K. Vary – Olomouc 2:3 (kon.) | Zlín – Plzeň 1:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 5:4 (kon.)
Vítkovice – Kladno 3:4 (po pr.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 03.11.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:14 Robert KOUSAL - 2:5
     
    59:14
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A teď už to vypadá, že je o výsledku definitivně rozhodnuto! ROBERT KOUSAL se totiž dostal k hracímu předmětu a uklidil je do prázdné hradecké brány – 2:5. Bez asistence.
     
    58:16
    Teď už je hradecký gólman zase na střídačce, Hradec hraje v rohu útočného pásma!
     
    57:14
    Hradec v šesti, Mazanec na střídačce!
     
    56:57
    Rudolf Červený se dostal ke střele z mezikruží, tu ale dokázal Kacetl vyrazit!
    55:58 Kevin KLÍMA - 2:4
     
    55:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece se Mountfield dočkal gólu! Uvidíme ještě drama? Čtyři minuty před třetí sirénou posunul Mislav Rosandič puk na pravý kruh KEVINU KLÍMOVI, který vykřesal Hradeckým naději – 2:4. Asistence: Mislav Rosandič, Oskars Cibulskis.
     
    55:42
    A teď je už Dynamo v plném počtu, Mazanec zpátky v bráně.
     
    55:32
    Téměř celou přesilovku motali domácí soupeře v jeho obranném pásmu, nedokázali ale z tlaku vytěžit branku. Střelu totiž lapil Kacetl, jehož teď vyvolávají pardubičtí fanoušci!
     
    53:42
    Marek Mazanec zůstává na střídačce a Hradec to zkusí v šesti proti čtyřem!
     
    53:42
    Hradecká přesilovka začne hned poté, co vyprší oddechový čas, který si vyžádali kouči Mountfieldu!
     
    53:42
    Domácí mají ještě příležitost v podobě další početní výhody. Ondřej Matýs se totiž provinil držením a odpyká si dvě minuty.
     
    51:06
    Ty si svou aktivitou v útoku vysloužily přesilovku, Richard Nedomlel se totiž uchýlil k nedovolenému bránění. Hradec tak jde do čtyř.
     
    43:01
    Hradec prověřil Kacetlovy betony a hned poté si vyzkouší přesilovku. Matěj Blümel totiž přidržel soupeře a už je na trestné lavici.
    42:19 Johan HARJU - 1:4
     
    42:19
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přinesly čtvrtou pardubickou branku! Dynamo se vydalo do rychlého protiútoku, který sehrálo parádně. Jan Mandát poslal křížem puk JOHANU HAJRUOVI, jenž z pravé strany zacílil přesně mezi tyč a přesouvajícího se gólmana – 1:4. Asistence: Jan Mandát, Michal Machač.
     
    39:53
    Johan Harju mohl ještě před přestávkou skórovat, když se dostal v mezikruží k volnému puku. Proti jeho střele do rohu a vyšvihl Mazanec lapačku!
     
    38:43
    Poměr sil na ledě se tedy vyrovnává, za nedovolené bránění je totiž potrestán Oscar Eklund.
     
    38:41
    Matej Paulovič předložil v oslabení puk Conoru Allenovi, který byl před bránou téměř sám, v zakončení ho ale protihráč fauloval!
     
    37:29
    Rudolf Červený se dopustil podrážení v útočném pásmu a Hradec jde do čtyř. Využije Dynamo i druhou početní výhodu?
     
    34:13
    Denis Kindl si najel za hradeckou obranu a obdržel nahrávku do samostatného úniku. V něm zvolil střelu, která šla mimo tyče!
    30:48 Radoslav TYBOR - 1:3
     
    30:48
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí na rozdíl od svého soupeře přesilovku využily a vedou už o dva góly! Dynamo se udrželo delší dobu v pásmu a Jan Kolář vystřelil od modré lajny. Do dráhy puku vložil hůl RADOSLAV TYBOR a usměrnil kotouč nechytatelně za brankovou lajnu – 1:3. Asistence: Jan Kolář, Jan Mandát.
     
    30:06
    Richard Nedomlel vyfasoval po zákroku na Denise Kusého trest na 2 + 10 minut za vražení na hrazení, Pardubice si tak zahrají přesilovku.
     
    26:59
    Pardubice se nadále drží v útoku a Mazanec se musel mít ve střehu, jeho brankovištěm totiž hned několikrát proletěl puk!
    22:09 Matěj BLÜMEL - 1:2
     
    22:09
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Lvi měli před chvílí hrát přesilovku, místo toho teď ale inkasují a podruhé v zápase jdou do vedení Pardubice! Pod gól se podepsal věkem teprve junior MATĚJ BLÜMEL, který využil prostoru na pravé straně a zakončil do horní poloviny klece – 1:2. Bez asistence.
     
    19:06
    Richard Nedomlel byl na ose hřiště úplně sám a byla mu také adresována nahrávka, domácí obránce ale nenačasoval pokus z voleje ideálně a Kacetl se natahovat pro puk nakonec nemusel!
    16:31 Mislav ROSANDIĆ - 1:1
     
    16:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale teď už to Hradci vyšlo a máme vyrovnáno! Domácí beci předvedli parádní spolupráci, když Filip Pavlík sjel s pukem od modré čáry na levý kruh a nahrál do mezikruží. Tam si najel druhý z obranné dvojice, MISLAV ROSANDIČ, jenž z otočky bekhendem neminul – 1:1. Asistence: Filip Pavlík, Aleš Jergl.
     
    12:21
    Johan Harju mohl přidat druhou branku, jenže nevystřelil za přesouvajícího se brankáře. Místo toho chtěl nahrávat zpět na Denise Kusého, tomu ale zabránil ležící hradecký bek!
    09:56 Johan HARJU - 0:1
     
    09:56
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka platí, hostující hokejisté se ujímají vedení! Pardubičtí ujeli dopředu v přečíslení, které zakončil JOHAN HARJU střelou do levého betonu. Od něj se ale puk odrazil zpět k pardubickému forvardovi, který jej bez úmyslného kopnutí dopravil bruslí tentokrát už na místo určení – 0:1. Asistence: Jan Mandát, Denis Kusý.
     
    09:56
    Pardubičtí dostali mezi Mazancovými betony puk do brány, ještě se ale bude zkoumat video!
     
    03:36
    Teď měli domácí i štěstí, když střela v oslabení v podání Radoslava Tybora prosvištěla po ledě těsně kolem vzdálenější tyče!
     
    02:14
    Petr Zámorský zakličkoval na pravé straně a Ondřej Matýs jeho průnik hasil hákováním, z čehož plyne přesilovka pro Hradec.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 17. Rosandić (F. Pavlík, Jergl), 56. Klíma (Rosandić, Cibulskis) – 10. Harju (Mandát, Kusý), 23. Blümel, 31. Tybor (J. Kolář, Mandát), 43. Harju (Mandát, Machač), 60. R. Kousal


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Zámorský, Linhart, Nedomlel, Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Allen – Smoleňák (C), Koukal, Červený (A) – Klíma, Cingel, M. Chalupa – Jergl, Kubík, R. Pavlík (A) – Paulovič, Rákos, Perret.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Štěpánek) – Holland, Eklund, Ivan, J. Kolář (C), J. Zdráhal, Mikuš (A), Oliva – Tybor, R. Kousal, D. Kindl – Harju, Mandát (A), Kusý – Blümel, Pochobradský, Látal – Matýs, J. Kloz, Machač.

    Rozhodčí: Hejduk, Pražák – Špůr, Špringl

    Diváci: 6 446
    thejrc.org