EC-KAC – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 25.10.2019, 19:15 • Stadthalle Klagenfurt, spolková země Korutany, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:44
    Největší důraz před brankou předvedl Andrew Kozek (KAC), který je za své hrátky s hokejkou odměněn menším trestem za sekání. Znojemský mstitel a střelec třetího gólu, Radim Matuš (ZNO) přišel v bitce o helmu a odjíždí na trestnou bez rukavic, sudí se ale uspokojili s dvouminutovým trestem za hrubost. Bude se tak hrát 4 na 4.
     
    38:55
    Pro Znojmo nicméně přichází další možnost na srovnání stavu! Martin Schumnig (KAC) kasíruje dvě minuty za držení protihráče v souboji u mantinelu.
     
    33:17
    Znojmo navíc hned záhy dostává přesilovou hru. Eric Petersen (KAC) dostává dvě minuty za podrážení.
     
    28:18
    I přesto, že Znojmo vstřelilo gól, bude mít k dispozici přesilovou hru. Martin Schumnig (KAC) za podrážení dostává menší trest.
     
    19:06
    Petr Beránek (ZNO) za brankou tvrdě sestřelil soupeře a dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Konec první třetiny tedy Znojmo stráví v oslabení.
     
    13:31
    Tomáš Svoboda (ZNO) přesekl hůl Ganahlovi a čekají ho maximálně dvě minuty na trestné lavici.
     
    08:39
    Kevin Tansey (ZNO) se stává prvním vyloučeným hráčem zápasu. Za brankou spáchal dle sudích nedovolené bránění a míří na trestnou lavici.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Haudum (Comrie, Koch), 20. Koch (Kozek, Neal), 35. Bischofberger, 60. Ganahl (Bischofsberger, Hundertpfund) – 5. Luciani (Bořuta, Svoboda), 29. Oščádal, 44. Matuš (Sedlák, Češík)


    KAC Klagenfurt: Madlener (Haugen) – Kernberger, Fischer, Harand, Schumnig, Comrie, Unterweger, Hansson, Obersteiner – Haudum, Koch, Kozek – Richter, Neal, Petersen – Ganahl, Hundertpfund, Bischofberger – Geier M., Liivik, Geier S.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Mikliš, Sova, Sedlák, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, McRae, Svoboda – Berisha, Matuš, Bowles – Mrázek, Bartoš, Novák – Beránek, Češík, Oščádal, Gago

    Rozhodčí: Gruber, Sternat – Bärnthaler, Nothegger (všichni AUT)

    Diváci: 3 411
    bahis siteleri