Opava – Havlíčkův Brod 7:4 (kon.) | Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 2:9 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 5:3 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:3 (2:1 po s.n.) | Řisuty – Vrchlabí 1:5 (kon.)
Trutnov – Bílina 5:4 (1:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 3:4 (0:2 po s.n.) | David Servis – Klatovy 5:4 (kon.)
Písek – Kobra 6:4 (kon.) | Tábor – Příbram 0:2 (kon.) | Kolín – China Golden Dragon 10:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:4 (0:3, 1:0, 2:0 - 0:0)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 09.11.2019, 18:00 • Městský zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga skupina Sever (ČR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RODOS Dvůr Králové n. Labem. Autorem vítězného nájezdu byl JAKUB HOSKOVEC.
     
    59:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Plíhal našel mezi kruhy kapitána domácích MICHALA PAVLŮ, který chtěl vystřelit. V poslední chvíli mu vložil do pokusu hůl Dominik Dušek, ale už to měl hodně na dlouhou hokejku, nedržel ji dost pevně a tak puk srazil do sítě za nešťastného Čápa. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    51:52
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ukázkové zpracování předvedl na útočné modře TOMÁŠ PLÍHAL, kterého hledal Čechura prudkým a navíc hodně vysokým pasem. Skoro by se chtělo říct, že mu top házel jako psovi. Za podobné zpracování by se nemuseli stydět ani hráči v NHL a ostatně, Tomáš Plíhal kdysi v NHL za San José Sharks hrával... Hned poté, co si Plíhal puk zpracoval, vyšvihl rychlou střelou k tyči a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Tomáš Čechura.
     
    34:08
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jeden z hostujících hráčů chtěl vyhodit puk z obranného pásma, ale obránce domácích PETR PILAŘ puk pohotově sklepl rukou na led a okamžitě střílel. Josef Čáp s tím nepočítal a poprvé kapituloval. Bez asistence.
     
    15:32
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Šedivý za brankou vybojoval puk, našel na modré zkušeného expardubického PETRA MOCKA, který po řezníčkovsku naznačil střelu, vyjel si ovšem ještě kousek doleva a spíše než tvrdou ranou umístěným pokusem překonal brankáře Maška, který se jen díval na záda hráčů před ním. Asistence: Dominik Šedivý, Tomáš Brokeš.
     
    10:42
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Tady jednoznačně platilo nedáš – dostaneš. Z rychlého protiútoku se po přihrávce Půhoného trefil DOMINIK DUŠEK. Asistence: Jiří Půhoný.
     
    08:50
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté za 31 vteřin přesilovku využívají. Hosté se jednoduše dostali do pásma a exjablonecký MARTIN TONDR nic nevymýšlel a střelou překvapil domácího brankáře Maška. Asistence: David Hrazdira, Tomáš Brokeš.

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 35. Pilař, 52. Plíhal (Čechura), 60. Pavlů (Plíhal) – 9. Tondr (Hrazdira, Brokeš), 11. Dušek (Půhoný), 16. Mocek (Šedivý, Brokeš), rozh. náj. Hoskovec

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Miškovský (JBL)
    0:0   Hrazdira (DVK)
    2. série:
    0:0   Maďar (JBL)
    0:1   Hoskovec (DVK)
    3. série:
    0:1   Kačírek (JBL)
    0:2   Luštinec (DVK)
    4. série:
    0:2   Nezbeda (JBL)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Mašek (Jelínek) -Pilař, Čechura, Jandejsek, Pavlů, Pulec, Pilek – Plíhal, Maďar, Král – Kačírek, Homolka, Gecko – Jursa, Miškovský, Nezbeda – Bouřil. Trenér: Karel Hornický.
    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Janský) – Petira, M. Tondr, Franc, Matějíček, Čáslava, Karlík, Mocek – Luštinec, Hrazdira, Brokeš – Havlas, Půhoný, Dušek – Šedivý, Ježek, Hoškovec – Valášek. Trenér: Jiří Malinský.

    Rozhodčí: Velčovský – Marek, Hradil.

    Diváci: 289
    thejrc.org