Mladá Boleslav – Olomouc 5:1 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:3 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Plzeň 1:3 (kon.)
K. Vary – Pardubice 8:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:1 (po pr.) | Sparta – Liberec 0:2 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 29.10.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Tak pozor. Rudolf Červený jde na trestnou lavici za vysokou hůl. Jakub Strnad reklamuje, že zranění je krvavé, ale i přesto jsou z toho pouze dvě trestné minuty. Kladno má obrovskou šanci rozhodnout tento mač.
     
    55:59
    Tak možná poslední příležitost pro domácí tým, jak se vrátit do zápasu. Na trestnou lavici míří střelec gólu Austin, který se provinil držením.
     
    49:26
    Nedomlel jde na trestnou lavici za krosček.
     
    41:02
    Obrovská šance Hradce nekončí gólem, ale bude hrát hned dvojitou přesilovku! Radovan Pavlík se dostal do zakončení a puk se odrazil do nebezpečného prostoru, kde došlo hned ke dvěma faulům. Matyáš Zelingr jde na trestnou lavici za podrážení, Tomáš Kaut za vysokou hůl.
     
    30:47
    Jordann Perret si nepohlídal svoji hůl a zasáhl protihráče do obličeje, za což už pyká.
     
    26:01
    Radovan Pavlík si protečoval puk do jízdy a šel za ním, jenomže Brady Austin se mu postavil do cesty, za což je odměněn dvěma trestnými minutami.
     
    11:36
    Conor Allen je druhým vyloučeným hráčem Hradce, pyká za nedovolené bránění.
     
    06:09
    A teď na druhé straně pro změnu poměrně přísné vyloučení kladenského beka. Michal Barinka odtahoval Koukala od Godly, ale údajně to udělal příliš nesportovně a dostal dvě minuty za hrubost. První přesilovku si tak vyzkouší i domácí.
     
    02:42
    První přesilovku si zahrají také Rytíři, kteří vstoupili do zápasu velmi dobře. Vyloučen je Rudolf Červený za podrážení.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 58. Červený (Smoleňák, Paulovič), 64. Rosandić (Paulovič) – 50. Austin (Réway)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Allen – Smoleňák (C), Rákos, Červený (A) – Paulovič, Cingel, R. Pavlík (A) – Jergl, Koukal, M. Chalupa – Klíma, Kubík, Perret.
    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Zelingr, Kehar (A), Smetana, Barinka, Romančík – Jágr (A), Stach, Zikmund – Valský, T. Kaut, Réway – Redlich, Melka, J. Strnad (C) – Hajný, O'Donnell, Š. Bláha.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Kajínek, Špringl
    ocianews.com