Třinec – Líšeň 1:1 (kon.) | Vyšehrad – Pardubice 0:2 (kon.) | Chrudim – Sokolov 1:0 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
0:2 (0:1)
FK Pardubice
Sobota 09.11.2019, 10:15 • Stadion Evžena Rošického, Praha • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (12:09:43)
     
    Zápas je u konce. Pardubice podle očekávání vítězí a pojišťují si tak vedení v druhé lize.

    Na první gól museli fanoušci na Stadionu Evžena Rošického čekat 38 minut. Pavel Černý parádně prodloužil přihrávku do běhu na Tomáše Solila, který míč jednoduše uklidil k pravé tyči.

    Branka byla k vidění i ve druhém poločase, Michal Hlavatý si jednoduše zpracoval balón ze vzduchu a razantní trefou k tyči pojistil pardubické vítězství.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Lukáš Pouček si při svém průniku po pravé lajně zakopl míč do zámezí. Vyšehrad tak zřejmě přišel o svou poslední možnost ohrozit hostující branku.
     
    90
    Bude se hrát o minutu déle.
     
    90
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Pavel Sokol.
     
    90
    Vojtěch Šandera za cenu faulu zastavil rychlý pardubický brejk stažením Pavla Zifčáka k zemi.
     
    89
    Tak tohle je smůla! Po sérii hlaviček se do zakončení z bezprostřední blízkosti pardubické branky dostal Vojtěch Mareš, už to vypadalo, že přesouvající se Nicolas Šmíd na míč nedosáhne, balón z branky na poslední chvíli ale vylovil hlavou eden z obránců.
     
    88
    Za pět minut dvanáct teď vypíchl Tomáš Solil domácímu Vojtěchu Šanderovi míč z nohy, pražský obránce totiž unikal do velmi nadějně vypadající střelecké pozice.
     
    87
    Centrem z hloubi pole teď našel Adam Alexandr nabíhajícího Tomáše Čvančaru, ten své zakončení hlavou ale namířil těsně nad břevno východočeské branky.
     
    86
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Filip Čihák.
     
    85
    Dobrý obranný zákrok teď předvedl jeden z domácích, když vystihl přihrávku Jiřího Mikera na nabíhajícího Michala Kohúta.
     
    84
    Elvis Mashike Sukisa si při zpracování míče ve vápnu soupeře pomohl rukou. K míči se tak dostává Nicolas Šmíd, který s výkopem rozhodně nepospíchá.
     
    83
    Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Jiří Miker.
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Filip Drobílek, přichází Michal Rataj.
     
    80
    Vyšehrad kombinuje na polovině hřiště a snaží se ještě najít nějakou skulinku v pardubické obraně, která by vedla ve snížení. Zatím marně.
     
    78
    Michal Hlavatý (Pardubice) musel zatáhnout za záchranou brzdu, když k zemi stáhl unikajícího domácího útočníka. Rozhodčí mu za ukázal oprávněnou žlutou kartu.
     
    76
    Centr Michala Hlavatého zatočení na přední tyč skončil na hlavě jednoho z domácích obránců, který míč odhlavičkoval daleko od vlastní branky.
     
    75
    Tomáš Čvančara si v souboji s Janem Jeřábkem pomohl popostrčením pardubického kapitána, Východočeši tak budou rozehrát další standardní situaci.
     
    Dnešní utkání je speciální pro pardubického obránce Jana Proska, ten totiž v minulosti oblékl dres Vyšehradu, strávil zde celý kalendářní rok 2016 a celkově nastoupil ke 40 utkáním.
     
    73
    Do zakončení centru Vojtěcha Šandery z volného kopu se dostal Tomáš Čvančara, hlavou ale těsně přestřelil.
     
    72
    Nízký pas Filipa Drobílka z levé strany skončil na přední tyči u Tomáše Čvančary, ten z těžké pozice zády k brance zakončit nedokázal. Míč přesto nadále zůstává na polovině Pardubic.
     
    Dnešní utkání sleduje 386 diváků.
     
    71
    Parádní pasem za obranu do ukázkové uličky vyslal Pavel Černý rychlonohého Pavla Zifčáka. U míče byl nakonec jako první Martin Otáhal), který si ještě zkušeně jednoduchou kličkou pardubického útočníka obešel.
     
    70
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Daniel Kozel, přichází Adam Alexandr.
     
    69
    Centr Vojtěcha Šandery nakonec Pardubic neohrozil, domácí přesto zůstávají v útoku.
     
    68
    Za polovinou hřiště si došel pro faul domácí Miroslav Verner. Vyšehrad teď tak bude zahrávat nadějně vypadající přímý kop, hráči už se staví na hranici šestnáctky připravení na centr.
     
    67
    Michal Hlavatý parádní přihrávkou do běhu vyslal za vyšehradskou obranu Pavla Černého, ten se ke střele dokázal procpat přes dva dotírající domácí obránce. Jeho nepřipravené zakončení z velmi nadějně vypadající nakonec proletělo jen těsně vedle levé tyče branky Martina Otáhala.
     
    66
    Tomáš Čelůstka svým centrem do malého vápna dal příležitost domácímu gólmanovi Martinu Otáhalovi, který si pro míč odvážně vyskočil. Navíc byl přitom faulován.
     
    65
    Po faulu kousek před vápnem budou Pardubice kopat zajímavě vypadající volný kop.
     
    Dnešní utkání se zapíše do vyšehradských archivů zlatým písmem, je to totiž poprvé ve sto dvanáctileté historii klubu, kdy budou moct pražští fanoušci sledovat Šemíky v živém televizním přenosu.
     
    64
    Po sraženém centru Miroslava Vernera se k míči za hranicí šestnáctky dostal jeden z vracejících se domácích obránců, který svou střelou doprostřed Nicolase Šmída moc neprověřil.
     
    63
    Lukáš Pouček se jednoduchou kličkou do strany dokázal na hranici šestnáctky uvolnit mezi dvěma obránci, nakonec si ale předkopl míč tak daleko, že se k němu jeden z hostujících obránců dostal první a odkopl míč do zámezí. Vyšehrad tak bude kopat roh.
     
    62
    Vyšehrad se snaží vymyslet odpověď na pardubické dvoubrankové vedení, unikající Elvis Mashike Sukisa byl ale v útoku úplně sám.
     
    60
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to byla fotbalová paráda. MICHAL HLAVATÝ nejdříve v přečíslení 3 na 1 trošku pozastavil pardubický brejk přihrávkou na pravé křídle.Ve formě nízkého centru se ale míč vrátil do šestnáctky českému mládežnickému reprezentantovi zpět, ty si jednoduchým dotykem ve vzduchu zpracoval míč a nemilosrdně uklidil míč k pravé tyči vyšehradské branky.
     
    59
    Střídání v týmu FC Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Jan Vejvar, přichází Tomáš Čvančara.
     
    56
    Nadějně vypadající pardubický útok ukončuje ofsajd ve kterém jeden z Východočechů stál.
     
    54
    Dva standardní situace Pardubic rychle za sebou, oproti oběma centrům od Tomáše Čelůstky dokázala zasáhnout Martin Otáhal. Poradil si i s nerazantní střelou zpoza vápna.
     
    Vyšehrad získává pohodlný náskok na sestupové pozici, od patnáctých Vítkovic svěřence Romana Veselého dělí už pět bodů. Pokud by se modro-bílým hráčům povedlo lize udržet, bylo by to poprvé v klubové historii, kdy by tento klub odehrál v druhé nejvyšší soutěži více než jednu sezónu.
     
    52
    Nadějný útok Pardubic končí nepřesnou přihrávkou Tomáše Čelůstky na levé křídlo. V druhém poločase toho zatím k vidění moc není.
     
    50
    Vojtěch Šandera svou přihrávkou na levé křídlo nenašel nikoho ze svých spoluhráčů, míč tak skončil v zámezí. Do útoku se podívají Východočeši.
     
    49
    Vyšehradský brejk po levém křídle končí nepřesnou přihrávkou do zámezí.
     
    48
    Ani na druhé straně hřiště se Vyšehradu nedaří ohrozit branku soupeře, rozhodčí totiž lapil nabíhajícího Elvise Mashikeho Sukisu v ofsajdu.
     
    47
    Nadějně vypadající pardubický útok končí útočným faulem na Lukáše Poučka.
     
    46
    Výhodu úvodního výkopu ve druhém poločase mají na starost hostující hráči.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Vyšehrad do útoku vůbec nepospíchá, hráči v modrém by se už zřejmě nejradši viděli v kabinách.
     
    43
    Tomáš Čelůstka svým centrem na přední tyč našel volného Pavla Černého, ten si ale nedokázal zpracovat skákavý balón, který mu nakonec utekl do zámezí.
     
    42
    Milan Nitrianský vystihl pardubickou přihrávku za obranu na pravé křídlo a obětavým skluzem míč srazil do zámezí na roh.
     
    41
    Jeden z hostujících hráčů si v hlavičkovém souboji s Filipem Drobílkem pomohl nedovoleným způsobem, z vlastní poloviny tak budou rozehrávat domácí.
     
    40
    Další útok Vyšehradu ukončuje ofsajd. Lukáš Pouček našel v rohu hřiště nabíhajícího Tomáše Jablonského, útočně založený obránce se ve chvíli přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    39
    Filip Drobílek si v silovém souboji na levé straně poměrně nečekaně od míče otlačil Martina Šejvla a z úhlu vystřelil. Zřejmě se mu ale nepovedlo pořádně trefit balón, ten tak bez razance letěl vedle levé tyč .
     
    Vyšehradu se doma daří, celkově zde získal 13 bodů, což ho řadí na sedmé místo v tabulce, do které se přičítají pouze body z domácích zápasů. Na Stadionu Evžena Rošického ztratila body i Jihlava, Ústí či Vlašim.
     
    38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A máme tu první branku zápasu. Velmi rychlou akci teď sehrály Pardubice, když Pavel Černý z prvního doteku prodloužil svou přihrávku až za obranu Vyšehradu, kam si naběhl TOMÁŠ SOLIL. Východočeskému střelci stačilo jen už technicky uklidit míč k bližší pravé tyči a rozeběhnout se oslavit gól vstříc početným pardubickým fanouškům.
     
    36
    Rychlý brejk Vyšehradu končí ještě dřív než začal. Elvis Mashike Sukisa totiž stál v ofsajdu.
     
    35
    Pardubice kombinují na vlastní polovině a snaží se najít skulinku v zatažené vyšehradské defenzívě.
     
    34
    Jan Vejvar svým agresivním napadáním donutil pardubickou obranu k odkopnutí míče do zámezí. Do útoku se teď tak podívá domácí Vyšehrad.
     
    33
    Dlouhý výkop Martina Otáhala proletěl středem hřiště a skončil až na druhé straně u pardubického brankáře Nicolase Šmída.
     
    Pardubice mají ve svém kádru několik mládežnických reprezentantů. Filip Čihák byl společně s Pavlem Žifčákem jmenován do národního týmu do dvaceti let, do o rok staršího výběru si pak trenér Karel Krejčí vybral Michala Hlavatého a Michala Kohúta.
     
    32
    Střílený centr Vojtěcha Mareše z hloubi hřiště nebyl nejpřesnější, k žádnému hráči Slavoje se ani nepřiblížil a skončil v zámezí za brankou Nicolase Šmída.
     
    32
    Do nadějné pozice z rychlého brejku se teď dostal na hranici šestnáctky hostující Pavel Zifčák, jeho střelu ale obětavě srazil dobíhající obránce.
     
    31
    Martin Otáhalovi to dneska padá z rukou, proti dalekonosné trefě Michala Kohúta sice zasáhnout dokázal, míč mu ale málem vypadl z rukou do zámezí.
     
    30
    Tak to byla šance! Nenápadnou střelu z velkého úhlu od hostujícího Tomáše Solila dokázal Martin Otáhal vyrazit pouze před sebe, kde se do zakončení málem dostal jeden z dobíhajících útočníků. Vše vyřešil Vojtěch Mareš dlouhým odkopem na pardubickou polovinu.
     
    29
    Obětí faulu na polovině hřiště byl Pavel Černý, Pardubice tlačí na domácí branku a pokud se nic nezmění, je jen otázkou času kdy vstřelí branku.
     
    28
    Daniel Kozel zatočeným pasem za obranu Pardubic našel nabíhajícího Lukáše Poučka, ten ale stál v ofsajdu. Celou akci tak ukončil rozhodčí.
     
    27
    Další nepřesnost v pardubickém útoku, Michal Hlavatý dostal přihrávkou na dlouhou nohu a při pokusu o zpracování míče si ho sám ukopl do zámezí.
     
    26
    Michal Hlavatý svým dobře mířeným centrem na první tyč našel hlavu Jana Jeřábka, ten z velmi dobré pozice ale zakončil pouze doprostřed branky, kde už stál připravený Martin Otáhal.
     
    25
    Michal Hlavatý se poměrně nečekaně pokusil z úhlu zakončit z první, jeho přízemní trefu ale srazil jeden z obránců nohou do zámezí. Tohle bude roh pro Pardubice.
     
    24
    Vojtěch Šandera na levé straně hřiště stáhl k zemi unikajícího Tomáše Čelůstku. Pardubice budou kopat další zajímavě vypadající volný kop.
     
    22
    Z rohu si už Východočeši žádnou větší příležitost vytvořit nedokázalo, do útoku teď tak půjde Vyšehrad.
     
    21
    Tak to byla velká šance! Michal Hlavatý se šikovně uvolnil od svého obránce a z pozice uvnitř vápna vystřelil. Jeden z domácích hráčů lehce tečoval balón, který nakonec jen těsně přeletěl břevno vyšehradské braky. Pardubice budou kopat roh.
     
    20
    Po centru od Tomáše Čelůstky se míč odrazil na hranici vápna k jednoho z vracejících se hostujících obránců, který bez váhání vystřelil. Jeho trefa nakonec ale letěla pouze vedle pravé tyče pražské branky.
     
    19
    Po ztrátě balónu od Tomáše Jablonského po špatné přihrávce musel za záchranou brzdu zatáhnout jeden z domácích obránců, který k zemi stáhl unikajícího Michala Hlavatého. Pardubice teď budou zahrávat nadějně vypadající standardní situaci.
     
    18
    Centr Tomáše Solil z pravého rohu vápna Vyšehradu skončil u jednoho z domácích hráčů, Pardubice začínají diktovat tempo hry.
     
    17
    Krásné sólo teď předvedl hostující Michal Kohút, obejít dokázal rovnou tři hráče, na čtvrtého a pátého, okolo kterých se chtěl prosmýknout na hranici šestnáctky, už ale neprošel a přišel o míč.
     
    16
    A další centr do šestnáctky Slavoje! Jan Prosek svůj centr z pravé strany namířil na hlavu nabíhajícího Pavla Černého, ten balón nakonec podskočil.
     
    16
    Do zakončení vysokého pardubického centru z levé strany na zadní tyč se dostal Pavel Černý. Dokázal ale trefit pouze před sebou stojícího obránce.
     
    15
    Nepřesný dlouhý pas Tomáše Solil z vlastní poloviny za staženou obranu Vyšehradu skončil v rukavicích Martina Otáhala.
     
    14
    Nadějně vypadající domácí útok zastavil pomezní rozhodčí signalizací ofsajdu.
     
    13
    Centr Miroslava Vernera našel pouze jednoho z Východočechů, ten rázem poslal míč daleko na polovinu svého pražského soupeře.
     
    12
    Dobrý pas od Lukáše Poučka teď dostal za obranu na levé straně hřiště Filip Drobílek, přes svého obránce se sice uvolnit ještě dokázal, jeho přízemní centr do prostoru penaltového puntíku ale vystihl jeden z hostujících obránců, který míč odkopl do zámezí. Tohle bude další roh pro Vyšehrad.
     
    11
    Nepřesná pardubická kombinace. Jan Prosek chtěl poslat míč okolo vyšehradského obránce podél levé lajny, míč se mu ale nakonec smolně podařilo dopravit až do zámezí.
     
    10
    Miroslav Verner svým přízemním centrem našel nohu Milana Nitrianského, ten z otočky ale pálil vysoko nad brankou Východočechů.
     
    9
    Přízemní centr z pravé strany od Daniela Kozla srazil jeden z hostujících obránců do zámezí. Vyšehrad bude kopat roh.
     
    8
    Dalekonosnou trefu Michala Hlavatého zpoza šestnáctky doprostřed branky sice nedokázal Martin Otáhal chytit napoprvé, svým dlouhým skokem za odražený balónem ale nedal nikomu ze soupeřů možnost dorážet míč do domácí branky.
     
    Vyšehradu se v novodobé historii proti Pardubicím daří. Východočeskému celku se ve vzájemných zápasech nepodařilo Slavoji vsítit ani branku, ten tak vyhrál obou ze dvou vzájemných zápasů tím nejtěsnějším rozdílem 1:0.
     
    7
    Filip Drobílek chtěl svým pasem za obranu najít nabíhajícího Lukáše Poučka, k míči se nakonec jako první ale dostal Nicolas Šmíd.
     
    6
    Vysokému pasu Pardubic za domácí obranu po pravé laně zabránil Tomáš Jablonský hlavičkou mířící do zámezí.
     
    5
    Pardubice opět u míče, Elvis Mashike Sukisa se snaží aktivně napadat, zatím ale bez výsledku.
     
    4
    První velká šance zápasu! Po vyhraném hlavičkovém souboji na levé straně se k míči dostal Vojtěch Šandera, kterým svým prudkým centrem našel nabíhajícího Lukáše Poučka. Ten si od míče zkušeně odtlačil obránce, svým akrobatickým zakončením ale těsně přestřelil.
     
    3
    K technickému zakončení zpoza šestnáctky se teď odhodlal Michal Kohút, hostující střelec ale těsně minul levou spojnici branky Martina Otáhala.
     
    2
    Dlouhý pas po levé lajně od Tomáše Čelůstky byl až moc dlouhý a skončil v zámezí za pražskou brankou.
     
    2
    Pardubice získávají balón a kombinují na polovině hřiště.
     
    1
    Elvis Mashike Sukisa ze středového kruhu poslal míč pod sebe na Filipa Drobílka, zápas může začít!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Lukáš Pouček si už podává ruku s kapitánem Pardubic Janem Jeřábkem. Úspěšnější byl na losu Východočech, ten si ale vybral stranu, výhodu úvodního výkopu tak budou mít hráči Slavoje.
     
    Hráči už přicházejí na hrací plochu, domácí Vyšehrad nastoupí v modrých dresech, hosté z Pardubic přijeli v červenobílé kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Nitrianský, V. Mareš, T. Jablonský – Drobílek (C) – Kozel, Verner – Pouček, Mashike Sukisa, Laňka.
    Náhradníci: Dočekal – Drozda, Rataj, Alexandr, Vejvar, Čvančara, Hani.

    FK Pardubice: Šmíd – Prosek, Toml, Šejvl, T. Čelůstka – Kohút, Solil, Jeřábek (C), Hlavatý – Zifčák, P. Černý.
    Náhradníci: Hrnčíř – Sláma, F. Čihák, Lee, Mužík, Sokol, Miker.

    Rozhodčí: Cihlář – Vaňkát, Váňa.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražského Strahova, kde za necelou půlhodinku začne duel mezi domácím Slavojem a Pardubicemi.
     
    FK PARDUBICE – 1. místo, 32 bodů, skóre 26:9

    Pardubice vstoupili do nové druholigové sezóny velmi úspěšně, po čtrnácti odehraných zápasech se totiž nachází na prvním místě s dvoubodovým náskokem na druhou Duklu. Pokud si navíc Východočeši odvezou z Prahy všechny tři body, tak přezimují nejhůře na barážovém druhém místě.

    V posledních zápasech ale svěřenci Jiřího Krejčího ztrácejí dech, nejdříve v derby prohráli tím nejtěsnějším rozdílem s nedalekým Hradcem, o dvě kola později pak padli v klíčovém zápase i s Jihlavou.

    Pardubickou jedničkou je Jiří Letáček, toho musel ale kvůli zranění kotníku v brance dočasně nahradit o rok starší Nicolas Šmíd.

    V poli pak najdeme například bývalého prvoligového obránce Tomáše Čelůstku, Jana Proseka či druhého nejlepšího střelce ligy se sedmi zásahy Jana Jeřábka.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    28.08.2019 Pardubice – Líšeň 2:0
    05.10.2019 Hradec Králové – Pardubice 1:0
    19.10.2019 Pardubice – Třinec 1:0
    25.10.2019 Jihlava – Pardubice 3:2
    02.11.2019 Pardubice – Chrudim 4:0
     
    FC SLAVOJ VYŠEHRAD – 12. místo, 14 bodů, skóre 19:24

    Vyšehrad se pomalu vzdaluje od nebezpečných sestupových vod. Byť Šemíci venku ještě ani jednou nevyhráli a všehovšudy získali pouze jeden bod, doma se jim daří. Naposledy zde vyhráli v důležitém duelu nad trápící se Vlašimí díky penaltové trefě Nitrianského a závěrečném gólu Čvančary.

    Strahovskou jedničkou je Martin Otáhal, který je v modro-bílém celku na hostování z pražské Slavie. Záda mu kryje Petr Dočekal.

    Defenzíva funguje Slavoji velmi dobře, po stranách totiž operuje Vojtěch Šandera a zkušený Tomáš Jablonský. Ve středu pak najdeme Ondřeje Švejdíka a talentovaného Vojtěcha Mareše.

    Kapitánem Vyšehradu je střední záložník Filip Drobílek, liberecký odchovanec je po gólmanovi druhým nejvytíženějším hráčem celého týmu.

    V útoku spoléhá trenér Roman Veselý na teprve devatenáctiletého Tomáše Čvančaru, ten má na kontě už šest přesných zásahů a je čtvrtým nejlepší střelcem druhé ligy.

    POSLEDNÍCH 5 ZÁPASŮ:

    28.09.2019 Vyšehrad – Varnsdorf 3:1
    06.10.2019 Žižkov – Vyšehrad 1:0
    19.10.2019 Vyšehrad – Jihlava 1:1
    26.10.2019 Vyšehrad – Vlašim 2:1
    01.11.2019 Brno – Vyšehrad 4:1
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Fotbalový podzim se pomalu chýlí ke svému konci, letos fotbalové fanoušky čekají už pouze jen dvě utkání Národní ligy. Pro domácí Vyšehrad, který se navíc poprvé v historii klubu představí před televizními kamerami, je to poslední domácí zápas v roce.

    Velkým favoritem sobotního duelu jsou první Pardubice, pokud si z Prahy odvezou všechny tři body bude matematicky jisté, že nepřezimují na horším než druhé místě. Východočechy ale nečeká v Praze nic jednoduchého, Vyšehrad hraje na domácím hřišti velmi dobře. V poslední třech zápasech získali sedm bodů, remizovat navíc dokázali i se silnou Jihlavou.

    Poslední vzájemný duel je starý tři roky, Vyšehrad tehdy poměrně překvapivě vyhrál na trávníku Pardubic 1:0 ani zisk těchto tří bodů nepomohl Slavoji k udržení se v druhé nejvyšší tuzemské soutěži.

    Utkání odřídí domažlický rodák Jan Cihlář, po lajnách mi budou asistovat Zdeněk Vaňkát a Jan Váňa.

    VZÁJEMNÁ ZÁPASY:

    25.10.2015 Vyšehrad – Pardubice 1:0
    07.05.2016 Pardubice – Vyšehrad 0:1
     
    Krásné ráno všem fotbalovým nadšencům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Fortuna : Národní liga mezi FC Slavoj Vyšehrad a FK Pardubice. Zápas začíná v 10:15 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky: 38. Solil, 60. Hlavatý

    Karty:   78. Hlavatý (PCE)


    FC Slavoj Vyšehrad: Otáhal – Šandera, Nitrianský, V. Mareš, T. Jablonský – Drobílek (83. Rataj) – Kozel (70. Alexandr), Verner – Pouček (C), Mashike Sukisa, Vejvar (59. Čvančara).
    Náhradníci: Dočekal – Drozda, Rataj, Alexandr, Čvančara, Hani, Švejdík.

    FK Pardubice: Šmíd – Prosek, Toml, Šejvl, T. Čelůstka – Kohút (90. Sokol), Solil, Jeřábek (C), Hlavatý (86. F. Čihák) – Zifčák, P. Černý (83. Miker).
    Náhradníci: Hrnčíř – Sláma, F. Čihák, Lee, Mužík, Sokol, Miker.

    Rozhodčí: Cihlář – Vaňkát, Váňa

    Diváci: 386
    thejrc.org