Astana – Alkmaar 0:5 (kon.) | APOEL – Karabach 2:1 (kon.) | Basilej – Getafe 2:1 (kon.)
Kluž – Rennes 1:0 (kon.) | Dudelange – Sevilla 2:5 (kon.) | Kodaň – Dynamo Kyjev 1:1 (kon.)
FK Krasnodar – Trabzonspor 3:1 (kon.) | Linz – Eindhoven 4:1 (kon.) | Lazio – Celtic 1:2 (kon.)
Lugano – Malmö 0:0 (kon.) | Rosenborg – Sporting 0:2 (kon.) | Standard – Frankfurt 2:1 (kon.)
Wolfsberger – Başakşehir 0:3 (kon.) | Braga – Besiktas 3:1 (kon.) | Espanyol – Ludogorec 6:0 (kon.)
Ferencváros – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Feyenoord – Young Boys 1:1 (kon.) | Manchester Utd. – Partizan Bělehrad 3:0 (kon.)
Mönchengladbach – AS Řím 2:1 (kon.) | FK Oleksandrija – Saint-Étienne 2:2 (kon.) | Rangers – Porto 2:0 (kon.)
Wolfsburg – Gent 1:3 (kon.) | Wolverhampton – Slovan Bratislava 1:0 (kon.)
konec
F91 Dudelange
2:5 (0:4)
Sevilla FC
Čtvrtek 07.11.2019, 18:55 • Stade Josy Barthel • Evropská liga • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Sevilly, která svého soupeře porazila poměrem 5:2. Druhý poločas nebyl z hlediska atraktivity zrovna pohledný, nicméně i přesto se Sevilla dočkala páté přesné trefy. Dudelange se s nepříznivým výsledkem nechtělo smířit, navíc si připsalo hned dva přesné zásahy, což udělalo konečný výsledek 2:5. (20:49:00)
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:13.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nedovoleným zákrokem si pomohl vracející se de Jong, který zmařil slibně se rozvíjející akci soupeře. Do konce zápasu zbývá něco málo přes minutu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    89
    Sevilla se snažila vymodlit zisk pokutového kopu, nicméně to se ale neděje. Nutno dodat, že Dabbur předvedl až příliš teatrální pád na zelený pažit.
     
    88
    Munir přenechal autové vhazování svému kolegovi Pozovi, který si jako adresáta své nahrávky vybral Fernanda, jenž nyní režíruje hru na útočné polovině.
     
    85
    Střídání v týmu F91 Dudelange: ze hřiště odchází Dominik Stolz, přichází Corenthyn Lavie.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, zatím jsme se dočkali sedmi branek. Sevilla je i v těchto momentech utkání výrazně aktivnější.
     
    84
    Už to vypadalo, že se de Jong dokáže protáhnout do další šance, jenomže na poslední chvíli se skluzem povedlo zakročit Coolsovi, který za sebe nepustil nahrávku.
     
    83
    Sevilla se ani tentokráte nikam nežene, naopak se Lopes s míčem vrátil až na vlastní obrannou polovinu, odkud se mu povedlo hru přenést na Vázqueze.
     
    82
    Jako poslední se balónu dotkl domácí Bouchouari, od kterého se míč dostal ven z hrací plochy. To znamenalo autové vhazování, ke kterému se postavil Gómez.
     
    81
    Dabbur si na levém křídle řekl o nahrávku, jenomže na práci s kulatým nesmyslem měl příliš málo času. Nakonec ho dvojice domácích nedokázala obrat.
    80. Danel SINANI - 2:5
     
    80
    Dudelange právě vstřelilo branku!
    Tak ono by to přeci jenom mohlo jít! Tentokráte velký kus práce odvedl Bernier, který se přes levou stranu protlačil až do pokutového území, kde se mu povedlo přeposlat nahrávku na lépe postaveného DANELA SINANIHO, jenž velice přesně vypálil ke vzdálenější konstrukci.
     
    76
    Joubert si tak ani tentokráte nesáhl na hrací předmět, nicméně poté předvedl dalekonosný odkop, který se na druhé straně stal kořistí obránce Gudelje.
     
    75
    Chybná rozehrávka přinesla slibné zakončení pro Lopese, který zkoušel štěstí levou nohou. Ta nakonec vyprodukovala pokus vysoko nad břevno branky.
     
    74
    Po delší době se nám připomněl de Jong, který se natlačil až před brankáře, jenomže i tak se jednalo o jednoznačný ofsajd, který viděl také pomezní.
     
    73
    Lopes se snažil přenechat do tandemu na Munira, jenomže kolem něho byla hned trojice protihráčů. Druhý jmenovaný i přesto roztáhl hru do pravé strany.

    David Suchý

    Branky: 69. Sinani (Bouchouari), 80. Sinani (Bernier) – 17. Dabbur (Rony Lopes), 27. Munir (Dabbur), 33. Munir, 36. Dabbur (Nolito), 66. Munir (Dabbur)

    Karty:   32. Cools (DUD) – 56. Jordán (SEV)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 4:5. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 20:13.
    F91 Dudelange: Joubert (C) – Bouchouari, Garos, Cools, Kirch – Klapp (46. Cabral Barbosa), Morren, Bougrine (46. Schnell), Bernier – Stolz (85. Lavie), Sinani.
    Náhradníci: Kips – Delgado, Cabral Barbosa, Lavie, L. Mendy, Schnell, Natami.

    Sevilla FC: Bunú – Pozo, Gudelj, Sergi Gómez, Escudero (C) – Rony Lopes, Jordán (61. Fernando), Ó. Torres (51. F. Vázquez), Nolito (51. L. de Jong) – Dabbur, Munir.
    Náhradníci: Vaclík – Fernando, Chicharito, Reguilón, F. Vázquez, L. de Jong, Diego Carlos.

    Rozhodčí: Thórarinsson – Sigurdsson, Sigurdarson (všichni Island)
    ocianews.com