Plzeň – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 4:3 (3:2 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Kladno – Třinec 1:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:7 (0:1, 0:4, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 27.10.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:29:05)
     
    Nejlepším hráčem zápasu na hostující straně byl vyhlášen Matěj Stránský, na té domácí pak Antonín Melka.
     
    Střely na branku: 35 – 32
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec na kladenském ledě deklasovali Rytíře šestibrankovým rozdílem a po sobotní porážce na ledě Plzně si tak dnes spravili chuť. Pro Kladno je to naopak třetí domácí porážka v řadě za sebou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Na druhé straně ještě útočili hosté, ale už neměli ani snahu ohrozit domácího brankáře, už sami totiž vědí, že jim jejich vedení nemůže nikdo vzít.
     
    59:33
    Domácí se ještě dostali před branku Petra Kváči, znovu však nemusel brankář Třince zasahovat a už to vypadá, že se to byla poslední kladenská akce.
     
    58:42
    Štěpán Bláha se prosmýkl do těsné blízkosti Kváči, před ním ale nevystřelil. Poté brankář Třince puk ukryl u sebe a nechal hru zastavit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Třinec je v plném počtu.
     
    57:20
    Réway se snažil prostrčit puk Valskému před branku Kváči, ale neúspěšně. Brankář hostů vše viděl a dostal kotouč do své moci.
     
    56:48
    Kváča vykopl betonem pokus Jakuba Valského a poté se Třinečtí osvobozují, posílají puk až před domácí branku.
     
    Dnešní utkání sleduje 4 623 diváků.
     
    56:05
    Ladislav Zikmund dostal prostor na pravé straně, kde ale nezakončil. Následoval pokus Davida Stacha, který byl také neúspěšný.
     
    55:30
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (2 min. pro hráčskou lavici – zdržování hry / porušení postupu vhazování). Trest odpyká Petr Vrána.
     
    55:27
    Jaromír Jágr objel branku hostů a poté zakončoval s těžkého úhlu nakonec puk skončil u Kváči a ten hru zastavil. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    54:30
    Kladenští málem šli do přečíslení tři na jednoho, ale žádné nebezpečí před hostující brankou nevzniklo.
     
    53:37
    Doudera spíše nahazoval puk před branku Cikánka, ten nakonec skončil u jeho branky a dostal puk k sobě. Hra je pozastavena a následuje další komerční přestávka.
     
    52:36
    Matěj Stránský dostal nabito a útočil na hattrick, překonat Lukáše Cikánka se mu ale nepovedlo. Nicméně stále hosté drží útočnou třetinu a kombinují před jeho brankou.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Melka (Hajný, Austin) – 9. Hrňa (P. Vrána), 22. Kofroň (Hrehorčák), 22. Marcinko (Dravecký, D. Musil), 30. Roth (Gernát, P. Vrána), 38. M. Stránský (M. Kovařčík), 41. M. Stránský (Marcinko, P. Vrána), 46. Chmielewski


    Rytíři Kladno: Godla (41. Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Kehar, Barinka, Romančík, Smetana – Jágr (A), Stach, Zikmund – Valský, T. Kaut (A), Réway – J. Strnad (C), Machač, Redlich – Hajný, Melka, Š. Bláha.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, M. Doudera, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, Krajíček (C) – M. Kovařčík, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň – Chmielewski, Polanský, O. Kovařčík.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek

    Diváci: 4 623
    bahis siteleri