Lipt. Mikuláš – Nitra 2:1 (po pr.) | Michalovce – Miskolc 2:3 (po pr.) | Zvolen – Detva 1:5 (kon.)
Trenčín – Košice 3:4 (0:2 po s.n.) | Nové Zámky – HC Slovan 1:5 (kon.) | MAC Budapešť – Poprad 7:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
1:5 (0:1, 1:4, 0:0)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 25.10.2019, 18:30 • Zimný štadión Nové Zámky • Tipos Extraliga (SR) • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:48
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia pokračujú v deštrukcii svojho súpera! Meszároš tvrdou strelou od modrej minul bránku Kristína, puk ale za svätyňou domácich získal ŽIGA PANCE, ktorý sa okolo nej rýchlo obtočil a bekhendom pri pravej žŕďke poslal puk do odkrytej bránky Nových Zámkov. Asistencie: Andrej Meszároš, Michel Miklík.
     
    34:42
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia odskakujú už do trojgólového náskoku! Miklík vybojoval puk v rohu útočnej tretiny a skvelou prihrávkou ho posunul medzi kruhy na úplne neosadeného ŽIGU PANCEHO, ktorý mal toľko času, že si puk mohol ešte i spracovať. Strelou do horného rohu potom nedal brankárovi Kristínovi žiadnu šancu. Asistencie: Michel Miklík, Patrik Bačik.
     
    28:01
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do dvojgólového náskoku! Matoušek zaviezol puk po pravej strane do útočnej tretiny, kde prihrávkou do stredu ideálne našiel MICHELA MIKLÍKA, ktorý naskočil na ľad z trestnej lavice. Ten si puk potiahol sprava k bránke a z pomerne ostrého uhla namieril do horného rohu Kristínovej bránky. Miklík tak dáva svoj prvý gól v sezóne. Asistencia: Tomáš Matoušek.
     
    25:39
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci okamžite odpovedajú na druhý gól Slovana! Hostia prepadli pri svojom útoku a domáci sa dostali do prečíslenia 2 proti 1. Puk mal na pravej strane na hokejke DANIEL ŠTUMPF, ktorý sa ani nepokúšal prihrávať. Puk si potiahol do lepšej streleckej pozície a z pravého kruhu vymietol ľavý horný roh Habalovej bránky. Asistencie: Mário Múčka, Andrej Hatala.
     
    25:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia využívajú druhú presilovkou v zápase a navyšujú svoj náskok! Abdulovo nahodenie na teč z pravej strany domáci brankár Kristín cez cloniaceho Matouška nevidel, puk však dokázal vyraziť do pravej strany. Tam však bol len EDUARD ŠEDIVÝ, ktorý puk dorazil do odkrytej bránky. Asistencie: Jindřich Abdul, Andrej Meszároš.
     
    19:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan sa dočkal odmeny za svoju aktivitu v prvej tretine a jednoduchou presilovkovou akciou otvára skóre! Zigo vyhral vhadzovanie v útočnej tretine za seba na Meszároša, ktorého nahodenie na domácu bránu tečoval cloniaci TOMÁŠ MATOUŠEK. Brankár Kristín už na tento teč nedokázal zareagovať. Asistencie: Andrej Meszároš, Tomáš Zigo.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 26. Štumpf (Múčka, Hatala) – 20. Matoušek (Meszároš, Zigo), 26. Šedivý (Abdul, Meszároš), 29. Miklík (Matoušek), 35. Pance (Miklík, Bačik), 37. Pance (Meszároš, Miklík)


    HC MIKRON Nové Zámky: Kristín (37. Pavlas) – Šmach, Mikuš, Hatala, Ordzovenský, Hain, Drtina, Dlugoš – Pospíšil, Urban, Jurík – Štumpf, Hruška, Bajtek – Jakúbek, Fábry, Rogoň – Múčka, Ondrušek, Bečka
    HC Slovan Bratislava: Habal (Brust) – Bačik, Sersen, Hudec, Meszároš, Šedivý, Demo – Bondra, Zigo, Abdul – Jendek, Puliš, Matoušek – Žitný, Kukumberg, Sloboda – Miklík, Urbánek, Pance

    Rozhodčí: Lokšík, Rencz – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 2 237
    thejrc.org