Slavia – Motor ČB 2:7 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
Kadaň – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Prostějov – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Sokolov – Havířov 3:5 (kon.)
Třebíč – Vsetín 2:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:7 (1:0, 1:2, 0:5)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 02.11.2019, 14:11 • ZS Eden • Chance liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:19 Jan VESELÝ - 2:7
     
    57:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další branka v Málkově síti. Brankář Slavie dělal co mohl, ale obránci mu příliš nepomohli. JAN VESELÝ ze vzduchu dokázal sklepnout puk do branky a raduje se z další branky – 2:7. Asistence: Jakub Babka a Niklas Pavel.
    55:11 Zdeněk DOLEŽAL - 2:6
     
    55:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motoru teď padá do branky Slavie všechno. Nutno říci, že nyní si poradili s touto šancí hosté parádně. Pavel Pýcha z jedné strany nabil na druhou ZDEŇKU DOLEŽALOVI, jehož bomba z první skončila až v Málkově brance – 2:6. Asistence: Roman Přikryl a Ivan Lytvynov.
    51:29 Jiří ŠIMÁNEK - 2:5
     
    51:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Slávisté zřejmě vypijí kalich hořkosti až do dna. Střelu Pýchy od modré čáry tečuje mimo dosah Málka JIŘÍ ŠIMÁNEK – 2:5. Asistence: Pavel Pýcha a Zdeněk Doležal.
     
    50:25
    Jaroslav Brož (SLA) je odeslán na trestnou lavici, menší trest za vysokou hůl.
    48:40 Václav KARABÁČEK - 2:4
     
    48:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní se již hráči Motoru radují. VÁCLAV KARABÁČEK prostřelil Málka z levého kruhu tvrdou střelou. Obrana Slavie již byla přetížena a nedokázala na najíždějícího hráče hostů reagovat – 2:4. Asistence: Jakub Babka a Niklas Pavel.
     
    46:24
    Sešívaný brankář je ale stále v permanenci v pokračující přesilové hře. Jen s velkým štěstím sešívaní neinkasovali počtvrté.
    45:48 Miroslav HOLEC - 2:3
     
    45:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté dvojnásobnou početní převahu brzy využívají. MIROSLAV HOLEC dostal přesnou střelou kotouč za Málka a Motor jde poprvé v utkání do vedení – 2:3. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
     
    45:36
    Další trest pro sešívané, jen co se na led vrátil Vrdlovec je vyloučen Petr Vampola (SLA) za sekání.
     
    45:19
    Slávisté jdou do tří! Vyloučen je Michal Steinocher (SLA) za nedovolené bránění.
     
    43:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Vrdlovec – 2 min., hákování).
    39:09 Zdeněk DOLEŽAL - 2:2
     
    39:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je znovu vyrovnáno. Hosté dobře rozehráli svou přesilovkou šablonu, slávisté navíc na chvíli přišli o Vampolu, který upustil hokejku, Motor následně přenesl hru na ZDEŇKA DOLEŽALA, který z hranice levého kruhu propálil Málka – 2:2. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
     
    38:55
    Trochu nešikovně si ale nyní za vlastní brankou počínal Tadeáš Hejda (SLA), který je odeslán na trestnou lavici za sekání.
    35:53 Jiří DOLEŽAL - 2:1
     
    35:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Filip Kuťák výborně zapracoval na obranné modré čáře a vybojoval kotouč. Následně se dostal společně s JIŘÍM DOLEŽALEM do úniku, který slávisté vyřešili precizně. Kuťákovu přihrávku totiž druhý jmenovaný uklidil do odkryté klece – 2:1. Asistence: Filip Kuťák.
     
    35:30
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Aleš Furch – 2 min., držení).
     
    32:07
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., krosček).
     
    29:30
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ivan Lytvynov – 2 min., nedovolené bránění).
    27:53 Jan VESELÝ - 1:1
     
    27:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté srovnávají stav skóre. I přes enormní snahu chytajícího Málka nakonec dostal puk do sítě JAN VESELÝ, Motor tak využívá přesilovku – 1:1. Asistence: Václav Karabáček a Roman Přikryl.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Daniel Vrdlovec – 2 min., hákování).
     
    25:50
    Babka se dostával od levého mantinelu do zajímavé pozice, tam ho ještě stihl zastavit Šmíd, následná střela Vydareného už byla pouze na Málkovi, který ji dokázal vytěsnit!
     
    23:06
    Slávisté si nyní pomohli za vlastní klecí faulem, na trestnou lavici je za držení odeslán Michal Steinocher (SLA).
    17:09 Daniel VRDLOVEC - 1:0
     
    17:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácím to nyní vyšlo. Kuťák se již sám nacházel v nadějné pozici, všiml si ale ještě lépe postaveného DANIELA VRDLOVCE, který rychlou střelou na vyrážečku se štěstím dostal kotouč za Strmeňe – 1:0. Asistence: Filip Kuťák a Petr Vampola.
     
    16:04
    Hosté hráli v šesti, na což velice rychle upozorňovala lavička Slavie, rozhodčí protestům vyhověli a na trestnou lavici zamířil Václav Karabáček (CEB).
     
    14:09
    První sešívaná formace si vypracovala obrovskou příležitost! Vampola se snažil ještě vyšperkovat zajímavou situaci na Šmerhu, který ale nedokázal procedit kotouč přes Strmeňův betoun.
     
    12:22
    Doležal se zbavil sešívaného beka a mířil z pravé strany sám na Málka, ten ale předvedl další skvělý zákrok a následně zabránil i vypíchnutím další dorážce, výborná práce domácího gólmana!
     
    11:32
    Další zámek Motoru! Nejprve se snažil střílet kapitán Pýcha, jeho střela byla ale sražená, k další se ale za malou chvíli dostal Gilbert, který se chytře vytáčel před Málka, ten dokázal v důležité situaci podržet svůj tým!
     
    06:16
    Slávisté v obranném pásmu sice prohráli buly, Kuťák ale dobře vypíchl bekům Motoru kotouč a mířil dopředu, v obranné třetině Jihočechů ho ale do zakončení nepustil Jakub Babka (CEB), který se však dopustil nedovoleného zákroku, první přesilovka pro sešívané.
     
    01:24
    Martin Ondráček se po práci Hlaváče dostal ke střele z mezikruží, Strmeň ale výborným zákrokem vyrazil kotouč do bezpečí!
    Marken.cz

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 18. Vrdlovec (Kuťák, Vampola), 36. J. Doležal (Kuťák) – 28. J. Veselý (Karabáček, R. Přikryl), 40. Z. Doležal (Pýcha, R. Přikryl), 46. Holec (Pýcha, R. Přikryl), 49. Karabáček (Babka, Pavel), 52. Šimánek (Pýcha, Z. Doležal), 56. Z. Doležal (R. Přikryl, Lytvynov), 58. J. Veselý (Babka, Pavel)


    HC Slavia Praha: Málek (Michajlov) – T. Duda, J. Novák (C), Barák, Steinocher, Hejda, Antoš, Šmíd – Šmerha, Vampola (A), Vlček – M. Ondráček, Vrdlovec, Hlaváč – Šteiner, Kuťák, Furch – J. Doležal (A), Všetečka, Jar. Brož.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený (A), Suchánek, Pýcha (C), Plášil, Lytvynov, Pavel – Christov, Venkrbec, Holec – M. Novák (A), Gilbert, Endál – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Karabáček, Prokeš, J. Veselý – Babka.

    Rozhodčí: Dědek, Ondráček – Doležal, Kleprlík

    Diváci: 3137
    ocianews.com