Sparta – Helas Brno 12:2 (kon.)
konec
Sparta Praha
12:2 (3:1)
Helas Brno
Pondělí 04.11.2019, 20:30 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro dnešek z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (22:03:40)
     
    Zápas je u konce. Sparta podle očekávání duel s Helasem Brno zvládla a bere další tři body do ligové tabulky.

    Do utkání lépe vstoupili sparťané, už po třech minutách hry nadvakrát dokázal Michal Seidler procpat balón za záda brněnského gólmana. O tři minuty se domácí futsalisté radovali opět, po pohledné kombinaci se jednoduchou trefou k pravé tyči prosadil Kristijan Grbeša. Třetí branku vsadil Michal Seidler přesnou trefou ze střední vzdálenosti. Brnu se povedlo snížit na dvoubrankový dostřel 24 sekund před koncem prvního poločasu, když gólovou třešničku nasadil jihomoravské kombinaci Tomáš Prokeš.

    Druhý poločas byl v podání domácí Sparty. Krom Mladena Kociče svůj hattrick zkompletoval i Michal Seidler, dvě branky přidal i Tomáš Drahovský, jednu Gabriel Rick či Martin Hora. Na závěr se prosadil i brněnský Zbyněk Špička.
     
    Konec zápasu.
     
    39:53
    Arton Fejzullahi šikovně vybojoval pro Martina Horu míč, sparťanský střelec ale těsně před koncem utkání nedokázal prostřelit přesouvajícího se brněnského gólmana.
     
    Na hřiště se podívá Arton Fejzullahi pro kterého se jedná o vůbec první zápas za Spartu v kariéře! Přejeme hodně štěstí.
     
    39:16
    Oddechový čas pro domácí.
     
    39:16
    V souboji o míč si Tomáše Prokeš pomohl přidržením sparťanského gólmana Pavla Plecitého. Třetí akumulovaný faul pro Brno.
     
    39:00
    Minuta do konce druhého poločasu.
     
    38:52
    Závar před brankou Sparty zakončil dobíhající David Cupák, jeho razantní zakončení ale letělo pouze do levé tyče od které se míč odrazil do zámezí.
     
    38:35
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Na závěr tu máme ještě jednu brněnskou branku! Z hranice vnějšího vápna se trefou k bližší levé tyči přesně trefil ZBYNĚK ŠPIČKA, míč s trochou toho futsalového štěstíčka propadl až za záda Pavla Plecitého. Bez asistence.
     
    38:33
    Rychlý brněnský brejk zakončil David Cupák, jeho trefu k bližší levé tyči ale dokázal mladík Pavel Plecitý vyrazit mimo tři tyče vlastní branky.
     
    37:51
    David Cupák přesným centrem našel před sparťanskou brankou volného Tomáše Poula, jeho přízemní zakončení nakonec letělo těsně vedle levé tyče sparťanské branky.
     
    37:37
    Michal Seidler svou technickou trefou těsně přestřelil pravou šibenice brněnské branky.
     
    37:17
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Ondřej Vahala, přichází Pavel Plecitý.
     
    36:09
    Střídání v týmu Helas Brno: ze hřiště odchází Marek Konečný, přichází Andrej Mykytjuk.
     
    36:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z dnešního utkání se stává gólová exhibice! MICHAL SEIDLER si v bezprostřední blízkosti brněnské branky na zem položil Marka Konečného a jednoduše doklepl míč za záda ležícího gólmana. Bez asistence.
     
    35:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Marek Konečný dnes zřejmě není ve své kůži! Mladen Kocič našel dobrou přihrávkou na pravé straně volného MARTINA HORU, který z první posílá míč za záda jihomoravského gólmana! Asistence: Mladen Kocič.
     
    35:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Destrukce brněnského celku pokračuje! MLADEN KOCIČ se jednoduše uvolnil na levé straně kličkou do strany a přízemním zakončením k pravé tyči kompletuje svůj dnešní hattrick! Bez asistence.
     
    35:03
    Dlouhý výhoz Marka Konečného schovává v rukavicích Ondřej Vahala.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler (Drahovský), 6. Grbeša (Kocič, Novak), 8. Seidler, 21. Amadeu (Drahovský), 22. Drahovský, 28. Drahovský, 32. Kocič (Drahovský), 35. Kocič (Drahovský), 35. Rick, 36. Kocič, 36. Hora (Kocič), 37. Seidler – 20. Prokeš (Špička), 39. Špička


    Sparta Praha: Vahala (Cristiano, 38. Plecitý) – Rick, Kocič, Brahimi, Amadeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Grbeša, Seidler
    Helas Brno: Mykytjuk (33. Konečný) – Cupák (C), Kamenský, Prokeš, Poul, Lidmila, Šarközy, Špička, Lukšija, Bílý

    Rozhodčí: Řeháček, Lasch
    thejrc.org