Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 6:0 (kon.)
Šumperk – Přerov 3:4 (kon.) | Litomyšl – Havířov 6:5 (po s.n.) | Písek – Kobra 5:3 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HC Kobra Praha
Neděle 27.10.2019, 18:40 • Zimní stadion Písek • DHL Extraliga juniorů • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:59:59)
     
    59:31
    Písek právě vstřelil branku!
    Gólem přes celé hřiště uzavírá do prázdné klece Josef Cibuzar. ASISTENCE: Matěj Šafář, Matěj Přibyl
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Jiskřičku naděje pro svůj celek vykřesal v závěru třetiny svým gólem ještě MAXMILIÁN DE SOUSA, jenž obratem snižuje na 4:3. ASISTENCE: Richard Šeba, David Šálek
     
    58:16
    Písek právě vstřelil branku!
    Provinění hostujícího hráče právě zdárně potrestal a z početní výhody vytěžil maximum MIROSLAV MATOUŠEK. ASISTENCE: Matěj Přibyl
     
    57:35
    Puk do pásma rychle zavezl domácí Krýner, na jehož popud pak také Písečtí rozjeli svou přesilovkovou kombinaci. K zakončení se dostal u pravé tyče slídící Karbulka, který ovšem Dusilovu klec v rozhodující okamžik přestřelil.
     
    56:46
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Výrut – 2 min., hákování).
     
    55:32
    Písečtí se soustřeďují na udržení aktuálního skóre, v jejich hře tak nyní převládá obranná složka, což hostům jejich cestu za body značně ztěžuje.
     
    52:30
    Kobra právě vstřelila branku!
    Bojovnost Pražanů nakonec přece jen padá na úrodnou půdu. Píclovi se právě představili rychlou a povedenou souhrou – svižným pasem skrze brankoviště našel Jan Ksandr na středu pravého kruhu hlídkujícího MANSÚRA KÁNINSKÉHO, jenž se opřel do své rány a našel bližší horní roh písecké svatyně. ASISTENCE: Jan Ksandr, Richard Mucha.
     
    50:56
    Hráčům Kobry běží čas, což moc dobře vědí – na jejich výkonu je tak nyní patrná velká snaha se stavem utkání ještě nějak hnout.
     
    50:24
    U vlastní střídačky si přebral kotouč a z toho samého místa se bleskově vyřítil Matěj Fríd, kterého jeho rychlé nohy donesly až před Dusila, kterého prozkoušel jedovatou ranou zápěstím – ta našla místo v gólmanově lapačce.
     
    48:38
    Ohrozit Pícla v bráně Písku zkusila formace hostujícího Michala Supa, domácí ovšem k soupeři dobře a rychle přistupovali, čímž veškeré jeho útočné plány zhatili.
     
    47:46
    Písek kompletní. Nejkrušnější chvilky mají domácí za sebou.
     
    46:59
    Ještě v oslabení z pravého křídla vypálil Milan Petřík, jeho prudká rána skončila v Dusilově lapačce.
     
    46:01
    Ve třech se Písečtí dlouho neohřáli, situace je pro ně s do hry znovu naskakujícím Frídem hned o trochu příznivější.
     
    45:44
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Krýner – 2 min., nesportovní chování).
     
    45:28
    Domácí opět v klidu vyhazují..
     
    44:33
    Písečtí zatím oslabení zvládají na jedničku, Jaroslav Krýner si dokonce troufl zaútočit. Dusilovi pohrozil prudkou přizvednutou střelou, která nakonec skončila v ochranné síti.
     
    43:58
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Fríd – 2 min.).
     
    42:26
    A ještě jedna šance.. Matěj Přibyl našel z pravého rohu kluziště před Dusilem stínícího Matěje Novotného, kterého nechali hostující zadáci zcela bez dozoru a jenž se natahoval po střele, brankář Kobry ale nakonec zvládl jeho pokusu zabránit.
    Marken.cz

    Kateřina Němcová

    Branky a nahrávky: 10. Petřík (Pribyl, Šafář), 25. Přibyl (Brož), 31. Karbulka (Krýner), 59. Matoušek (Přibyl), 60. Cibuzar (Šafář, Přibyl) – 22. Mucha (Skorčík, Ksandr), 53. Káninský (Ksandr, Mucha), 59. Sousa (Šeba, Šálek)


    IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Šafář, Kulvejt, Houdek, Cibuzar, Remta, Kurfürst, Kocour – Petřík, Krýner, Karbulka, Novotný (A), Andrle, Přibyl (C), Matoušek, Brož, Fríd (A), Lamač.
    HC Kobra Praha: Dusil (Svoboda) – Ženíšek, De Sousa, Zmeškal (A), Škutina, Pelant, Skalík – Výrut, Janiurek, Stupka, Ksandr, Káninský, Mucha (A), Skorčík, Sup, Šálek (C), Šeba.

    Rozhodčí: Němec – Sedláček, Zedníková
    thejrc.org