Lille – Bordeaux 3:0 (kon.) | Brest – Dijon 2:0 (kon.) | Lyon – Méty 2:0 (kon.)
Montpellier – Angers 0:0 (kon.) | Remeš – Nîmes 0:0 (kon.) | Štrasburk – Nice 1:0 (kon.)
konec
Montpellier HSC
0:0 (0:0)
Angers SCO
Sobota 26.10.2019, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:12. (22:10:48)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou. Ve druhém dějství jsem sledovali celkem jednostrannou záležitost, přičemž více ze hry měl domácí celek, který si vytvořil hned několik velice slušných šancí, avšak ani jedna z nich nepřinesla kýženou branku. Angers ve druhém dějství nepředvedlo nic světoborného, naopak většinu času spíše jen bránilo, za což si zisk jednoho bodu zřejmě ani nezasloužilo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Florent Mollet (Montpellier HSC).
     
    90+3
    Hostující Thioub si navedl míč na levou nohu a poté to zkoušel technickým projektilem pod břevno, nicméně brankář Rulli předvedl naprosto rutinní zákrok.
     
    90+1
    Pereira si u postranní lajny vypomohl taktickým zákrokem, za který logicky musel uvidět žlutý kartónek. Jedna z posledních standardek pro domácí hráče.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stav je stále nerozhodný. Zcela jistě se bude něco málo nastavovat.
     
    88
    Oyongo ještě zachytil balón na hrací ploše, načež ho z jedničky nekompromisně poslal směrem do pokutového území, kde se povedlo zakročit Thomasovi.
     
    87
    Souquet se na pravém křídle snažil spolupracovat s Baduem, u kterého se včas zjevil napadající Ait Nouri. Byl to právě on, kdo poslal míč ven z hrací plochy.
     
    83
    Domácím se rohový kop vůbec nepovedl, míč se totiž ven z hrací plochy, což nic nebezpečného přinést nemohlo. Butelle tak bude odkopávat od branky.
     
    82
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Andy Delort, přichází Bastian Badu.
     
    82
    Z druhé vlny si na adresnou nahrávku dokázal seběhnout Delort, který pálil ke vzdálenější konstrukci. Velice pohotové zakončení putovalo kousek vedle.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, na první trefu dnešního duelu stále čekáme. V posledních minutách se hra hodně často kouskuje.
     
    80
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Angelo Fulgini, přichází Sada Thioub.
     
    80
    Butelle zachytil další padající předmět do svých rukavic, načež jsme sledovali rychlý protiútok. Alliouimu se ale po pádu nepodařilo vybojovat standardní situaci.
     
    79
    Montpellier se s míčem dostalo na vlastní polovinu, kde moc dlouho nevydrželo. Rychlý průnik totiž předvedl Oyongo, který trefil pouze prvního protihráče.
     
    78
    Jenomže ani tentokráte jsme nesledovali nic nebezpečného, i v tomto případě se centr stal snadnou kořistí brankáře Butelleho, který posléze rozehrál po zemi.

    David Suchý

    Branky:

    Karty:   60. Savanier (MON), 90+4. Mollet (MON) – 49. I. Traoré (AGR), 75. Capelle (AGR), 90+1. Pereira Lage (AGR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:12.
    Montpellier HSC: Rulli – Mendes, Hilton, Congré – Souquet, Savanier (71. Chotard), Le Tallec, Oyongo – Mollet – Laborde, Delort (82. Badu).
    Náhradníci: Bertaud – Sambia, Ristić, Cozza, Chotard, Camara, Badu.

    Angers SCO: Butelle – Manceau, I. Traoré, Thomas, Aït-Nouri – Santamaría – Pereira Lage, Fulgini (80. Thioub), Mangani, Ninga (73. Capelle) – Bahoken (68. Alioui).
    Náhradníci: Petković – Bobichon, Alioui, Capelle, Pajot, Pavlović, Thioub.

    Rozhodčí: Millot – Drouet, Luzi
    thejrc.org