EC-KAC – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
KAC Klagenfurt
4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 25.10.2019, 19:15 • Stadthalle Klagenfurt, spolková země Korutany, Rakousko • bet-at-home ICE Hockey League • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že by Znojmo mohlo slavit cenný bod, takhle ale Orlům pravděpodobně zbudou jenom oči pro pláč! Thomas Hundertpfund udělal velké penzum práce, když i přes dva obránce na pravém kruhu protlačil puk za branku na MANUELA GANAHLA. Ten vyměnil rychle kotouč s Bischofsbergerem, najel si nehlídán mezi kruhy a přesnou střelou do vinglu nedal Lassilovi šanci – 4:3! Asistence: Johannes Bischofsberger, Thomas Hundertpfund.
     
    49:44
    Největší důraz před brankou předvedl Andrew Kozek (KAC), který je za své hrátky s hokejkou odměněn menším trestem za sekání. Znojemský mstitel a střelec třetího gólu, Radim Matuš (ZNO) přišel v bitce o helmu a odjíždí na trestnou bez rukavic, sudí se ale uspokojili s dvouminutovým trestem za hrubost. Bude se tak hrát 4 na 4.
     
    49:38
    Důrazná hra jednoho z domácích hráčů v předbrankovém prostoru způsobila potyčku tří hráčů z každé strany a vypadá to, že sudí budou vylučovat.
     
    44:26
    Jenže to mohlo být zase 4:3! Z ničeho nic byla opět znojemská obrana otevřená a jeden z útočníků Klagenfurtu si už brousil zuby na Lassilu, podobnou kličkou jako Bischofberger při třetím gólu domácích ale tentokrát hostujícího gólmana nepřekonal!
     
    43:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Pod horami se začíná opět od nuly! K radosti přitom stačí pořádná střela od modré a hráč před brankou. Češík podél prken posunul kotouč na modrou pro Sedláka, který se nerozpakoval a napálil z první puk před branku. Madlener by jej pravděpodobně měl, jenže teč RADIMA MATUŠE mimo dosah domácího gólmana srovnává stav na 3:3! Asistence: Adam Sedlák, Matěj Češík.
     
    38:55
    Pro Znojmo nicméně přichází další možnost na srovnání stavu! Martin Schumnig (KAC) kasíruje dvě minuty za držení protihráče v souboji u mantinelu.
     
    34:19
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    V oslabení se ale domácí prosazují a strhávají misky vah opět na svoji stranu! Oščádal zavážel puk do pásma, na modré čáře však narazil na dva hráče domácích, kteří mu kotouč z hole jednoduše odpinkli. Toho využil JOHANNES BISCHOFBERGER, vydal se sám na branku a takovou „Forsbergovkou“ překonal Lassilu celkově potřetí – 3:2! Bez asistence.
     
    33:17
    Znojmo navíc hned záhy dostává přesilovou hru. Eric Petersen (KAC) dostává dvě minuty za podrážení.
     
    32:27
    Dvě rychlé akce na obou stranách zaručují to, že tato třetina bude jednoduše jedna z těch hezčích! Nejprve domácí ujeli do situace 2 na 1 a Bischofberger z otočky elegantně vracel pod sebe na Hundertpfunda, který z nadějné pozice ale nedokázal Lassilu prostřelit. Okamžitě se šlo na druhou stranu, Bartoš to vzal celé na sebe, ve velké rychlosti ale za ležícího Madlenera nedostal kotouč!
     
    28:18
    I přesto, že Znojmo vstřelilo gól, bude mít k dispozici přesilovou hru. Martin Schumnig (KAC) za podrážení dostává menší trest.
     
    28:18
    Orli právě vstřelili branku!
    K vyloučení se sice dostaneme, ale Znojmo svůj zlepšený výkon korunuje gólem! V signalizované výhodě se sice hosté dostali až ke své brance, jenže předvedli rychlý přechod do útoku. Těsně za modrou čárou se puk od brusle klagenfurtského hráče odrazil k VLADIMÍRU OŠČÁDALOVI, který takovou nenápadnou střelou překvapil Madlenera – 2:2! Bez asistence.
     
    21:33
    Mrázek byl hnedka za modrou čárou zastaven a byl vytlačen z pásma. Z toho pramenila velká šance Klagenfurtu, kdy úplně obrana Znojma zapomněla na Hundertpfunda a ten se řítil sám na kasu. Výtečný zákrok však předvedl Lassila, který se naznačením nenechal rozhodit a betonem zabránil gólu!
     
    19:46
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Znojmo tohle může hodně mrzet, ale je to tak jediné, co s tím lze dělat. 14 sekund před koncem totiž využívá KAC přesilovku a dostává se do vedení! Střela Neala od modré přes clonu byla dostatečná na to, aby způsobila závar před znojemskou brankou. Jako první zkusil dorážet Kozek, ale neuspěl. Puk se však dostal hlouběji mezi kruhy, kde stál připravený THOMAS KOCH a střelou z první propálil Lassilu – 2:1! Asistence: Andrew Kozek, Matthew Neal.
     
    19:06
    Petr Beránek (ZNO) za brankou tvrdě sestřelil soupeře a dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Konec první třetiny tedy Znojmo stráví v oslabení.
     
    13:31
    Tomáš Svoboda (ZNO) přesekl hůl Ganahlovi a čekají ho maximálně dvě minuty na trestné lavici.
     
    08:39
    Kevin Tansey (ZNO) se stává prvním vyloučeným hráčem zápasu. Za brankou spáchal dle sudích nedovolené bránění a míří na trestnou lavici.
     
    08:08
    Luciani ztratil kotouč za brankou a domácí předvedli rychlý kontr, který uhasil výborným zákrokem Lassila! Manuel Ganahl dostal kotouč do jízdy od Petersena a z bekhendu sám před brankou vystřelil na hostujícího gólmana, ten si ale zkušeně poradil a jeho zákrokem začala komerční přestávka.
     
    06:55
    Klagenfurt právě vstřelil branku!
    Klagenfurt ale rychle srovnává a jedeme zase od začátku! Thomas Koch bleskově po levém křídle nabruslil do útočného pásma a vracel pod sebe na modrou čáru pro připraveného Adama Comrieho. Jeho střelu sice ještě Lassila vytěsnil, na dorážku z dílny LUKASE HAUDUMA ale již nárok neměl – 1:1! Asistence: Adam Comrie, Thomas Koch.
     
    04:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Tohle víno Klagenfurtu teď nechutná! Protiútok Znojma totiž končí gólem a hosté jsou tak v důležitém vedení. Svoboda od vlastní střídačky postrčil kotouč na Bořutu podél mantinelů. Znojemský obránce dojel nehlídán až na levý kruh a následně nahrál přesně na druhou stranu najíždějícímu ANTHONYMU LUCIANOVI, který překonal Madlenera – 0:1! Asistence: Antonín Bořuta, Tomáš Svoboda.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Haudum (Comrie, Koch), 20. Koch (Kozek, Neal), 35. Bischofberger, 60. Ganahl (Bischofsberger, Hundertpfund) – 5. Luciani (Bořuta, Svoboda), 29. Oščádal, 44. Matuš (Sedlák, Češík)


    KAC Klagenfurt: Madlener (Haugen) – Kernberger, Fischer, Harand, Schumnig, Comrie, Unterweger, Hansson, Obersteiner – Haudum, Koch, Kozek – Richter, Neal, Petersen – Ganahl, Hundertpfund, Bischofberger – Geier M., Liivik, Geier S.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Mikliš, Sova, Sedlák, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, McRae, Svoboda – Berisha, Matuš, Bowles – Mrázek, Bartoš, Novák – Beránek, Češík, Oščádal, Gago

    Rozhodčí: Gruber, Sternat – Bärnthaler, Nothegger (všichni AUT)

    Diváci: 3 411
    bahis siteleri