec okamžitě reagoval hrou bez brankáře a okamžitě srovnal na 6:6. Na konci rychlého ťukesu vyzval Kořínek ke skórování JANA MEČÍŘE a ten, byť jen o vlásek, procedil míč za brankovou čáru.
     
    29
    Baník Chomutov právě vstřelil branku!
    Tak tohle přesně Baník potřeboval. Hosté z ojedinělé šance opět odskakují. FILIP GEDEON dostal od Milana Mazánka prostor ke střele a trefil se nechytatelně.

    Jan Kousal


    Hledáme zpravodaje pro tým Oxyworld Baník Chomutov. Více informací zde.

    Branky: 7. J. Mečíř, 25. M. Mazánek, 25. Beníšek, 26. Haunold, 26. T. Mazánek, 30. J. Mečíř, 33. Beníšek, 34. Hypius, 40. Beníšek – 2. Loukota, 3. Dolechek, 8. Vlach, 13. Novák, 16. Dolechek, 29. Gedeon, 31. Vlach, 37. Gedeon

    Karty:   19. Hypius (GJN), 39. J. Mečíř (GJN) – 26. Klíma (BCH)   39. Klíma (BCH)


    FK GMM Jablonec nad Nisou: Jirák (Vykoukal) – Haunold, Kořínek, P. Mečíř, T. Mazánek, J. Mečíř, Hypius, M. Mazánek, Beníšek
    Oxyworld Baník Chomutov: Klíma – Nový (C), Novák, Gedeon, Loukota, Micák, Vlach, Jelínek, Dolechek

    Rozhodčí: Šmíd – Vlašič
    thejrc.org