Novosibirsk – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | Omsk – CSKA Moskva 1:2 (2:3 po s.n.) | Spartak Moskva – Riga 3:2 (kon.)
Viťaz – Kunlun 2:4 (kon.) | Minsk – Ufa 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dinamo Minsk
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 27.10.2019, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Běloruský Minsk neudržel na domácím ledě dvoubrankové vedení z úvodu zápasu a nakonec si ze souboje s Ufou odváží jen bod.

    Hned ve třetí minutě poslal domácí do vedení Andrej Stěpanov. Po změně stran sice Sošnikov neproměnil samostatný nájezd, toho využil k navýšení vedení Děmkov. Ještě do druhé sirény snížil ztrátu Ufy Burmistrov. Ve třetí třetině poté hostující Salavat přitlačil domácí tým a byl šest minut před koncem odměněn vyrovnáním, když puk do sítě propasíroval Sošnikov. V prodloužení poté po přihrávce Chochrjakova překonal Enrotha Kugryšev a určil konečné skóre. (17:46:17)
     
    Konec zápasu.
    63:00 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:3
     
    63:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    Bonusový bod patří Salavatu! Do konce prodloužení zbývaly přesně dvě minuty, ale k puku se dostal Pjotr Chochrjakov, ten poté našel v tandemu najíždějícího DMITRIJE KUGRYŠEVA a ten táhlou ránou propálil Jhonase Enrotha v domácí brance.
     
    62:14
    Minsk přežil šanci Baranova, na druhou stranu poté mířil s pukem o hokejky Sošnikov, ale autor vyrovnávací branky tentokrát na domácího gólmana nevyzrál.
     
    62:04
    Také Minsk se v prodloužení dostal do útoku. Shore s pukem objel branku, poté přihrál Stěpanovi, který ale netrefil téměř odkrytou klec.
     
    61:25
    Opatrná část zápasu pokračuje. Do nadějného úniku se zničehonic dostal Philip Larsen, ale jeho rána skončila na Enrothovi.
     
    60:20
    Ufa vlétla do prodloužení s větším nasazením. Po úvodním vhazování se ujal puku Hartikainen, který se ale se spoluhráči do útočného pásma neprobojoval.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři třetiny o vítězích nerozhodly, následovat tak bude po krátké přestávce pětiminutové prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:18
    Hosté jsou v závěru aktivnějším týmem. Hartikainen nabízel puk před branku na Chochrjakova, ale první centr Ufy byl pokryt.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají odehrát poslední dvě minuty.
     
    57:24
    Oba týmy se v závěru třetí třetiny snaží útočit. Nejprve spálil velkou šanci Burmistrov, poté i Sošnikov. Domácí jsou v posledních sekundách pod tlakem.
     
    56:28
    Mezi kruhy si najel na přihrávku zpoza brány Kirill Gotovec. Než se ale domácí kapitán rozhodl pro střelu, tak před něj skočil Sergejev.
     
    55:58
    Od modré se napřáhl také Marc-Andre Gragnani. Lehkou ránu k pravé tyči dokázal Karejev bez potíží schovat do rukavice.
     
    55:08
    Ufa je najednou v laufu. Hosté se snaží otočit stav zápasu na svou stranu ještě před třetí sirénou. Enroth měl co dělat a nebezpečnou ránou Burmistrova.
    53:25 Nikita SOŠNIKOV - 2:2

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 3. An. Stěpanov (Jerjomenko), 30. Děmkov (Spooner, Gragnani) – 38. Burmistrov (Larsen), 54. Sošnikov (Larsen), 63. Kugryšev (Chochrjakov)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (Tolopilo) – Jerjomenko (A), Gragnani, Jevenko, Gotovec, Pavlovič, Znacharenko (C), Kryskin, Denisov – An. Stěpanov (A), Shore, Spooner – Prince, Kovyršin, A. Kosticyn – Paré, Děmkov, Gajnetdinov – Kogaljov, Kitarov, Dadonov.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Metsola) – Ar. Sergejev, Larsen, Arzamascev (C), Pašnin, Lisovec, A. Semjonov, Muchamadullin – Hartikainen (A), Chochrjakov, Baranov (A) – Burmistrov, Manninen, Sošnikov – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – M. Majorov, Kartajev, Gimatov.
    bahis siteleri