Motor ČB – Benátky n/J 5:2 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 4:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 31.10.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Matouš VENKRBEC - 5:2
     
    57:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí pátou branku v tomto utkání a definitivně rozhoduje o své výhře za tři body! Lukáš Endál vybojoval puk a vyslal spoluhráče do přečíslení. Plášil nakonec vrátil puk na MATOUŠE VENKRBCE, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Karel Plášil a Lukáš Endál.
    44:12 Roman PŘIKRYL - 4:2
     
    44:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor střílí dnes už čtvrtou branku, i když hodně bolestivě. Karel Plášil vyslal ránu do modré, která trefila ROMANA PŘIKRYLA do zápěstí, odkud se odrazila přesně mezi betony. Asistence: Karel Plášil a Václav Karabáček.
    38:04 Jiří PRŮŽEK - 3:2
     
    38:04
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Jenže o chvilku později hosté snižují na rozdíl jedené branky! JIŘÍ PRŮŽEK dostal přihrávku na své obranné modré a dostal se až na tu útočnou. Zde vyslal velmi povedenou střelu zápěstím, která prosvištěla Kloučkovi mezi betony. Asistence: Daniel Bukač a Jan Hampl.
    37:32 Roman PŘIKRYL - 3:1
     
    37:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor dnes využívá už druhou přesilovou hru v tomto zápase a vede už o dvě branky! Pavel Pýcha poslal přihrávku na vrcholek kruhu, kde byl ROMAN PŘIKRYL, jenž vymetl pavouky ve vzdálenější šibenici. Opravdu krásná rána. Asistence: Pavel Pýcha a Zdeněk Doležal.
    33:20 Ivan LYTVYNOV - 2:1
     
    33:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rychle sehraný protiútok a přečíslení, o kterém vidíme branku v síti Benátek! Václav Karabáček poslal kotouč na IVANA LYTVYNOVA, jehož parádní rána z první se zastavila až v síti. Asistence: Václav Karabáček a Radek Prokeš.
    11:09 Martin NOVÁK - 1:1
     
    11:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá početní výhodu a v Budvar aréně máme srovnáno! Lukáš Endál nejspíše pálil, ale jeho střela se odrazila od brusle soupeře přesně na hokejku MARTINA NOVÁKA, před kterým zívala poloprázdní branka, kterou útočník neminul. Asistence: Lukáš Endál a Karel Plášil.
    06:52 Jiří PRŮŽEK - 0:1
     
    06:52
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Tak to je ledová sprcha, jelikož Benátky snad poprvé vystřelily na branku! Radek Duda udržel puk v souboji u mantinelu a našel volného JIŘÍHO PRŮŽKA, který si ze slotu věděl parádní střelou rady. Asistence: Radek Duda.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 12. M. Novák (Endál, Plášil), 34. Lytvynov (Karabáček), 38. R. Přikryl (Pýcha, Z. Doležal), 45. R. Přikryl (Plášil, Karabáček), 58. Venkrbec (Plášil, Endál) – 7. Průžek (R. Duda), 39. Průžek (Bukač, Hampl)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Pýcha, Plášil, Vydarený, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, Endál – Šimánek, Gilbert, J. Veselý – Beránek, Babka.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Buchtela, Kunst, Bukač, Havlín, Niko, Kovář, Hampl – R. Duda, Šír, Průžek – Rychlovský, Najman, Klapka – Jiruš, Chrtek, Wiencek – Drábek, Šafařovský, Šeliga.

    Rozhodčí: Doležal, Kopeček – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 5465
    thejrc.org